tiistai 10. toukokuuta 2016

Päivän positiiviset

Koska töissä on kuolettavan tylsää ja hiljaista ja tuleva kesä pistää vähän masentamaan (toivottavasti tämä meininki täällä piristyisi tai en oikeasti tiedä, miten jaksan nämä jäljellä olevat kuukaudet), yritän keskittyä positiivisiin asioihin ja nähdä valon tunnelin päässä:

1. Meillä on vielä yksi viikko (ja viikonloppu) yhteistä aikaa ennen kuin Eric lähtee bootcampille. Osa tavaroista, jotka ei lähde meidän mukana Kaliforniaan on jo viety miehen porukoille tai pistetty myyntiin tai lahjoitukseen.

2. Reilun kuukauden päästä pääsen vierailemaan Jennin ja Iiron luo Coloradoon ja patikoimaan kalliovuorille! Varasin lennot Ericin työmatkoista kertyneillä pointseilla ja maksoin niistä vain 11 dollarin käsittelykulut! :)

3. Parin kuukauden päästä kun Ericin "valmistuminen" bootcampilta koittaa, aion lähteä vierailemaan myös Chicagoon. Toivon lentopointsien riittävän myös tähän reissuun! Chicagossa olen käynyt kerran ennenkin keväällä 2014 Ericin tuolloin valmentaman lätkäjoukkueen pelireissulla. Nyt on kiva päästä näkemään kaupunki kesäisenä:)

(Lumi)sateinen Chicago vuonna 2014

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä nuo tulevat reissut! Kyllä se kesä siitä mennä hujahtaa nopeasti nimenomaan tuolla positiivisella asenteella :)
  Tuo patikointi kalliovuorilla on varmaan aivan mahtava juttu, olisin aivan täpinöissäni jos tuonne pääsisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmaan tuleekin menemään,vaikka nyt etukäteen vähän masentaakin tämä ajatus tästä työstä (ja kaupungista) vielä syksyyn asti. Olisin niin valmis jo lähtemään :)

   Poista
 2. Ooi Kalliovuorille, niin kaunista! Asustelin aikoinaan semmoisessa pienessä kylässä kuin Fort Morgan, mittään muuta en juuri vaihtovuodestani kymmenen vuoden takaa muista kuin että miten mukava oli mökkeillä Lovelandissa ja patikoida menemään siellä :)
  -marita /http://www.lily.fi/blogit/andando

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyi googlettaa Fort Morgan ;) siellähän se oli ihan kauniilla seuduilla! Oispa meilläkin täällä tuollaista luontoa!

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä sun reissut! Mulla taas on töissä ihan päinvastainen ongelma eli ihan liikaa tekemistä ja teen paljon ylitöitä :( noh, meneepähän päivät nopeesti, toi tylsistyminen töissä on nimittäin myös tuttua ja mielummin teen paljon töitä kuin tylsistyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulin just tänään hyviä uutisia: saatiin uusi iso projekti, jonka pitäisi tuoda meille paljon lisää töitä:) Toivotaan siis, että tää tästä vielä herää eloon! Oon paljon mielummin super busy kuin tylsistynyt:) Täälläkin vaihdellut ihan kausittain nämä molemmat ajat!

   Poista
 4. Tsemppiä sinne ja varmasti huippu reissu tiedossa Coloradoon!

  VastaaPoista