torstai 15. joulukuuta 2016

Työelämässä

Blogin paivittaminen on jaanyt entistakin vahemmalle viime aikoina, koska uuteen tyohon ja aikatauluun totuttelu on vienyt yllattavan paljon energiaa. Tyomatka ei ole kuin kolmisentoista kilometria, mutta joudun lahtemaan toihin melkein tuntia ennen tyovuoron alkua, koska ruuhkat aamuisin on suhteellisen kamalat ja kaiken lisaksi joudun parkkeeraamaan pienen kavelymatkan paahan toista. Kotimatka sujuu yleensa onneksi alle puolessa tunnissa. Olen hieman kateellinen muutamalle tyokaverille, jotka asuvat downtownissa ja voivat tulla toihin kavellen!:D

Montage Laguna Beach, missä olin koulutuksessa viime viikolla
Hotellin edustan rantaa


Tuntuu aika hullulta, etta ensi viikolla on joulu ja pian alkaa vuosi 2017. (Eika pelkastaan siksi, etta ulkona paistaa aurinko ja etta en ole menossa Suomeen kuten kahtena edellisena jouluna. Tulee olemaan todella outoa viettaa joulu jossain muualla kuin Suomessa ekaa kertaa elamassa!) Tama koko loppuvuosi on mennyt niin nopeaa kaiken muutoksen keskella. Vahentyneeseen vapaa-aikaan on ollut sopeutumista ja vihdoin tuntuu silta, etta alan jotenkin pystya kayttamaan illan vahaiset tunnit hyodyksi sen sijaan etta pyorisin kotona ahdistuneena kaikista asioista, jotka pitaisi (tai haluaisi) saada tehtya osaamatta paattaa, mista sita aloittaisi ja paatyen lopulta olemaan tekematta yhtaan mitaan:D Aloitin mm. kokeilun tyopaikan viereisella pilates-salilla, jonne voin menna suoraan toista. Tama tosin tarkoittaa sita, etta olen kotona vasta noin kello seitseman illalla. Hurjan myohaanhan tuo kylla on, mutta ei parane valittaa kun toita nyt kerran on!

Alkuvuodesta meille on tulossa muutamia vieraita ja hieman jo hirvittaa, miten paljon kerkean heita edes “viihdyttaa” nailla aikatauluilla. Onneksi San Diegossa pystyy kuitenkin liikkumaan bussilla ja uberillakin suhteellisen katevasti ja autottomat vieraat eivat ole ihan riippuvaisia meista! Aikataulut tulevat vuodenvaihteen jalkeen muuttumaan kenties vielakin kiireisemmiksi silla hotelli, jossa olen toissa, avataan vihdoin. Olen siis mukana avaamassa Montage-hotelliketjun perustajan pojan lanseeraamaa uutta Pendry-hotellia, jonka ensimmainen hotelli avataan tanne San Diegoon tammikuun puolivalissa. Teen hieman samanlaisia hommia kuin edellisessa tyossanikin, mutta ala on taysin erilainen ja uusi minulle. Koen kuitenkin hotelli- ja matkailualan olevan paljon lahempana sydanta kuin oljyalan, vaikka kaikki (mm. entiset tyokaverini) eivat tasta muutoksesta kovin vakuuttuneita olekaan olleet! Paaasiahan kuitenkin on, etta olen itse tyytyvainen ja teen jotain sellaista, josta pidan. En kuitenkaan ole hotellissa asiakaspalvelu- vaan toimistohommissa, mika kylla valilla vaikeuttaa edes sen muistamista, etta missaan hotellissa olenkaan toissa. Lisaksi koko tama alkuaika me ollaan tehty toita valiaikaisesta toimistosta kasin, silla itse hotelli on viela hieman tyon alla. Ensi viikolla meidan pitaisi kuitenkin paasta muuttamaan uusiin toimistoihimme : )

Huonepalvelu pelasi ja sain pullon samppanjaa yllatyksena!

Koska mita luultavamminkin en tule tanne kirjoittelemaan enaa taman vuoden puolella (tai ei sita tieda jos inspiraatio iskee), niin toivotan nyt jo kaikille IHANAA JA RENTOUTTAVAA JOULUA JA MENESTYKSEKASTA VUOTTA 2017!!!

16 kommenttia:

 1. Kröhöm, saattaa olla blogin päivittäminen vähän retuperällä muillakin... ;)

  Mutta ihan mahtavaa että työpaikka löytyi nopeasti, ja kuulostaa siltä että se on kiinnostava ja mieluisa! Tosi hyvää joulua sinnekin!! Mä en ole valitettavasti päässyt jouluksi Suomeen moneen vuoteen, mutta kyllä se joulu tulee tännekin, vaikkei se tietysti ihan samalta tunnukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut että monella, jonka blogia oon seurannut, on viime aikoina jäänyt kirjoittelu..Mistä lie johtuu! Harmi, koska sunkin kuulumisia lueskelin mielelläni :-) Itselläkin toimii enää oikeastaan motivaationa se, että jää myöhemmin "muistoksi", mitä sitä onkaan tullut puuhailtua:)

   Kiitos jouluntoivotuksista. Meillä ei ole aikeissa edes itse laittaa mitään erityisiä jouluaterioita /mitään suunnitelmia oikein muutenkaan, joten saa nähdä tuleeko joulun tuntua ollenkaan vai onko joulu "skipattu" tänä vuonna!:D

   Poista
 2. Toinen "kiireinen" laiskamato ilmoittautuu...
  Uusi työsi kuulostaa kivalta ja mielenkiintoiselta, minuakin kiehtoisi hirmuisesti matkailualan työt. Oppaaksi jooei, mutta just joku hotellihomma olis kiva.

