sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Friends For Life

Kävin eilen Andyn kanssa Friends For Life-nimisessä eläinten löytökodissa katsomassa kissoja ja samalla lahjoittamassa sinne vähän näiden meidän omien pilalle hemmoteltujen kissojen tavaraa (mm. käyttämättä jääneen pedin sekä leluja, joilla ne eivät leiki) ja vanhoja pyyhkeitä. Paikka oli ihana ja aivan erilainen, kuin esim. SPCA, josta meidän kissat on adoptoitu. Friends For Lifessä kissoilla oli häkkien sijasta omat isot huoneet, joissa niillä oli hyvin tilaa juosta ja leikkiä. Kissat oli jaoteltu iän mukaan eri huoneisiin ja lisäksi sieltä löytyi huone, jossa oli vain leukemiaa sairastavia kissoja. Kaikki näistä kissoista oli nuoria, korkeintaan parivuotiaita. Surullista :/ Mutta ihanaa silti, että tällainen paikka on olemassa. Monethan lopettavat leukemiapotilaat ja muutkin sairaat tai vanhemmat eläimet automaattisesti antamatta niille edes mahdollisuutta.


Oli ihanaa käydä katsomassa kisuja. Olisin tietysti taas voinut adoptoida ne kaikki, mutta näissä meidän kahdessa nykyisessäkin tomppelissa riittää jo ihan tarpeeksi huolta ja tekemistä! Lisäksi oli oikein kiva nähdä Andyä. Olihan viime tapaamisesta kerennyt vierähtää jo kolme kuukautta!

4 kommenttia:

 1. FFL on kyllä ihan huippu. Tykkään erityisesti siitä, että ne on no kill shelter, ja just että kaikille kisuille annetaan mahdollisuus. Kun me adoptoitiin meidän mauku, meille kerrottiin että monissa paikoissa seitsemän on ikäraja, jonka jälkeen kissa koetaan "adoptoimattomana" ja lopetetaan. Ja Mikohan siis oli tosiaan yli sen seitsemän. Kauhea ajatuskin että jossain muualla Mikoa oltais pidetty jotenkin liian huonona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä kamala ajatus! En tiedä mikä SPCA:n periaate on, mutta siellä oon nähnyt muutaman jopa yli 10-vuotiaan kissan. Luulen, että ne on myös alkaneet testaamaan kissoja ton leukemian varalta, koska Ronin papereissahan luki "leukemia negative", kun taas Misu-parkaa ilmeisestikään ei ollut testattu, eikä sellaista osattu silloin pyytää...

   Poista
 2. Ihania palleroita! olin yhden päivän apulaisena löytöeläinkodissa ja olisin halunnut tuoda ne kaikki söpöliinit mukana! Jorge onneksi aina puhuu miulle järkeä muuten olisin jo crazy cat lady... Tälläset paikat joille kaikille annetaan mahdollisuus lämmittää kovasti sydäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mekin puhuttiin, että jos täällä ois vapaaehtoisena, niin noihin kyllä niin kiintyisi ja tulisi varmaan aina surku kun joku adoptoitaisiin :D

   Poista