tiistai 17. toukokuuta 2016

Viikonloppuvieraita

Me saatiin torstai-iltana pieni karvainen vieras nimeltä Kenji (me kutsuttiin sitä Ninjaksi, se kun tuntui sopivan paremmin niin kissalle, kuin meidän suuhunkin:D). Kyseessä oli siis työkaverin pari viikkoa sitten adoptoima kissanpentu, joka tuli meille hoitoon heidän viikonloppureissun ajaksi. Itse hulluna kissanaisena olin oikein innoissani tästä pallerosta, mutta meidän kissat eivät niinkään. Koko viikonlopun meidän nurkissa hiiviskelikin kaksi enemmän tai vähemmän järkyttynyttä kissaa pitäen ihmeellistä murinaääntä ja sihahtaen jos pikku-Ninja uskalsi liian lähelle:D Välillä Roni uskaltautui jopa ihan nuuskimaan tai tassulla kokeilemaan pikkupentua. Tappeluilta kuitenkin onneksi vältyttiin.

Tässä viikonloppuvieras on juuri saapunut. Aadaa jännittää!

Häkin siivous pikkukisun yritettyä heittää koko hiekkalaatikon sisältö ulos häkistä ja kruunaamalla koko komeus ylösalaisin käännetyllä vesikupilla siihen päälle:D Roni päätti käydä myös tekemässä tupatarkastuksen.
Ninja ottaa rennosti...Aadan paikalla!!!!

Lisäksi viikonloppuun sisältyi vierailu Baybrook Mallin uudessa cajun-ravintolassa. Tykkään niin tästä uudesta "kävelykadusta" terasseineen, joka näillä seuduilla on harvinaisuus.


Euroviisukatselmukset täytyi myös tietysti pitää, nyt kun ne kerran näytettiin täällä tv:stä. Voittaja ei ollut ihan meidän suosikki ja koko esitys olikin mennyt ohi hieman "mitäänsanomattomana kipaleena" .


Sunnuntaina käytiin vihdoin testaamassa Pizaro's Pizza, Montrosessa, josta saa "aitoa italialaista pizzaa". Oli muuten herkullista ja aivan erilaista kuin perusjenkkipizzat.

Vaihteeksi kirsikkatomaattia, mozzarellaa, basilikaa ja valkosipulia perus "jenkkisalamin" sijaan.

Pizzan vastapainoksi täytyi sitten vähän jumpata... kunhan oltiin koomailtu eka pari tuntia sohvalla uutta Bates Motel-kautta tuijotellen.

Tässä testasin Ericin uutta puhelinta (vanha sanoi kaput) ja siksi eri kokoinen kuva.
Mulla ei ole harmaata hiuksissa. Se on tuo peili... :D

Mulla oli eilinen maanantai vielä ylimääräisenä vapaana ja kerrankin sain siis nauttia sunnuntaistakin ihan ilman sitä ainaista iltaa kohden kasvavaa ahdistusta :D Oli kivaa vaihtelua viettää pitkä viikonloppu ihan vaan kotona näin kerrankin! Tosin tämä ylimääräinen vapaa kostautuu sitten sillä, että tiistaista perjantaihin saakin sitten painaa kymmentuntista työpäivää!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kisuista, tuo Ronin tupatarkastuskuva vallankin :)
  Euroviisut jäi minulta katsomatta ja ihmettelin kyllä tuota voittajaa, ei iskenyt kyllä yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roni oli kyllä aivan mainio tuon pennun kanssa. Alusta asti tosi utelias ja kiinnostunut, mutta välillä sen läsnäolo oli kertakaikkiaan liikaa ja sitten vaan muristiin ja sihistiin :D Aada sen sijaan oli aika pupu pöksyssä koko viikonlopun ja sitä sihisytti sitten Roninkin edestä:D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia kissoista ja söötti pikkuinen. :) Pizza näyttää niin hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pizza oli kyllä hyvää vaihtelua sille tyypilliselle "kinkku-tonnikalalle" jota aina Suomessa söi. Täällä sitten vaihtoehtona yleensä ollut salamipizza kun tonnikalan (tai edes kinkun) pizzaan laittamista ei oikeen ymmärretä täällä:D

   Poista