torstai 14. heinäkuuta 2016

Vihdoin

Tein tänään vain nelituntisen työpäivän ja lähdin ennen lounasaikaa kotiin viimeistelemään vielä pakkailut. Olin etukäteen pakannut vain Ericin vaatteet ja tavarat, jotka vien mukanani Chicagoon. Kissat taisi tietää, mitä lattialla avoinna ollut matkalaukku tarkoitti, ja Roni kävikin toissayönä tekemässä pienet "jekut".


Heräsin keskellä yötä hirveään mekkalaan ja siellä se Roni meuhkasi matkalaukussa kissanminttupussin kanssa:D En vielä yöllä pimeällä tajunnutkaan, minkä sotkun se oli saanut aikaan! Kunnon ryökäle! Ravistelin kaikki vaatteet ja käänsin laukun ylöslaisin partsilla, mutta kaikkia murusia oli ihan mahdoton saada pois... Ihmettelen, miksi se kissanminttu piti sinne matkalaukkuun viedä? Ja miten se siihen edes oli päässyt käsiksi, kun sitä säilytetään ruokakomeron ylähyllyllä. Lahjakas katti.

"Antakaa ruokaa!" - tuttu näky ruokakomeron ovella

Nyt olen lentokentällä ja sain juuri tiedon, että lento on myöhässä 40 minuuttia. Toivottavasti ei myöhästy enempää! Menee varmaan yli puolenyön, että pääsen hotellille (mulla on välilasku Albuquerquessa ja lentokentältä on vielä melkein tunnin matka hotellille). Aamulla on myös aikainen herätys kun valmistujaispaikalla pitäisi olla seitsemään mennessä.

Myöhäinen lounas kentän Pappas Bar-B-Q:ssa.
Tästä USOn tuolista käsin näpyttelen tätä tekstiä. Mikäs tässä odotellessa :) (USO on militaryn oma lentokenttälounge, johon pääsee military id:lla. Ihan kiva etu, varsinkin kun täältä löytyy ilmaista naposteltavaa ja mukavat soffat!)

Palaillaan viikonlopun jälkeen :)

12 kommenttia:

 1. Roni kävi vähän auttamassa, kun et ollut muistanut pakata kaikkea oleellista... :D

  VastaaPoista
 2. Voi Roni :D halusi laittaa myös omat terveiset matkalaukkuun!
  Kaikkea pääsetkin kokemaan ja näkemään, tuo militaryn oma lentokenttälounge oli aivan uutta minulle.
  Oikein hyvää matkaa ja yhdessä oloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, on se sellainen pösilö!
   Kiitos :)

   Poista
 3. Voi noita katteja! <3

  No niin, mukavaa ja turvallista matkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kisut osaa kyllä olla niin huvittavia!

   Poista
 4. Haha, kissoilla on taipumus keksiä mahdottomiakin keinoja piristää isäntiään :D Oikein hyvää matkaa <3 ^^

  VastaaPoista