perjantai 5. elokuuta 2016

Välitilassa

Meillä elellään nyt jonkinlaisessa välitilassa. Muutto lähestyy ja siihen täytyy pikkuhiljaa alkaa valmistautumaan.

En tykkää pakkaamisesta ja muuttamisesta ollenkaan. Siksi olenkin alkanut eliminoimaan siitä aiheutuvaa työtä jo hyvissä ajoin ja vähän kerrallaan... Olen myynyt ruokapöydän ja olkkarin pöydän ja vienyt pari pussillista tavaraa lahjoitukseen. Toisaalta tekisi mieli laittaa kaikki jakoon ja myyntiin ja muuttaa Kaliforniaan vain matkalaukkujen kanssa, mutta ei siinäkään mitään järkeä olisi (rahallisesti siis), koska silloin kaikki pitäisi taas aloittaa alusta.

Ruokapöydän tilalla on nyt kissojen ruokapaikka
Eric irroitti peilin seinältä jo ennen lähtöään - se on aika painava ja muutenkin hankala tapaus
Pelastusarmeijalle matkalla oleva laatikko
Meillä ei vieläkään ole mitään (ei edes tarkkaa päivämäärää) järjestettynä tai sovittuna muuttoa varten. Yritän kovasti olla murehtimatta ja uskoa, että kyllä kaikki lopulta järjestyy. Koska pakkohan asioiden vaan on järjestyä tavalla tai toisella...

***
Työpäiviä jäljellä: 13.
Päiviä jäljellä Suomen reissuun: 24.
Päiviä jäljellä siihen, että Ericin A-school Chicagossa on ohi: 41.

10 kommenttia:

 1. Fiksu taktiikka! Ei tule sellaista isoa rysäystä kerralla. Sulla on aika hyvät laskurit. Tai siis välipisteet. Tai jotain. (en osaa suomea) Tarkoitan, että kun ensin pääsee töiden loppuun on vain reilu viikko Suomen reissuun ja kun sieltä (täältä) palaat, on Ericin koulu pian ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - sitten kun Suomesta palaan tänne, niin ei ole varmaan kuin max kaksi viikkoa, että saa lähteä tästä kämpästä. Parempi siis ollakin hyvin valmistautunut :)

   Poista
 2. Muutto on kyllä niitä epämukavimpia juttuja elämässä. Hienostihan tuo pakkaaminen ja ylimääräisten juttujen hävittäminen on jo alkanut!
  Siitä ne päivät vaan hupenee ja uudet kuviot odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja sitä on tullut harrastettua ihan liikaa :D Onneksi materian haaliminen ja arvostaminen on vähentynyt sitä myötä, kun muuttojen määrä on kasvanut :) Mutta aina on parantamisen varaa!

   Poista
 3. Välitilat on pahinta! Ja toi tietämättömyys mikä johtaa siihen, että tuntuu mahdottomalta sopia mitään. Meilläkin selvisi päivämäärät vasta ihan viimehetkellä ja saatiin jännittää vikoille päiville asti, että hotelliinko pitää lähteä majottumaan. Asumiskuviot onneksi tuppaa kuitenkiin ratkeamaan omalla painollaan ja vaihtoehtoja on niin paljon, ettei ihan tyhjän päälle jää.

  Ja kuten Menninkäinenkin sanoi, niin Ericin kouluhan on ohi melkein heti kun kerkeät Suomesta palaamaan! Paljon ihanaa tulossa kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tää on nyt ihan uutta mulle ja pitää opetella olemaan zen ja vaan uskoa asioiden jotenkin loksahtavan kohdalleen. Saa nähdä ollaanko mekin jo road tripillä kohti länsirannikkoa ennen kuin uusi koti löytyy, haha! Seuraava reilu kuukausi tulee kyllä varmasti menemään tosi nopeaa:)

   Poista
 4. Kuinka pitkään oot Suomessa? Meidän pitää yrittää järkätä treffit ennen kuin katoat Kaliforniaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon Suomessa 29.8-8.9. Ja oon tosiaan työtön 25.8 alkaen, joten varmasti keretään treffata :)

   Poista
 5. I feel you. Muutot on infernaalisia. Sä vaikutat jotenkin niin aikaansaavalta ja neuvokkaalta ihmiseltä, että saat tän homman handlattua hyvin!

  Tsemppiä myös kaikkien näiden asioiden odottamiseen. Odottaminen on joskus niin raskasta, mutta aika kuluu kuitenkin yllättävän nopeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heh, mä oon välillä vähän liiankin aikaansaava. Esim noi pöydät ois voinut myydä ehkä vähän myöhemminkin, nimittäin nyt syön sohvalla istuen sellainen pikkupöydän kanssa:D tai lattialle istuen!!

   Poista