perjantai 26. elokuuta 2016

Kohti uusia seikkailuja

Musta on viime aikoina tuntunut siltä, ettei mulla ole oikein ollut mitään annettavaa tälle blogille, joten olen mielummin ollut kirjoittamatta, kuin kirjoittanut väkisin jotain. Nyt ajattelin kuitenkin tulla pienen päivityksen kirjoittelemaan, kun askel kohti uusia seikkailuja on otettu.

Musta tuli keskiviikkona työtön. Tuntuu, että iso kivi vierähti sydämeltä kun allekirjoitin irtisanomispaperit! Nyt olen kaksi päivää vaan nauttinut tästä vapaudesta... Kuka tietää, kauanko tätä jatkuu - toivottavasti ei liian kauan, koska kovin pitkään en kyllä vain kotona viihdy. Mutta näin pienissä erissä se on ihan jees.

Viimeinen työpäivä
Jumpassa keskellä päivää ja keskellä viikkoa:)

Viikonlopun "lomailen" vielä täällä Houstonissa ja sitten lähden kohti Suomea, jossa vietän kymmenisen päivää. Suomen reissun jälkeen mulla on vielä pari viikkoa ennen lopullista lähtöä täältä. Reissun jälkeen meinaan aloittaa uuden työn etsinnät ja katsella kämppiä tulevasta kotikaupungista vähän ahkerammin jos sellaista ei vielä siihen mennessä ole löytynyt.

Me ollaan vähän alettu kartoittamaan mahdollisia asuinalueita, sekä katseltu vuokrailmoituksia ja otettu yhteyttäkin muutamaan paikkaan. (Aika harva vaivautuu edes vastaamaan tiedusteluihin. Jotenkin tämä ei jaksa yllättää.) SD tuntuu meille Houstonin vuokratasoon tottuneille huisin kalliilta, eikä vuokran hintaa huvittaisi kuitenkaan tuplata - etenkään tässä tulojen vähentyessä, hehe. Asunnon etsiminen ja valitseminen näin etäältä sitä näkemättä tuntuu tosi hankalalta, mutta joku luukku pitäisi meitä siellä olla odottamassa, sillä huonekalut (ja kissat) on pakko johonkin saada. Asuntoja tuntuu onneksi olevan ihan hyvin tarjolla, joten kodittomaksi sitä ei varmasti tarvitse pelätä jäävänsä. Eihän sillä toisaalta loppupeleissä ole väliä, onko uusi vuokrasopimus allekirjoitettu yhtä kuukautta vai yhtä päivää ennen muuttoa. En siis nyt vielä jaksa murehtia tätä asiaa kauheasti. Onhan ne asiat aina ennenkin jotenkin järjestyneet tavalla tai toisella ja turha stressaaminen on ollut nimeomaan turhaa. Ovat ne aikaisemmat isot muutot ja elämänmuutokset selvästi jotain siis opettaneet :)

Kämppiä tarjolla Ericin uuden työn lähettyviltä... 

18 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja oikein hauskaa reissua! :) Kaikkea hyvää myös muuttopuuhiin! :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi asuntoja on tarjolla uudessa kotikaupungissa hyvin. Pääasia tosiaan että joku soppi varmaan löytyy :)
  Mukavaa lomamatkaa Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan yritetty löytää jotain, jonka saisi joustavalla vuokrasopimuksella, että voi sitten halutessa vaihtaa kämppää, jos se ei miellytäkään :)

   Poista
 3. Kiesus mitä vuokria! o.O Pidetään peukut pystyssä, että löytyy kiva kämppä. Ja tervetuloa Suomeen, täällä on ihanat syyskelit, aurinkoa, (syys)lämmintä eikä pitäis paljon sadellakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän on ikävä meidän Vaasan alle 700€:n vuokraa tässä, heh:D Se ei haittaa ollenkaan, jos Suomessa on viileää. Kunhan nyt ei sataisi koko aikaa. Täällä on saanut kuumuudesta ihan tarpeeksi!

   Poista
 4. Ihanaa suomi-lomaa ja tsemppiä kämpänhakuun!

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa lomaa ja tosiaan tsemppiä muuttokuvioihin :-)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä kämppäasioissa ja muutossa! Ja tervetuloa Suomeen, ehkä Vaasaankin, lomailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaasaan sitä ollaan pääasiassa tulossakin;)

   Poista
 7. Wow, hinnoissa on! Mutta varmasti teille löytyy se "teidän" kämppä. Ja ihanaa suomilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep.. Hullua pistää musta yli tonni, saatika monta tonnia, vuokraan!! Parempi olla laskematta, mitä noi hinnat tekee vuodessa, ja mitä sillä rahalla saisi:D

   Poista
 8. Hyvää Suomi lomaa ja onnea muuttoon !

  VastaaPoista
 9. Moi! Voisinko saada sinun sähköpostiosoitteen, minulla olisi kysyttävää visa waiverilla naimisiin menosta. Terkuin Eija, epatsku at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä se: emmi_emmi(a)hotmail.com. En kyllä ole varma osaanko auttaa :)

   Poista