  Ihanaa ja lököisää joulun aikaa, eka joulu pois Suomesta on varmasti uusi ja erilainen, mutta tuskin paljon huonompi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä haaveillut oppaankin työstä :) Ehkä jonain päivänä!

   Kiitos ja mukavaa joulua sinnekin :)

   Poista
 3. Hienoa kun olet saanut mieleisen työn! Tuohan se on harmi kun ei pysty asumaan työpaikan vieressä vaan matkoihin kuluu niin paljon aikaa, tämä ongelma itse kullakin.
  Minä skippaan joulun tänä vuonna, eli en laita mitään jouluisia ruokia, kynttilöitä sentään voi sytytellä. Oikein rentouttavaa Joulun aikaa ja Onnea tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taitaa jäädä jouluruuat riisipuuroa ja pipareita lukuunottamatta laittamatta ja yritetään saada joulun tunnelma muilla tavoin aikaan :) Kiitos ja hyvää joulua teillekin :)

   Poista
 4. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Hotellit on jotenkin kamalan kiehtovia, vähän niinkuin lentokentätkin.

  Toivottelen jo nyt siis hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lentokenttä on toinen paikka, missä olisi joskus kiva olla töissä :) Ja olen jopa ihan lentoemännän työtäkin joskus miettinyt. Saas nähä, mitä sitä vielä tulevaisuudessa vielä tulee tehtyä!

   Kiitti ja mukavaa joulua sinnekin :)

   Poista
 5. Kiva, että olet hyvin sopeutumassa sinne ja minusta on hienoa, että teet töitä ihan uudessa ympäristössä.
  Blogeja on ihana lukea, mutta välillä ei aika riitä kaikkeen. Hyvää Joulua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä on kyllä ihan uutta ja mielenkiintoista :)

   Kivaa joulua teillekin :)

   Poista
 6. Hieno juttu, että työkuviot on jarjestyneet hyvin! Musta ainakin on ihan virkistavaa vaihdella aloja! Itsellakin on blogin kirjoittelu jäänyt, koska kaksi tyota ja opiskelut on ollut vähän haastava yhdistelma :D Mukavaa loppuvuotta ja ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu tosiaankin virkistää ja saa nähdä, mihin sitä vielä päätyy :) Kivaa joulua ja tsemppiä töihin ja opiskeluihin:)

   Poista
 7. Tosi kiva, että olet löytänyt mieluisan työpaikan sieltä ja että elo San Diegossa on lähtenyt rullaamaan! Mua laiskotti blogi niin että lopetin kokonaan jo keväällä ja tää muidenkin blogien kommentoiminen on vähä niin ja näin, lukemassa kyllä käyn :) mullakin tiedossa eka joulu Suomen ulkopuolella, jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta :) Tosi monella, itseni mukaanlukien, on kyllä jäänyt kirjoittely viime aikoina. Harmi, mutta turha sitä väkisin on yrittää kirjoitella!
   Mukavaa ulkosuomalaisen joulua teille sinne :) Siellä on varmasti vähän jouluisemmat tunnelmat kuin täällä palmujen alla:D

   Poista
 8. Hih, tunnistan niin tuon kotona pyörimisen kun ei osaa päättää mitä tehdä :D kun on vähän vapaa-aikaa niin jotenkin siitä nauttii ja arvostaa enemmän. Nyt kun oon joululomalla huomaan etten pyöri somessa tai räplää puhelinta vaan ulkoilen, luen kirjoja tai teen muita ikuisuusprojekteja joita arkena ei vaan ehdi/jaksa.

  Uusi työsi kuulostaa mukavalta ja mielenkiintoiselta! Onnea uusiin haasteisiin ja ensimmäiseen jouluun ulkomailla :) mukavaa sekin on varsinkin jos saa jostain käsiinsä pipareita ja muita jouluherkkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ärsyttävää, kun olisi kaikkea tekemistä, mutta ei paljon aikaa ja sitten ahdistuksissaan tuhlaa ajan "ei mihinkään":D Kai tähän tottuu...

   Kävin tänään Ikeassa aikeissa hakea glögiä ja pipareita, mutta kaikki oli loppu:( Toivon, että World Marketissa olisi vielä... Olisi pitänyt olla aiemmin liikkeellä!

   Kiitos ja hyvää joulua :)

   Poista