keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Firman pikkujoulut

Viime viikonloppuna meillä tosiaan oli firman joulujuhlat, jotka oli mulle jo toiset tässä nykyisessä työpaikassa. Enpä olisi viime jouluna uskonut että täällä sitä ollaan vielä vuodenkin päästä! Niin se aika menee.

Paikalle saavuttaessa täytyi tietysti ensin seurustella (mingle) muiden kanssa ennen kuin voi istua alas. Tätä kesti noin tunnin verran ennen kuin kukaan kehtasi iskeä seisovaan pöytään. Ohjelma (puhe, bändi, arvonnat) tietysti myöhästyi tämän vuoksi, mutta koska ollaan Amerikassa, missä myöhästely on ennemminkin sääntö kuin poikkeus, niin mitäpä tuosta.


Juhlat olivat samassa paikassa kuin viime vuonna (Houston Yacht Club) ja yllätyin vähän kun menukin oli ihan sama! Onneksi seisovasta pöydästä löytyi kuitenkin muutamia vaihtoehtoja, joten valinnanvaraa kyllä oli. Tänäkin vuonna arvottiin taas elektroniikkaa, matkalahjakortteja ja muita upeita palkintoja, mutta valitettavasti arpaonni ei suosinut mua tälläkään kertaa. Harmillista!

Juhlat jatkuvat luonnollisesti pubissa tämän itse päätapahtuman jälkeen. Me jätettiin kuitenkin jatkot tänä vuonna välistä ja suunnatiin kotiin heti ohjelmanumeroiden loputtua, koska oltiin väsyneitä aikaisen herätyksen vuoksi. Tänä vuonna juhlat olivat jostain ihmeen syystä perjantaina! Joillakin oli kuitenkin mennyt lujaa. Yksi työkaveri mm. kertoi saapuneensa kotia vasta puoli kuudelta aamulla:D

Ps. En ole hommannut kameraa tai opetellut valokuvaamaan. Juhlissa pyöri valokuuvaja ja nämä kuvat ovat hänen ottamiaan.

6 kommenttia:

 1. Voi en mä vaan jaksais / osais tuntia jutella mukavia... Hienot on ainakin tarjoamiset ja aika huikeeta, että teillä on tollasia arpajaisiakin!

  P.S. En mä mitään huomannu, et kuvat ei ois sun, hienoja ne sinunkin ottamat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan myös tuota sosialisointia. Se on jotenkin niin teennäistä ja väkinäistä! (Ainakin omalta osalta:D)

   Ja kiitos !:D

   Poista
 2. Kivasti kaikkea tuoretta tarjolla tossa toisessa pöydässä, ihan heti ei arvais että Teksasista kuva ;). Onkos se muuten niin, että USA:ssa pikkujoulukutsu tulee pääsääntöisesti myös puolisolle? Lueskelin just jotain juttua siitä, miten ulkomaalaiset Suomessa ihmettelevät kun puoliso ei ole tervetullut Suomessa työpaikan pikkujouluihin, koska ulkomailla se on ihan normi, että puoliso ja lapsetkin on tervetulleita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nääkin osaa välillä yllättää ;) aika huonosti vaan menee ikinä kaupaksi tuollaiset seisovien pöytien/potluckien tuore-osastot...
   En tiedä miten yleistä tuo on täällä, että puolisokin saa kutsun, mutta meidän molempien firmojen p-jouluihin on ainakin saanut tuoda avecin. Paljon kivempi musta näin :) saa nähdä millaisten tyyppien kanssa työkaverit ovat yhdessä. Plus E voi hoitaa jutustelupuolen kun suomalaisella ei enää riitä sanottavaa:D

   Poista
 3. Meilläkin on ens tiistaina firman pikkujoulut, ja kysyn vaan et miksi tiistaina? Ihan typerä päivä juhlia vaikkei täällä pikkujoulut sentään mitään örvellystä ole... ja meilläkin on tismalleen sama menu kuin viime vuonna! Kai nää tykkää traditioista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistai on kyllä erittäin outo pikkujoulupäivä. Mulle tuo perjantaikin otti jo vähän koville:D

   Poista