tiistai 14. kesäkuuta 2016

4/8

Neljä viikkoa kahdeksasta on nyt bootcampia takana. Kaksi viikkoa meni ennen kuin sain ekan puhelun. Kolme ennen kuin eka kirje tuli. Kaksi ekaa viikkoa ilman minkäänlaista viestiä tai tietoa siitä, onko kaikki hyvin, olivat kyllä aikamoista odottamista ja tunnemyrskyä!

Aika on kummallisesti mennyt yhtä aikaa sekä hitaasti, että nopeasti. Olen yrittänyt sopia kaikenlaista menoa viikonlopuille, ettei tarvitsisi istua yksin kotona. Arki-iltaisin parasta puuhaa, urheilun lisäksi, on kissojen kanssa haliminen. Aadasta varsinkin huomaa, että ikävä on. Se seuraa mua entistä tiiviimmin ja välillä olen löytänyt sen nukkumasta vaatekaapista Ericin t-paitapinon päältä!

Näin meillä katotaan tv:tä
...ja näin luetaan lehteä!

Sain vihdoin military ID:n ja vakuutusasiat kuntoon. Bootcampilta on myös tullut virallista Navy-postia. Koko homma alkaa tuntua koko ajan todellisemmalta. Iik.

10 kommenttia:

 1. Voi noita kisukuvia! Toivottavasti loppuaikakin hurahtaa nopsaan ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kisut on kyllä ihania hauskuuttajia, joille saa aina nauraa:)

   Poista
 2. Voi että, Aada haki lohtua ikäväänsä paitojen tuoksusta :)
  Kisut on kyllä hyvää seuraa :) Hienoja kuvia!
  Ajattele, jo sentään 4 viikkoa takana, nopsaan on aika mennyt. Stemppiä vaan kovasti sinulle ja kisuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! ihana, fiksu Aada :) Ilman kissoja kotona olisi kyllä paljon yksinäisempää! Loppuaika menee varmasti nopeaa kun on se Coloradon reissukin tiedossa viikon päästä:)

   Poista
 3. Neljä viikkoa jo?!?! Hitsi että on mennyt nopsaa. Tsemppiä loppuajalle, ja ihania noi kissat <3

  Nyt voit vissiin sitten military id:n turvin käyttää lentokentillä USO:n tiloja, missä voi levätä ja siellä saa kuulemma ilmaista naposteltavaa ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Kiitos <3

   Niin saan, tulee varmasti olemaan ihanaa pitkillä layovereilla :) Ja kävinkin jo itseasiassa yhdessä USOssa, joka oli tuolla ID officen yhteydessä! :)

   Poista
 4. Puolivälissä siis jo mennään, wohoo! Toka puolikas on siitä helpompi, että koko ajan on vähemmän aikaa jäljellä kuin mitä on jo takana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvä pointti ;) ja tosiaan viikon päästä edessä pieni reissukin, joka nopeuttaa tätä odottamista!

   Poista
 5. Ihanat kisut. En oo ehtinyt kauheasti blogeja lueskelemaan, onko nyt jo 6/8? Homma loppusuoralla, kovasti tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt on kaksi viikkoa siihen, että nähdään:) Mutta sain harmillisia uutisia: homma jatkuu toiset 8 viikkoa vielä tän ekan jälkeen :/ me oltiin ajateltu, että ehkä 3-4vkoa, mut nääh... Onneksi tuossa seuraavassa vaiheessa ne sentään saa ilmeisesti pitää puhelimet käytössä toisin kuin nyt...

   Poista