maanantai 1. elokuuta 2016

Alligaattoreita, kakkua ja lopputili töistä

Eilen aamulla lähdin jo seitsemän aikaan ajelemaan kohti reilun tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaa Brazos Bend State Parkia, jonka vetonaula ovat luonnonvaraisena puistossa asustelevat alligaattorit. Tapasin puistossa kaverini Eevan, joka muutti Päiväntasaajan Guineaan pari kuukautta sitten miehensä työn perässä, mutta on nyt ollut täällä Houstonissa lähes kolme viikkoa hoitamassa kansalaisuusasioita. On ollut tosi kivaa saada Eevasta seuraa varsinkin nyt Ericin ollessa pois!

Olin "alligaattoripuistossa" viimeksi pari vuotta sitten, joten oli kiva päästä sinne pitkästä aikaa. Jos ajomatka olisi lyhyempi, niin olisi varmaan tullut käytyä useamminkin. Viime kerralla alligaattorit olivat aika huonosti näkyvillä, mutta tällä kertaa me nähtiin niitä aivan lähietäisyydeltä. Niin läheltä, että ihan vähän jopa pelotti Floridan tapahtumien jälkeen, mutta puistonvartija vannoi ettei pelkoon ole syytä. Tämän puiston alligaattorit ovat niin tottuneita ihmisiin, etteivät välitä heistä ollenkaan. Tietenkään niitä ei silti pidä lähestyä tai muuten lähteä ärsyttämään... Alligaattorit varoittavat liian lyhyestä etäisyydestä murisemalla :)


Musta on vaan ihan käsittämätöntä, että on mahdollista kävellä polulla makoilevan alligaattorin vierestä sen tuumaamatta asiaan yhtään mitään! Mutta mahdollista se on:D


Illalla sain vielä kutsun Eevan ja meidän toisen kaverimme, Joyn, kanssa spontaanille illalliselle Houstonin Midtownissa sijaitsevaan italialaiseen ravintolaan Piolaan. Itse olin juuri kerennyt syödä kotona, mutta lähdin silti seuraksi. Ruuan jälkeen tarjoilija kuitenkin kiikutti mulle kakkupalan kynttilän kera mun tiistaina olevien synttärien kunniaksi :) Olin tästä ihan yllättynyt!Koko viikolopun olin erityisen hyvällä tuulella, koska ilmoitin perjantaina irtisanoutuvani töistä ja sunnuntaina varasin vielä lennotkin Suomeen :) Aika hyvä saldo viikonlopulle sanoisin. Nyt ei kuin päiviä laskemaan - niin vikaan työpäivään kuin Suomen reissuunkin! Kiva päästä pitkästä aikaa Suomessa käymään muulloinkin kuin talvella.

12 kommenttia:

 1. Ääk! Voisi kyllä "hieman" pelottaa kävellä tuosta alligaattorin ohi! Mutta jos ylivarovassa USA:ssa sanotaan, ettei ole mitään huolta, niin ehkä sitten ei oikeasti ole. :O Onnea niin synttäreiden kuin irtisanoutuminkin johdosta, jos niin nyt voi sanoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika uskomattomiahan nuo leppoisat alligaattorit ovat:D mutta eihän ne oikeasti voisi tehdä muuta kuin "vain" puraista. Ihminen on niille liian iso syötäväksi (kuulemma kilpikonna on suurinpiirtein oikeaa kokoluokkaa ja sen kuoren ne saa puraistua rikki).
   Ja kiitos - irtisanoutumisesta voi kyllä onnitella:D

   Poista
 2. Onnea birthdaygirl! Olikohan ne ihan oikeita alligaattoreita... o.O Hui...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, kyllä ne ihan oikeita oli ;)

   Poista
 3. Hyvää synttäriä, ja irtisanoutumisonnittelut täältäkin! :)

  VastaaPoista
 4. Pelottavia otuksia nuo alligaattorit, hui.
  Tiedän tuon tunteen kun saa irtisanoa itsensä työpaikasta, se vapauden tunne :D
  Mahtavaa kun pääset käymään taas Suomessa, vielä täällä on kesää jäljellä :)
  Paljon onnea synttärin johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep nimenomaan vapauden tunne tuli kun sai kerrottua uutiset töissä!

   Poista
 5. Huhhuh! Uskomatonta että niitä alligaattoreita pääsee noin lähelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mutta aivan leppoisia tyyppejä olivat :)

   Poista
 6. Hyvää syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista