keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Kyllä kaikki järjestyy

Moikka moi! Kotiuduin Suomesta perjantaina aamuyöstä ja pieni jetlag vaivaa vieläkin. Heräilen aamulla neljän, viiden aikaan, enkä saa enää nukuttua. Mutta eipä sillä väliä. Saapahan päivän käyntiin aikaisin:)

Suomen reissu meni - jos mahdollista - vieläkin nopeampaa kuin edeltäjänsä. Edellisinä vuosina reissu on ajoittunut jouluun, jolloin ihmiset ovat lomilla ja heiltä liikenee hyvin aikaa treffailuun. Nyt kaikki olivat tietysti töissä, mikä teki illoista ajoittain hieman hektisiä. Mutta ihana reissu se oli joka tapauksessa :) Itse Suomeakin oli kiva nähdä pitkästä aikaa melkein kesäisissä tunnelmissa (lämpötila liikkui siinä 15 asteen paikkeilla) sen jouluisen viiman ja hyisen ilman sijaan.

Ensinäkemät vihreästä Suomesta lentokoneesta käsin
...ja viimeiset hengenvedot Suomen (Vaasan) raikkaassa ulkoilmassa.

Suomesta palattua todellisuus iski päin kasvoja; parin viikon päästä sitä ollaan jo matkalla kohti Kaliforniaa. Miten kerkeän saada kaiken hoidettua siihen mennessä? (Apuuva!) Tarkkaa osoitetta meillä ei ole vieläkään ja tutkiskelenkin tällä hetkellä AirBnB-vaihtoehtoja ensimmäisen kuukauden ajalle, sillä oman vuokra-asunnon etsiminen näin etäältä on ihan hemmetin hankalaa. Huonekalujen kohtalo on vielä pieni mysteeri. Voi olla, että ne menevät hetkellisesti varastoon ja tulevat sitten perästäpäin uuteen kotiin, kun sellainen on löytynyt.

Enempää en nyt halua asumiskuvioista kirjoitella, sillä se on hieman stressaava aihe ja olen visusti päättänyt olla stressaamatta. Stressi on pahasta. "Kyllä ne asiat aina järjestyy" onkin mun uusi motto:D Ei siis stressiä.

Toinen hieman epämieluisa aihe tällä hetkellä on työnhaku. Laitoin eilen pari hakemusta menemään ja siihen meni yli viisi tuntia! Viisi! Huhhuh. Eipä ole työhakemuksien väkertäminen kyllä mitään helppoa hommaa saatekirjeineen. Välillä epätoivoisena manailen, että "kun nyt vaan jonkun työn saisi", ja keskityn töihin, joista mulla on kokemusta. Välillä taas pysähdyn miettimään ja tajuan, että mulla on nyt oikeasti kaikki ovet avoinna ja voisin tehdä jotain aivan muuta. Harmi vaan, että mulla ei ole mitään selkeää visiota siitä, mitä se sellainen "jotain aivan muuta" voisi olla...

Eiköhän nämä kuviot tästä pikku hiljaa selkene... Palaillaan! :)

PS. Taidan laittaa Suomen kuvia ihan erilliseen postaukseen/postauksiin.

14 kommenttia:

 1. Kiva kuulla taas sinustakin. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta tuo kämppien katsastus vasta paikan päällä. Mä komppaan sua, kyllä se kaikki varmasti jotenkin järjestyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oon kieltämättä ollut hieman laiska tämän blogin kanssa viime aikoina.. Katsotaan jos sitä taas jossain välissä innostuu kirjoittelemaan.

   Poista
 2. Ihana kuulla, että oli onnistunut reissu. :)

  VastaaPoista
 3. Asioilla on taipumus järjestyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niillä on, joten eiköhän ne tässäkin tapauksessa jotenkin järjesty. Epätietoisuus vaan välillä pistää turhauttamaan:D

   Poista
 4. "Kyllä ne asiat aina järjestyy" on hyvä motto, pidä siitä kiinni :)
  Onneksi sinulla jo työkokemusta takana, varmaan helpottaa työpaikan saannissa, toivotaan ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivon, että tuosta työkokemuksesta olisi nyt hyötyä seuraavaa työtä hakiessa :) eiköhän..!

   Poista
 5. Itseäni on joskus jopa ärsyttänyt kun joku on hokenut mulle että asioilla on tapana järjestyä jaadijaadijaa. Mutta helvetti, niin se vaan on! Ne järjestyy teillekin. Ja kokeile laittaa jonnekki ihan uudenlaiseen paikkaan hakemus, eihän sitä ikää tiedä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika ärsyttävää, kun itse kriiseilee jonkun asian suhteen ja joku tulee sanomaan, että "asioilla on tapana järjestyä":D Mutta kun itselleen hokee sitä ja muistuttaa, että aina ennenkin on asiat järjestyneet, niin sillä on ihmeen rauhoittava vaikutus. Ainakin mun kohalla ;)

   Poista
 6. OIKEESTI ne asiat järjestyy kyllä :-) työnhaku on kyllä kamalaa, mutta onneks oot löytänyt edes paikkoja mitä hakea! Mulla on aika harvassa... Yritän tosiaan olla vähän vielä ronkeli, mutta en tiedä koska nielen ylpeyteni ja haen vaan jotakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan kammottavaa puuhaa! Voisko joku vaan tulla tarjoomaan meille (unelma)töitä jostain? Pliis?:D
   Asiat on taas vähän tässä loksahdelleet paikoilleen ja enää ei ole paljon järjesteltävää onneksi ;) Laitan sulle viestiä joku päivä!

   Poista
 7. Hei! Juuri San Diegoon muuttaneena ja samassa tilanteessa olleena, asiat järjestyy kyllä! Me myöskin etsittiin koti vasta Navy Lodgesta käsin ja muutettiin 10 päivää tänne tulon jälkeen uuteen kotiimme. Hintataso on aivan törkeä, mutta sää on ihanan leppoisa etelävaltioihin verrattuna. Jos voin jotenkin auttaa tai tsempata, niin mut löytää myös FB:sta nimellä Taija Rovio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun laitoit viestiä. Käynpä etsimässä sut FB:stä :) Yksi niistä asioista, mitä odotan eniten on lämmin (eikä ällöttävän kuuma) sää :)

   Poista