maanantai 10. heinäkuuta 2017

Patikointia

Elämäntilanteeni muututtua olen saanut elämääni uusia ihmisiä. Näiden ihmisten joukkoon kuuluu Julia, uusi kissanhoitaja-apulaiseni, joka majailee luonani toistaiseksi :) Vuokrasopparini tässä nykyisessä kämpässä on voimassa vielä muutaman kuun ja kun kuulin, että San Diegoon työharjoitteluun tullut kaverin kaverini Julia oli päätynyt "kodittomaksi" jouduttuaan huijareiden uhriksi, päätin tarjota hänelle tyhjäksi jäänyttä olohuonettani.

Uuden kämppikseni kanssa olemme viikonloppuisin käyneet läpi San Diegon lukuisia patikointireittejä. On ollut oikein mukavaa kun on saanut samanhenkistä seuraa ja on päässyt ruksimaan bucket listiltä pois siellä keikkuneita patikkapolkuja! :)

Santa Ysabel


Three Sisters Falls


Cedar Creek Falls

Jos ajankohtaisemmat ja yksityiskohtaisemmat tarinat kiinnostavat, käykäähän vierailemassa Julian blogissa :) Minun tarinointi tulee nimittäin mitä luultavamminkin pysymään näin hiljaisena tulevaisuudessakin! Julian blogiin pääsee täältä.

6 kommenttia:

 1. Taas kerran niin kauniita patikkamaastoja... Kiva, että olet saanut patikkakaverin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös.. San Diegossa kyllä riittää kauniita maisemia :)

   Poista
 2. Tänä aamuna juuri ajattelin lenkillä miten kävely ja patikointi antaa ihmiselle huikeesti energiaa ja jaksaa taas arjessa ahertaa. Sinulla on kyllä siellä niin upeat maisemat tuohon tarkoitukseen! Hienoa että olet saanut saman henkisen kämppiksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Itse ainakin oon sen verran hippiäinen ja luonnon lähellä kasvanut, että säännöllisin väliajoin pitää päästä pois kaupungin sykkeestä :)

   Poista
 3. Vähän erilaista, mutta kyllä mun tarttee taas lähteä aavikkoreissuille, kunhan ilmat taas viilenevät täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin alkaa tuolla erämaassa olla tukahduttavan kuuma, jotrb täytyy joitain reissuja jättää syksylle!:)

   Poista