torstai 14. huhtikuuta 2016

Back to reality

Olisikohan aika palata todellisuuteen? Ja tänne blogimaailmaan? Multa on kaikkien seuraamieni blogien päivitykset lukematta nyt viikon ajalta, enkä ole tänne omaan blogiinkaan saanut mitään kirjoiteltua hetkeen.

Tulimme tiistaiaamuna takaisin kotiin Costa Rican reissulta. En kyennyt menemään tiistaina edes töihin. (Olin jo etukäteen kyllä ilmoittanutkin ottavani tiistainkin vapaaksi, mutta miettinyt, että jos kuitenkin pariksi tunniksi menisi iltapäivällä ja kävisi sähköpostit läpi. No en mennyt).  Jostain syystä paluu arkeen ja "todellisuuteen" tuntui tämän reissun jälkeen jotenkin erityisen vastenmieliseltä. Saattaa kertoa jotain myös siitä, että voisin olla jo valmis avaamaan uuden sivun elämässäni ja lopettamaan tämän työn... No ei enää kovin montaa kuukautta jäljellä toivottavasti!

Costa Rica oli aivan ihana! Mikään paikka ei pitkään aikaan ole tuntunut niin ihanalta ja eksoottiselta ja erilaiselta. USAn sisällä matkaillessa (missä tässä parin viime vuoden aikana on tullut eniten reissattua) tuntuu kuitenkin aina tavallaan olevansa "kotona". Vaikka täältä paljon erilaista maisemaa löytyykin, niin silti kaikki on aina samanlaista. On samat ravintolat ja kaupat ja sama kieli. Nyt kaikki oli uutta ja ihanaa ja pääsi puhumaan espanjaakin, mikä oli jännittävää ja virkistävää (ja palkitsevaa kun huomasi ymmärtävänsä ja tulevansa ymmärretyksi). Varsinkaan pääkaupungissa San Josessa ei monet puhuneet englantia ja sain kaivella aivonystyröitäni ja yrittää kommunoikoida espanjaksi. Onneksi ne perusteet eivät olleet sieltä näköjään mihinkään kadonneet, vaikka ruosteessa olivatkin.

Manuel Antoniossa meillä oli merinäköala, iso parveke ja oma riippumatto! Arvatkaa olisinko nyt tuolla mielummin tuijottelemassa merta...

Tulin töihin vajaa tunti sitten ja meillä ei toimi netti, puhelimet, sähköposti, eikä mitkään muutkaan ohjelmat koneella. Tässä IT-osastoa hätiin odotellessa olikin hyvää aikaa kirjoittaa pieni päivitys kännykällä tänne blogiin. Yritän käydä reissukuvat ja omat ajatukset läpi viikonlopun aikana ja saada niitä päiviteltyä tänne blogin puolellekin. Instagramiin lisäilin kuvia jo reissun aikana. Sieltä mut löytää nimellä emmieehh :) Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä paluuseen arkeen! <3

  Mitä niitä kuvia teidän reissusta näin, niin ihan uskomattomia! Varmasti ollut ihan mieletön reissu, toivottavasti saitte ladattua akkuja tulevaan & rentouduttua. Eiköhän työtkin ala tuntua jossain kohtaa ihan siedettäviltä taas, toivottavasti ainakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) <3 Kyllä oli aivan mahtava reissu, mutta liian lyhyt, heh!! Olisin voinut jäädä sinne vaikka kuukaudeksi kiertelemään paikkoja!

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin! Pitääpä käydä katsomassa jo "alkupaloina" noita kuvia teidän reissusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) yritän tosiaan tänne blogin puolellekin niitä saada kunhan kerkeän...

   Poista