sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

San Franciscossa

Noin kuukausi sitten sain Coloradon Jennilta viestia “haluaisitko lahtea parin viikon paasta viikonlopuksi San Franciscoon?”. Vastausta ei ihan hirvean montaa sekuntia tarvinnut miettia ja kun kalenteristakin oli tarkistettu ettei kyseiselle viikonlopulle ollut mitaan suunnitelmia, pistin lennot varaukseen jo samana paivana.

En ole mikaan maailman suurin (jenkki)kaupunkifani, mutta SF on yksi niista kaupungeista, jossa olen ehdottomasti halunnut paasta kaymaan jo vuosia. Ensimmaisen kerran taisin SF:sta alkaa haaveilla muka-San Franciscoon-sijoittuvaa vanhaa lemppariohjelmaani Siskoni on noitaa katsoessani joskus ala-asteikaisena :D Nyt vihdoin “muutamaa” vuotta myohemmin sain seuraa ja hyvan syyn lahtea katsastamaan tuo kaupunki ja pettya ei kylla tarvinnut.

SF tarjoili meille (ilmeisesti kaupungille hyvin epatyypilliseen tapaan) aivan uskomattoman kaunista ja aurinkoista saata koko viikonlopun, mika varmasti auttoi omalta osaltaan luomaan positiivista mielikuvaa kaupungista. Aurinko, hyva seura ja mielenkiintoinen kaupunki taynna nahtavaa ja tutkittavaa. Mikas sen parempaa :)


Lauantaiaamun aloitimme ylittamalla Golden Gate-sillan
Suuntanamme oli Muir Woods, jossa paasimme ihailemaan kauniita vanhoja punapuita

Aamupatikoinnoin jalkeen suuntasimme varikkaaseen Castroon, jossa soimme erittain myohaista brunssia (kello taisi olla ainakin kaksi iltapaivalla tuossa vaiheessa) ja vierailimme homomuseossa

Castrosta kavelimme ihailemaan Painted Ladies-taloja seka auringonlaskua... Kunnes tuli niin kylma, etta oli pakko paasta jonnekin lampimaan ja lahdimme Jennin ehdotuksesta katsomaan stand up showta. Minun, paatuneen standup-inhoajankin, mielesta show oli aivan hauska ja voisinpa joskus menna uudestaankin tuollasta katsomaan!

Seuraavalle aamulle meilla oli sovittuna brunssitreffit Piilaaksossa asustelevan Hannan kanssa. Kavelimme kaikki yhdessa hotelliltamme brunssipaikkaan lapi suht uneliaan China Townin katujen

Brunssin jalkeen kappailimme viela jonkin aikaa ympariinsa jutustellen, ihaillen kauniita maisemia ja merileijonaisia. Ja saimmepa ikuistettua mysteerisen Hannankin valokuvaan:D (kuvan julkaisuun on annettu lupa) 
Sitten tuli aika sanoa heipat; mina suuntasiin tutkimaan Alcatrazia, Jenni kohti lentokenttaa ja Hanna kohti kotia.
Alcatrazissa viihdyin reilu pari tuntia kuunnellen mielenkiintoisia tarinoita ja ihaillen kaunista kaupunkiin ja Golden Gatelle avautuvaa maisemaa. Sitten minunkin oli aika suunnata kohti lentokenttaa ja kotia. Olihan taas mukava viikonloppu :)

8 kommenttia:

 1. Vähänkö kivan näköistä! Minäkin olen ihaillut San Franciscoa, siellä olisi kiva päästä käymään. Mies on enemmän Los Angelesin perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielipide on, että SF (tai tämä SD) on paljon kivempia kuin LA :) En ole ihan varma, mikä Losissa ihmisiä niin viehättää paitsi se "Hollywood-kertoin" :) Mutta onhan kaikki paikat kiva nähdä itse ainakin kerran elämässä!

   Poista
 2. Mysteerinen Hanna kuulostaa ihan joltain lastenkirjan sivuhahmolta, jota suositut päähahmot vähän ihmettelee... :D

  Siskoni on noita oli muuten ihan paras sarja!! Kunnes Prue kuoli ja tuli se uusi sisko. Sitten se vähän huononi, haha.

  VastaaPoista
 3. Ois pitäny ehkä otsikoida tää teksti "Mysteeri-Hannan henkilöllisyys selvitetty". Ois varmaan tullut enemmän klikkauksia ;)

  Joo samaa mieltä, että Pruen lähettyä taso laski :D

  VastaaPoista
 4. SF-ikävähän tässä tulee! Hauska muuten toi Siskoni on noita -juttu :D Että miten teinisarjat voi innostaa matkustamaan jonnekin. Mä fanitan aikanaan Klaania (The Tribe) tosi paljon, ja Uusi-Seelanti -kipinä syntyi sen pohjalta. Nyt ollaan täällä vihdoin eli terkkuja Uuden-Seelannin eteläsaarelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, minäkin olin Klaani-fani. Huippusarja! En kyllä silloin kersana tajunnut, että se on Uudesta Seelannista :)

   Poista
 5. Mäki tykkään San Franciscosta tosi paljon!! Harmittamaan on jääny joka kerta et noi Alcatrasin vierailut on jo loppuun buukattu siinä vaiheessa kun se tulee mieleen :( oliko näkemisen arvoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin mäkin oon kuullut, mutta onneksi ainakin siinä pari viikkoa ennen reissua oli vielä tilaa :) Musta oli yksi reissun kohokohtia kyllä!

   Poista