torstai 3. joulukuuta 2015

Turistina Los Angelesissa

Tehtiin me Losissa muutakin kuin kiipeiltiin kukkuloilla. Muun muassa lähes koko perjaintain vietimme nähtävyyksiä kiertäen. Aamun kiipeily Hollywood Signille oli hoidettu pois alta nopeaa ja sen jälkeen meillä jäi koko päivä aikaa kierrellä kaupunkia.

Me aloitettiin päivä syömällä lounasta West Hollywoodissa sijaitsevassa kivassa pikku dinerissä. Siitä jatkettiin sitten Santa Monicaan ja Venice Beachille ja illalla palattiin vielä itse Hollywoodiin pyörimään.

Vaikka eri paikkoihin joutuikin ajamaan, niin käveltyä tuli paljon ja loppupäivästä jalat olivat niin puhki kuin olla voi! Lauantai-aamun patikoinnin jälkeen päätimmekin lähteä saunomaan Jounin omistamaan suomalaiseen spahan. Voin muuten suositella tuota paikkaa kaikille Losissa asuville ja matkaileville suomalaisille. Sieltä nimittäin löytyy perus hierontojen ja muiden hoitojen lisäksi myös kunnon suomalainen sauna! Paikka on nimeltään Burbank Spa ja sen nettisivut löytyvät täältä.

Saunomisen jälkeen olo oli niin rentoutunut, ettei oltaisi jaksettu tehdä mitään. Käytiin kuitenkin nopeasti pyörähtämässä vielä Chinatownissa (joka oli ihan pettymys) ja palattiin illaksi kämpille, jossa me tilattiin intialaista ruokaa ja mentiin aikaisin nukkumaan!

Sunset Boulevard
Lounaalla West Hollywoodissa
Beverly Hills
Santa Monica

Santa Monica Pier, joka oli yllättävän pieni. Jää kyllä kakkoseksi täältä Texasista löytyvälle Kemah Boardwalkille:D
Me vuokrattiin pyörät Santa Monican rannalta ja pyöräiltiin Venice Beachille katsomaan muskeliukkoja ja skeittareita

Ehdottomasti paras skeittari oli tämä hullunrohkea pikkupoika! 
Ainoa tähti, josta otettiin kuva Walk of Famella:)Nämä kaikki kuvat on otettu perjantaina. Laitan vielä erilliseen postaukseen Malibun kuvat, ettei tästä tule ihan kilometripostaus!

4 kommenttia:

 1. Ihanan aurinkoisia kuvia! Kai teit Sunset Bulevardilla "Mr. Beanit"? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe..täytyi ihan muistinvirkistykseksi katsoa Youtubesta tuo pätkä. Siitä on jo vuosia kun tuon leffan viimeksi näin. Meillä ei valitettavasti ollut avoautoa käytössä. Mikä oli kyllä ihan hyväkin ottaen huomioon suht viileän sään:D

   Poista
 2. Mä tykkäsin Santa Monicassa kyllä siitä, että se Pier oli oikea laituri eikä pelkkä Boardwalk, pääsi kunnolla aaltojen keskelle... vaikka kyllähän Kemah ja Teksas veti sen isomman korren. :D Molemmat kivoja ja kelpaisi hyvin sisämaa-asukille...

  Mä en ole käynyt Losin Chinatownissa mutta itteeni teki vaikutuksen melkein 10 vuotta sitten ensivisiitillä Japantown (vai mikä lie Little Tokyo). Päivitettyjä fiiliksiä en sen jälkeen ole hakenut, mutta tarkoituksena olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, hyvä pointti. Galvestonissahan on myös se laituri (Pleasure Pier), joka ei oo pelkkä boardwalk. En oo tosin ikinä käynyt siellä. Ohi vaan ajanut ja ihaillut kauempaa. Sinne on pääsymaksu (!?), mikä on musta aika outoa...

   Chinatown oli ihan kämänen kadunpätkä täynnä turistikrääsäkauppoja. Odotin hienoja aasialaisrakennuksia. Little Tokio ois vissiin ollut siis se, minne kannattaa mennä!

   Poista