keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Houstonin paras brunssi?

Rakastan brunsseja ja googlettelinkin tuossa jokin aika sitten Houstonin parhaita brunsseja ja erityisesti brunssibuffeita. Silmiini osui trendikkäässä Montrosessa sijaitseva paljon hyviä arvosteluja saanut paikka nimeltä Baba Yega.

Brunssibuffet Baba Yegassa maksaa $25 per henkilö + juomat ja tipit ja tarjolla on niin paljon ruokaa, että ainakaan mun mahalla en jaksanut maistaa puoliakaan tarjolla olevista ruuista. Täytyy siis ehdottomasti käydä tuolla uudelleen ja maistaa loppujakin ruokalajeja:)

Ravintolan etupuoli - ei todellakaan sitä perinteisintä Houstonia!
Puolen päivän jälkeen jono oli niin pitkä, että ravintolan  edessä sijaitseva mimosabaari tuli tarpeeseen
Ihmisiä odottelemassa pöytiään
"Jouduttiin" ottamaan kannu, koska yksittäisen lasillisen hinta oli niin korkea, että kannu tuli halvemmaksi jos halusi enemmän kuin lasillisen brunssijuomaa. .Meidän kannusta jäi noin kolmasosa juomatta ja jäimme siltikin voitolle.
Muutama suositus

Ravintolan takapihalla oli kaunis puutarha
Tarjolla oli vohveleita, munakkaita, vastaleivottuja leipiä, hedelmiä, eggs benedictejä, jälkiruokia... Vaikka mitä ihanaa!

Saavuimme brunssille suoraan salilta, kuten kuvista saattaa huomata :D olisi ehkä voinut vähän panostaa ja ottaa vaihtovaatteet mukaan, mutta onneksi täällä on yleistä pukeutua urheiluvaatteisiin vapaa-ajallakin, joten emme ehkä näyttäneet ihan urpoilta!

4 kommenttia:

 1. Oih, näyttääpä ihanalta brunssipaikalta! Brunssit on kyllä ihan parhaita, niitä pitäisi meidänkin ehdottomasti harrastaa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itse voisin käydä vaikka joka viikonloppu brunsseilemassa:) namnam!

   Poista
 2. Ei pistänyt yhtään silmään noi teidän vaatteet ennen kuin siitä erikseen mainitsit. Ihan normaaleista brunssivaatteista menis täälläkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka pisti silmään kyllä, mutta tässä parin vuoden aikana on jo ihan tottunut ja kehtaa itekin lähteä suoraan salilta jopa tälleen brunssille:D

   Poista