keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Valmis lähtöön

Täällä juhlitaan huomenna Thanksgivingiä, jolla itselle ei ole sen suurempaa merkitystä. Mutta torstai on pyhä- eli vapaapäivä, jee! Monet, me mukaan lukien, ottavat perjantainkin töistä vapaaksi. Me pakataan laukut, viedään kisut hoitoon ja suunnataan Los Angelesiin, mistä Eric on siis kotoisin.

Itse odotan reissulta eniten patikointimahdollisuuksia. Kaliforniassahan ei sada "ikinä", joten tehdään varmasti ainakin pari-kolme reissua kaupungin kukkuloille:) Totta kai on kiva tavata myös miehen Losissa asuvaa perhetta, joista suurin osa on kalifornialaistuneita suomalaisia. Huomenna torstaina meillä onkin heti tiedossa kiitospäivän illallinen Suomi-porukalla.


Ei muuta kuin Happy Thanksgiving kaikille USAn mielisille :)

15 kommenttia:

 1. Happy Thanksgiving ja mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Matkaa ja tietty Hyvää Kiitospäivää !

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää ja mahtavaa reissua! :) Hyvää Kiitospäivää!

  VastaaPoista
 4. Just nyt on satanut ja välillä kunnollakin :D Tosin Etelä-Kaliforniassahan on ihan erilainen sää kuin täällä pohjoisemmassa. Toivottavasti Losissa ei sada! Hyvää matkaa ja nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Haha toivotaan että LA pysyy kuivana :-)

   Poista
 5. Hyvää lomaa! Nauttikaa pitkästä viikonlopusta! (Meillä on automaattisesti perjantai vapaa ja tänäänkin Rice meni jo kahdelta kiinni.) :)

  VastaaPoista
 6. Hauskaa reissua ja Happy Thanksgiving! Täälläkin nautitaan vapaista, vaikkei kiitospäivää sen erityisemmin juhlistetakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) saa nähdä rupeaako tämä juhla jossain välissä merkkaan itelle jotain..

   Poista
 7. Minulle Thanksgivingistä on tullut jo ihan lempparipyhä.Varsinkin näistä meidän Friendsgivingeistä :). En tiedä miten siellä L.A.:n alueella, mutta täällä tuli koko eilisillan ja yön vettä. Kiva kun toitte vähän sateita meille ;). Toivottavasti pääsette kuitenkin haikkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika jännä. Täällä ei oo tullut kyllä tippaakaan vettä! Aika vilpoista sen sijaan kyllä on ollut,mutta toisaalta se on hyvä sää tuohon kukkuloille kiipeilyyn:)

   Poista