keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pepputreeniä Losissa

Perjantai: Hollywood signIte en uskaltanut mennä ihan yhtä lähelle kylttiä kuin Eric, ettei saada helikoptereita pörräämään ympärille. Hyvin tuo onnistui kuitenkin välttämään kamerat ja sensorit, vaikka seisoi siellä ihan kiinni kirjaimissa ottamassa selfieitä:D
Lauantai: Griffith Observatory

Minä ja Lana, Ericin sedän vaimo

Koko konkkaronkka. Ericin setä Jouni tuli poikansa Anteron kanssa hakemaan meitä patikoinnin jälkeen

Sunnuntai: Runyon Canyon

Voin kertoa, että tuolla huipulla kävi kylmä tuuli. Onneksi ylämäkeen talsiessa tuli lämmin!Me tehtiin Losissa kolme patikointireissua kaupungin kukkuloille. Kaikki kolme reittiä oli aika tyypillisiä turistikohteita, mutta me oltiin onneksi joka kerta liikkeellä aikaisin aamusta. Vain lauantain reitillä, Griffith Observatoryllä, tuli ryysis kun lähdimme matkaan vasta kymmenen aikaan. Lana halusi lähteä meidän mukaan ja hän ei ollut yhtä aikaisin hereillä meidän kanssa, joten lähtö viivästyi. Lisäksi lähdimme kapuamaan Observatorylle kaukaa Losin vanhalta eläintarhalta ja meillä meni yli kaksi tuntia päästä perille. Päivä oli siis jo pitkällä siinä vaiheessa. 

Eniten pidin juuri tuosta Griffith Observatorylle johtavasta reitistä, joka tietty johtuu myös siitä, että se oli reiteistä pisin. Maisemat kaikilta reiteiltä oli hienot ja saimme myös suosituksia vähän kaupungin ulkopuolella sijaitsevista reiteistä. Ne täytyi kuitenkin jättää seuraavaan kertaan. Tällä reissulla ei valitettavasti aika riittänyt.

Nämä kukkulat oli musta ehdottomasti kaupungin paras puoli. Takapuoli on vieläkin hellänä kaikesta kiipeilystä:D 

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja upeita maisemia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) kuvista en tiedä, mutta maisemissa ei kyllä ollut valittamista!

      Poista