keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Etelän tuoksu

Vaikka tänne Texasiin aika hyvin onkin jo kotiutunut, eikä paikka tunnu enää mitenkään eksoottiselta, niin joskus joku tuoksu voi saada aikaan sellaisen tunteen, että on "etelässä". Muistan kun lapsuuden lomamatkoilla Espanjassa tai Kreikassa tuoksui aina tosi eksoottiselta. Kukat ja luonto oli erilaiset ja ympärillä tuoksui ihanalta ja jännittävältä. Nyt voin haistaa tuon saman tuoksun meidän kotipihassa auringonpaisteessa kävellessä ja jos suljen silmäni, niin voin kuvitella taas olevani lomalla jossain etelässä :)Uima-allasalueen ohi kävellessä mukaan sekoittuu vielä aurinkorasvan ja uima-altaan tuoksu

Horisontti on helpompi kuvata vinoon kuin suoraan:D


Nämä maisemat ovat koti vielä muutaman kuukauden ajan. Sitten on aika pakata laukut ja lähteä uusiin seikkailuihin :)

8 kommenttia:

 1. Tuo teidän asuinkompleksi näyttää ihan mielettömältä! <3 Jollain tavalla muistuttaa tosi paljon meidän Utahin-kotia. Sigh... Nautiskele ihmeessä tuosta tuoksusta vielä, ennenkuin maisemat vaihtuu! :) Haha, mulle tulee aina sellainen "etelän tuoksu" kun ajan yhteen tiettyyn kattoparkkiin täällä Suomessa - sinne tulee parista eri ravintolasta piiput. Aika jännä, muten noi kaikki tuoksut mieltääkin eri paikkoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voin sanoa, että se näyttää paremmalta kuvissa, kuin mitä todellisuudessa on kiitos välinpitämättömien toimistotyttöjen ja joidenkin saastaisten asukkien johdosta:D
   Mä luulen myös, että nämä asuntokompleksit on aika samanlaisia ympäri USAn, ainakin mitä nyt on muiden kuvista/blogeista nähnyt:) Tavallaan aika tylsää, koska kaikko persoonallisuus puuttuu!

   Poista
  2. Heh, no se on muuten kyllä totta! :D Aika samantyylisiähän nuo on, mitä nyt pintamateriaalit vähän vaihtelee ja se, millaisissa riveissä talot keskenään ovat. Meidän omassa oli hirmu kiva, kun oli käytetty selkeästi kolmea eri väriteemaa ulkolaudoituksessa - vähän jotain erilaista! :) Mut haha, hyvin oot sitten ottanu kyllä kuvat, kun kerran ei edes "saastaisten asukkien" jäljet näy! ;)

   Poista
  3. Joissakin rapuissa rappukäytävät on ihan oksettavat, kun ihmiset nostaa roskapussinsa oven taa "valet trash"-palvelulle vietäväksi ja niistä sitten vuotaa siihen jotain. En ymmärrä, mitä ihmiset laittaa roskiin oikeen. Täällä kuitenkin on jätemyllyt ruuantähteille?

   Poista
 2. Kaunista seutua. Ei mitään talo talon kyljessä betoni betonia vasten.
  Mulla on joku ihme hajumuisti (sellainen on kuulemma oikeasti olemassa...), kun yhtäkkiä nenääni tulee tuoksu, jonka olen tuntenut jossain aivan muualla. Sitä ei siis varsinaisesti aiheuta mikään konkreettinen tai muistikuva, vaan se yllättää täysin. Outoa.
  Tosin pystyn myös itse aiheuttamaan tuoksumuiston ajattelemalla jotain paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla vähän samanlainen muisti, mitä tulee hajuihin. Joskus vaikka jonkun hajuvesi tuo voimakkaasti mieleen jonkun ihmisen lapsuudesta tms. Ja sitten on tämä etelän tuoksu tietty:)

   Poista
 3. Ihanan näköistä toi teidän asuinseutu :) Onkohan täälläkin semmoinen tuoksu? Oon varmaan niin tottunut jo, että en huomaa. Haistan vaan oman aurinkorasvani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti:) ja mitä en viittinyt tuohon kirjoittaa, niin musta etelän tuoksuun yhdistyy joskus jätteet (hehe). Etelän maissa kun joskus törmää roskiksiin ja jätelavoihin kadunvarressa ja siellä kuumassahan ne tuoksut oikeen vahvistuu:D ällöä, tiedän! Mutta se luonnon/kukkien tuoksu on ihana. Nuuhki jossain oikein vihreällä alueella!

   Poista