torstai 22. lokakuuta 2015

Throwback Thursday: Mökillä

Se on seuraavan Throwback Thursdayn aika. Katsotaan moneksiko kerraksi näitä riittää. Vanhoja kuvia kun mulla ei kamalasti ole. Ne on jonnekin jääneet matkan varrella...

Nämä kuvat on otettu meidän mökiltä, joka sijaitsee Vaasan saaristossa. Mökki on meren rannassa, mutta sinne pääsee ajamaan kyllä autolla. Onneksi. Tuolla on tullut vietettyä monet viikonloput. Lapsena vihasin koko paikkaa, mutta sittemmin on ajatukset mökkiä kohtaan muuttuneet ihan positiivisiksi:) Nyt varsinkin noin kahden vuoden mökkeilytauon jälkeen voisin lähteä sinne oikein mielelläni. Harmi, ettei kokemus talvisin ole välttämättä ihan se miellyttävin, joten saas nähdä koska seuraavan kerran pääsen sinne.


Vanhempieni koira Leo, jonka ehdoton lempipaikka mökki on!
Huom. taas Leo! :)4 kommenttia:

 1. Rupes tekeen ihan hirveesti mieli makkaraa. :) Jäi kesällä grillailut turhan vähiin. Kaunis paikka ja ihana Leo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä grillailtu pihviä ja muuta, mutta suomalaisen makkaran veroista ei täältä löydy :/

   Kiitos Sanna :) Leo on aika komea poika!

   Poista
 2. Ihanalta paikalta näyttää, eipä ihme jos Leo koirakin tykkää :) Jännä juttu miten se mieli muuttuu iän karttuessa tuosta mökkeilystäkin :) Mökki meren rannalla olisi kyllä jotain aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. TAppelin aina vastaan (tai lukittauduin vessaan) kun mökille lähtö lapsena koittti:D hahaha! Mutta tälleen aikuisena on oppinut arvostamaan luonnon rauhaa, meren kohinaa ja muuta tuollaista:)

   Poista