keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Treenit Kaylan kanssa

Kirjoitin aiemmin tänä vuonna aikomuksestani alkaa tehdä Kayla Itsineksen kuuluisaa BBG-treeniohjelmaa. Treenejä tehdään kolme viikossa ja pituudeltaan ne ovat vain 28min + vapaaehtoiset, mutta suositeltavat, alkulämmittelyt ja loppuverryttelyt. Näiden lisäksi viikkoon voi mahduttaa muita omia treenejä. Mä esimerkiksi yleensä hoidan BBG:t "pois alta" viikolla ja käyn viikonloppuisin (mielellään Les Mills-) jumppatunneilla.

Mulla on BBG 1&2-ohjelmat, joista kumpainenkin kestää sen 12 viikkoa. Ekaa ohjelmaa on nyt takana 11,5 viikkoa, eli lähes maalissa ollaan sen kanssa:) Olen urheillut lapsesta asti, joten mitään suuria muutoksia en missään vaiheessa ole odottanut, mutta pientä kehitystä on selvästi havaittavissa. Kaikenlaiset punnerrukset ja hypyt eivät tunnu enää yhtä rankoilta kuin alussa, vaikka ohjelma muuttuu rankemmaksi viikko viikolta. Ruokavalioon en lähtenyt tekemään mitään muutoksia (kröhöm kerran-pari viikossa tulee syötyä ulkona, mikä ei ole "sääntöjen mukaista"), joten ulkoisesti en huomaa ainakaan itse suuren suuria muutoksia. Pientä kehitystä on kyllä havaittavissa esim. vatsan alueella. On tuo jokaviikkoinen vatsarääkki kuitenkin sen verran kova :) IG:ssä voikin ihailla kaikkien ohjelmaa ihan sääntöjen mukaisesti noudattavien upeita tuloksia useiden eri Kayla- ja BBG-hashtagien alla!

Muuten olen tykännyt kaikin puolin tästä ohjelmasta ja se oli ihan sitä, mitä odotinkin. Pientä kyllästymistä on välillä kuitenkin havaittavissa ja tekisi mieli tehdä välillä jotain muuta kuin vain BBG-treenejä. Vaikka liikkeet vaihtelee viikoittain, niin treenit toistavat kyllä aika pitkälti itseään. Meinasinkin nyt pitää viikon-parin tauon, ennen kuin aloitan ohjelman kakkososan.

Itse suosittelisin näitä treenejä edes jonkinlaisen urheilutaustan omaaville, mutta kuulemma jotkut ihan rapakuntoisetkin ovat näitä lähteneet tekemään. Iso hatunnosto multa heille! :)

24Hr Fitneksen pihassa treeninjälkeinen huilitauko ennen kotiinlähtöä. En muuten ole ehkä ikinä selvinnyt "nice pants"-kommenteitta salilta nämä housut päällä:D Amerikkalaiset on tunnetusti isänmaallista kansaa!

6 kommenttia:

 1. Voi vitsit mitkä pöksyt, vähän siistit!!

  Ruokavalio on kyllä itselläkin se, mikä vie liikunnan aiheuttamat tulokset... (Se ulkonasyöminen on kamalan koukuttavaa! :D) Kyllähän sitä sanotaankin, että six pack tehdään keittiössä, ei kuntosalilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonasyöminen ja se, että en vaan saa mitään vihannessörsseleitä ja salaatteja alas kurkusta on mun ongelmat:D Pitäis taas yrittää edes petrata noiden smoothieiden kanssa. Vetelin niitä päivittäin koko loppukesän ja syksyn, mutta nyt Nutri Bullet on unohtunu kaappiin kun (tosi kylmä) talvi koitti :D

   Poista
 2. Aika päheet pöksyt ;) Täällä on niin järkyttävän kalliit salimaksut, että ostin himaan painot ja oon käynyt vaan lenkillä, tosin tästä puuttuu vähän semmoinen säännöllisyys, että jotain ohjelmaa ois ehkä hyvä seurata. Kiva että tykkäsit Kaylasta, mä en ole sitä kakkososaa ikinä tehnytkään. Pitäis varmaan se ykkönen aloittaa alusta, kunhan sais taas potkittua itteään persuksille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai? Aika jännä! Täällä taas näille perusketjuille on tosi halvat ja siksi mullakin on tällä hetkellä 2 jäsenyyttä:D maksaa yhteensä vähemmän, mitä maksoin Suomessa yhestä jäsenyydestä! Toinen pitää kyllä jossain välissä irtisanoa, mutta en osaa päättää kumpi, kun kummassakin on puolensa!
   Tsemppiä Kaylan tai muun liikuntaprosessin aloittamisen kanssa:) Aloittaminenhan on se hankalin osuus hehe! Itekin lykkäsin tätä vähän turhan kauan..

   Poista
  2. Joo, täällä Icmelerissä on saleja vaan isoissa AI-hotelleissa, joten siitä johtuu. Kuukausimaksut oli kaikissa vähintään 100tl/kk, eli noin 35 euroa. On se mun mielestä paljon, kun ajattelee tän maan palkkatasoa, mä en Suomessakaan maksanut salista kuin 19e. Kyllä tohon 35 euroon pitäisi sit kuulua jo ryhmäliikuntaakin, mutta toi on siis pelkkä salimaksu. Mulla on täällä aina periaate se, että en maksa enempää kuin Suomessa! Marmariksessa vois olla halvempiakin, mutta siihen tulee sitten matkakulut päälle, jos käy useamman kerran viikossa. Kiitos tsempeistä, eiköhän se tästä :)

   Poista
 3. Niin no totta. Kalliit maan hinta- ja tulotasoon nähden. Mun nämä kaksi jäsenyyttä ovat n.$46/kk yhteensä,ja tämän maan hintatasoon siis halvat:) Toki täältä löytyy luksussalejakin, joista saa maksaa satasen kuussa.

  VastaaPoista