torstai 5. marraskuuta 2015

Throwback Thursday: Joulu 2014

Koska olen hirveä jouluhirmu, niin nyt fiilistellään kyllä viime joulua Throwback Thursdayn muodossa! Onhan jo sentään marraskuu! Ekat joululahjat on ostettu, uusia joululauluja ladattu soittolistalle ja glögiäkin löytyy kaapista pari pulloa odottamasta korkkaamista.

Erityisesti näin ulkomailla asuessa joululla on ihan erityinen merkitys mulle ja odotan puolentoista kuukauden päässä häämöttävää Suomen reissua jo ihan hirveästi. Toivottavasti saadaan ihana valkoinen joulu niinkuin viime vuonnakin.
6 kommenttia:

 1. Joulu alkaa olla mielessä täälläkin. Kun ulkona on lumeton pimeä maisema, niin on ihanaa sytytellä sisällä kynttilöitä palamaan. Toivottavasti sitten joulun aikaan olisi lunta maassa kun tekin tulette Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin on polteltu kynttilöitä, vaikka lämpötilat on huidellu melkein 30:ssa tälläkin viikolla. Ensi viikolla ehkä alkaisi vähän viilenemään:)

   Poista
 2. Beautiful! How I miss the snow when I see this. We need to plan a ski trip:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too! Only 1,5 months and I'm going to Finland, yey!! A ski trip would be fun :)

   Poista
 3. Hei jos satut(te) olemaan 18.12.-2.1. Helsingissä niin huikkaa. :) Matka taitaa kuitenkin viedä pohjoisemmaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me lennetään suoraan Vaasaan ja siellä pysytellään koko kymmenen päivää ainakin näillä näkymin! oispa lyhyemmät välimatkat niin pääsisi Helsinkiinkin moikkaamaan siellä asustelevia kavereita!

   Poista