maanantai 10. lokakuuta 2016

Road trip ja viikko San Diegossa takana

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet aivan huikeat! Ajoin kaverini Saanan, sekä kissojen kanssa Texasista New Mexicon ja Arizonan kautta tänne San Diegoon, jossa on tullut majailtua nyt jo viikon päivät. Niin paljon on tullut nähtyä ja koettua, että sitä on vaikea edes käsittää, kun aika on mennyt niin nopeaa. Saana lähti tänä aamuna takaisin Suomeen, joten nyt pikku hiljaa täytyy alkaa palailemaan lomamoodista takaisin arkeen. Kissat ovat kotiutuneet uuteen väliaikaiskotiinsa - jossa heillä on muuten kaverina pieni koira. Ronin lempipuuhaa on istua takapihalla tuijottamassa perhosia ja kolibreja (siellä se tälläkin hetkellä möllöttää), kun taas Aada arempana tapauksena pysyy mielellään sisällä ja usein sängyn alla.

Majailen täällä AirBnB:ssä vajaan kuukauden ja sitten onkin muutto omaan, uuteen kotiin, joka on rempassa tällä hetkellä. Kävi niin hyvä mäihä, että löysin kyseisen asunnon itseasiassa heti meidän ekana päivänä täällä San Diegossa ja vieläpä vähän puolivahingossa.


3 kommenttia:

 1. Kiva että teidän reissu sujui hyvin ja uusi kotikin järjestyi noin nopeasti. Ja tietysti ihan mahtavaa että olette taas Ericin kanssa samassa kaupungissa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Seuraavaksi sitten vuorossa sen työn etsintä, nyt kun tietää, mille alueelle tullaan asettumaan! :)

   Poista
  2. Jep, toivottavasti löytyy jotain mieluisaa!! :)

   Poista