keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Update

Jaa jaa niin se vaan aika kuluu, että Ericillä on huomenna viimeinen työpäivä! Sitten mies on siis työtön. Mutta ei hätiä! Kolmen viikon päästä koittaa lähtö bootcampille Chicagoon! Töistä irtisanoutuminen oli ajoitettu sopivasti silleen, että (kunnolla) treenaamiselle jää aikaa ennen lähtöä. Työmatkat ja itse työ kun ovat häirinneet aikatauluja välillä aika pahasti ja treenejä on jäänyt väliin. (On se silti jo jonkin aikaa treenaillut kaksi-kolme kertaa päivässä!) Herätyskello soi joka päivä neljän maissa ja minä jään sänkyyn koisimaan yksin vielä noin tunniksi kun Eric lähtee päivän ekoihin treeneihin. Ja kertaakaan ei muuten ole marissut tai valittanut aikaisista herätyksistä tai runsaista treeneistä. Nyt taidetaan siis olla ihan oikealla alalla :) Saisipa vaan itsekin välillä tehdä jotain muuta kuin istumatyötä!

Töiden loppumisen kunniaksi (tai oikeasti mun pyynnöstä hehe) lähdetään viikonloppuna yhdeksi yöksi Austiniin pyörähtämään! Pohdittiin otettaisiinko kisut mukaan, mutta koska ollaan siellä vain yksi yö ja niiden mukaan ottaminen olisi hankalaa, koska check in on vasta kolmelta, joten matkaan ei voisi lähteä kovin aikaisin, päädyttiin jättämään ne kotiin. Andy ystävällisesti vielä lupautui käymään ruokkimassa ne meidän poissaolon aikana, joten voidaan olla hyvillä mielin :)


Muuta erityistä raportoitavaa tässä ei nyt tällä hetkellä sitten olekaan. Toivon vaan, että aika menee nopeaa pääsisin pian itsekin muuttamaan. En ihan hirveästi odota noita kuukausia yksin täällä Houstonissa!

Viime vuoden Austinin reissuun postauksiin pääsee tästä.

8 kommenttia:

 1. Kiva vihdoinkin tavata teidän kisut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, miten ne suhtautuu siihen kun joku vieras tyyppi yhtäkkiä tulee tänne;) Aada kun varsinkin osaa olla aikamoinen nynny hahah! Kiitos vielä kun lupauduit ruokkimaan ne :)

   Poista
 2. Jopas aika rientää nopeasti, nyt se muutto uusiin kuvioihin sitten saa alkunsa.
  Hyvää viikonloppureissua teille :)

  VastaaPoista
 3. Oon varmaan ennenkin kommentoinut sulle, että mun entinen opiskelukaveri asuu myös Houstonissa. Se muutti tosin nyt juuri tuonne Austiniin! Mukavaa reissua teille :)

  Noi treenimäärät kuulostaa kyllä tosi kovilta, huh! Nostan hattua että jaksaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo muistan sun kertoneenkin siitä. Austin on kyllä kiva ja paljo kivempi kuin Houston:) Asuisin itekin siellä mielelläni!

   Poista
 4. No huhhuh, mulle klo 05 herätys salille on jo tosi rankkaa, en kyllä pystyis herätä klo 04.
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse harrasta aamutreenejä viikolla ollenkaan, koska suihkutteluun ja hiustenkuivaamiseenkin menisi vielä sen verran aikaa, että pitäisi herätä aivan liian aikaisin, jotta olisi töissä 7lta.. :/ Kiitos!

   Poista