sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Loppuvuoden tapahtumia

Loysin uuden ponikaverin, joka valitettavasti on hieman hermoheikko, eika tykkaa etta silla ratsastetaan (en tieda, mita tamankin ponirukan menneisyydessa on tapahtunut), joten tallivisiitit ovat valitettavasti koostuneet lahinna ponin juoksuttamisesta. Tallilla hengailu poiki kuitenkin muitakin uusia tuttavuuksia ja sain kutsun ratsastaa eraan toisenkin naisen hevosia. Yhta naista hepoista kavinkin jo koeratsastamassa (ja tykkasin tasta hevosesta tosi paljon). Olisipa vain tuota vapaa-aikaa enemman...

Suloinen sekopaa :)

Kiitospaivana teimme reissun Los Angelesiin ja kavimme siellakin ratsastelemassa Hollywood Hillseilla. Oli aikas hienoa!

Patikointia uusissa maisemissa. San Diegon lahistolta taitaa loytya niin paljon erilaisia patikointimaastoja, etta joka kerta voi menna uuteen paikkaan.


On aika uskomatonta, etta tallaiset maisemat loytyy tunnin ajomatkan paasta meidan kotoa!
Olen innostunut entista enemman pilates reformer-tunneista. Grouponista loytyy hyvia ja suhteellisen edullisia diileja eri pilates-studioille ja olen kaynyt testaamassa paria eri studiota. Tama on hyvaa tasapainoa monille harrastamilleni “hikilajeille”. Pilateskin voi toki olla yllattavan rankkaa, mutta eri tavalla, kuin cardio-lajit.


Loysin SD:sta suomalaisen kampaajan ja sain kerralla mieluisat hiukset varmaan ekaa kertaa sitten USA:n muuttoni. Vihdoin!

Olen kaynyt pari kertaa kirjaimellisesti ihan Meksikon rajalla sijaitsevalla Outlet Mallilla shoppailemassa uusia tyovaatteita. Sain varoituksen etta sinne ajaessa taytyy olla tarkkana, ettei epahuomiossa aja viimeisen exitin ohi tai paatyykin vahingossa Meksikoon : D Me asumme siis vain noin 10 min paassa maiden rajalta!

"Last USA exit"
Kuten viime kerralla kirjoittelinkin, paasin tekemaan pienen tyomatkan koulutuksen merkeissa tasta puolitoista tuntia pohjoiseen Laguna Beachille ja nauttimaan kauniista rantamaisemista ja ylellisesta hotellimajoituksesta. Montagella on muitakin upeita kohteita eri puolella USA:ta ja seuraavaksi haluaisinkin paasta kaymaan ainakin itarannikolla Palmetto Bluffissa!Kavimme porukalla Minnan ja Juhan kanssa katsomassa San Diego Gullsien latkamatsia. Minna ja Juha olivat tavanneet edelliskerralla pelissa kaydessaan Gullsien suomalaisvahvistuksen Kalle Kossilan ja saivat taten kutsun tulla katsomaan peleja tulevaisuudessakin hanen kutsuvierainaan : )

Minnan kanssa ollaan myos harrasteltu urheilullisia juttuja ja mm. rantakavelyja heidan ihanissa asuinmaisemissaan La Jollasssa

10 kommenttia:

 1. Tollanen Hollywood Hillin ratsastusretki kelpaisi mullekin! Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon :) ainut "huono" puoli tuossa oli, että itse kokeneempana ratsastaja olisi halunnut mennä omaa tahtia, mutta se ei ollut tollaisen ison ryhmän kanssa mahdollista. Varsinkin kun jotkut oli varmaan ekaa kertaa hepan selässä! Jonkinlaiset tasoryhmät saattaisi olla hyvä idea..

   Poista
 2. Kuulostaa tosi kivoilta nämä loppuvuoden tapahtumat! Hieman kontrastia tähän Suomen synkkyyteen. Nuo ratsastusmaisemat kelpaisi kyllä enemmän kuin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti. Toisaalta sitten taas täällä auringonpaisteessa oli tosi vaikeaa ainakin mulle saada mitään joulun tunnelmaa :D

   Poista
 3. Upeita on maisemat San Diegossa! Hieno juttu että olet löytänyt sieltäkin ratsastus/hepan hoito mahdollisuuden :)
  Kavereiden löytäminen on sekin aivan ihanaa, varsinkin jos ovat liikunnallisia tyyppejä niin kuin sinäkin.
  Onnittelut kampaajan löytymisestä, se ei olekaan vähäinen juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tuo kampaajan löytyminen (vihdoin) on niin iso helpotus kaikkien katastrofileikkauksien jälkeen :D

   Poista
 4. Kuvat saivat hymyilemään, vaikkei itse olekaan noissa maisemissa. Heposia, ratsastelua, biitsiä, palmuja, aurinkoa... Ihanaa...

  Onko suunnitteilla Meksikon vierailuja, kun noin lähellä asutte? Vai onko Meksikon puolella lähellä mitään kivaa nähtävää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän sinne mielellään lähtisin. Pitää vaan vähän suunnitella koska, sillä ilmeisesti se rajan yli (varsinkaan takaisin päin tultaessa) pääsy ei ole mikään nopea keissi, vaan siihen voi suttaantua viisikin tuntia :D Tijuana ainakin on heti siinä rajalla ja vähän matkan päästä löytyy jotain rantakaupunkiakin!

   Poista
 5. Ihanat noi ratsastusmaisemat! Ja muutenkin kuulostaa siltä että elämä siellä on alkanut ihanasti - kivoja maisemia ainakin! Ihanaa uutta vuotta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällisin puolin juu ja tietty yritänkin täällä blogissa keskittyä kaikkiin kivoihin juttuihin :)

   Kivaa uutta vuotta sinnekin!

   Poista