tiistai 28. kesäkuuta 2016

Colorado osa 1

Saavuin Denveriin torstain ja perjantain välisenä yönä puolenyön aikaan ja Jenni kiltisti kävi noukkimassa mut lentokentältä, jonne heiltä Boulderista oli noin 45 minuutin matka. Kämpille päästyämme me mentiinkin sitten suoraan nukkumaan.

Jennillä ja hänen miehellään Iirolla oli kummallakin työpäivä perjantaina, joten minä nappasin pyörän alle (kyllä, Boulderissa voi pyöräillä, eikä kukaan huutele tai katso pitkään!) ja lähdin omatoimisesti tutustumaan kaupunkiin. Jenni oli vinkannut, että ihan keskustan läheltä lähtee pari trailia ja sinne sitten suuntasinkin heti aamusta!Olin liikkeellä noin yhdeksän aikaan perjantaiaamuna ja paikalla ei ollut vielä onneksi mitään ryysistä. Muutamiin yli-ihmisiin kyllä törmäsin; siinä missä itse läähätin ja puuskutin ylämäkeen, nämä tyypit vain juoksivat kevyesti mun ohi. Sainpa ainakin pientä lisämotivaatiota... Polku oli paikoin aika jyrkkä, vaikkei se ehkä kuvissa tulekaan esille. Ja silloinkin kun se ei ollut jyrkkä niin ylöspäin mentiin kuitenkin tasaisen tappavaa tahtia (paluumatka kulki onneksi alamäkeen). Seuraavana aamuna heräsinkin sitten reidet ja takapuoli hellänä... Ihan hyvät lähtökohdat sille, että luvassa oli mitäs muutakaan kuin patikointia:D Mutta sillähän se lähtee, millä on tullutkin!

Noin parin tunnin patikoinnin jälkeen pyöräilin keskustaan, jossa pyörin lähinnä pääkadulla Pearl Streetillä. Kävin muutamassa kaupassa ja söin lounasta kivalla, varjoisalla, terassilla. Lämpötilat Coloradossa olivat melkein Houstonin asteissa, enkä valitettavasti saanut toivomaani paussia tästä hikoilusta.
Tykkäsin Boulderista ihan tosi paljon! Kävely- ja pyöräilymahdollisuudet, sekä kaunis luonto saa multa ISON peukun!

6 kommenttia:

 1. Oi, meillä tie käy pian Coloradoon joten täytyypä pitää blogiasi silmällä tulevien postausten varalta! Ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin yksi postaus vielä tulossa. Kannattaa käydä myös Jennin blogissa. Sieltä löytyy varmasti enemmän aiheesta :)

   Poista
 2. Kaunis paikka, ei haittais, jos joskus pääsisi tuonne käymään... Mua kiinnostaa USA:ssa enemmän tuollaiset "normaalit" paikat kuin esim. NY, LA, Miami jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei NY ja muut isot kaupungit kiinnosta siinä määrin kuin esim. tällaiset luontokohteet. Nycissä en oo vielä käynytkään. LA oli ihan kiva, vaikkakin tosi laajalle levinny, kun taas Miami ei ihan vakuuttanut ainakaan vielä yhden päivän visiitillä.

   Poista
 3. Näyttää kyllä todella kauniilta ja vehreältä! Mikäs tuolla olisi lomaillessa :)

  VastaaPoista