maanantai 19. lokakuuta 2015

Rento viikonloppu reissuleskenä

Jälleen yksi viikonloppu takana - ja harvinaisen hyvä ja rentouttava sellainen. Eric on taas reissussa. Tällä kertaa jopa melkein kaksi viikkoa putkeen jos alkuperäiset päivämäärät paikkansa pitää. Viihdyn ihan hyvin yksiksenikin, vaikka eihän se nyt mitenkään superkivaa jatkuvasti tietty ole. Saan kuitenkin ajan hyvin kulumaan ilman tuota miestäkin, eikä mulla ole ongelmaa tehdä asioita yksin. Toisaalta eihän sitä täällä maailmalla pärjäisikään jos olisi ihan riippuvainen toisesta. Kaukosuhdeajatkin on toki opettaneet, että yksinkin pärjää ja erossaoloon on tottunut melkein liiankin hyvin. Välillä erityisesti töiden jälkeen tuntuukin melkein siltä, että pitää saada olla hetken ihan itsekseen ennen kuin on taas kykenevä sosialisoimaan:D

Meillä oli jäänyt käyttämättä aiemmin tänä vuonna ostettu Groupon, ja tänä viikonloppuna olikin viimeinen mahis käyttää se. Koska Eric tosiaan ei taaskaan ole maisemissa, kyselin Facebookissa josko joku lähtisi mun kanssa sitten suppaamaan. Suomalaiset kaverini Christine ja Jonas lupautuivat mukaan ja päästiin nauttimaan aika täydellisestä "syys"säästä. Aurinko ei enää ole niin paahtavan kuuma kuin kesäkuukausina, joten tuo touhu oli jo suorastaan miellyttävää. Vesi kuitenkin oli vielä lämmintä, joten varpaisiin ei päässyt tulemaan kylmä, eikä pieni pulahtaminenkaan olisi haitannut :) Kaikki pysyttiin kuitenkin hyvin laudalla ilman pulahduksia.

Suppauksen lisäksi olen tänä viikonloppuna katsonut suomalaisia ohjelmia Ruutu+:sta, käynyt jumppailemassa (ja siinä samalla reissulla kätevästi Ikeassa ostamassa vähän karkkia ja pipareita), katsonut Houston airshowta, joka näkyi ihan suoraan meidän partsilta ja vain ollut ja nauttinut vapaapäivistä ja yksinolosta.Suppailun jälkeen saatiin ihailla kaunista auringonlaskua Sam´s Boat-nimisen ravintolan terassilta, jossa käytiin iltapalalla.
Loppuun vielä kuva yhdestä Aadan synttärilahjasta, eli hienosta pinkistä paidasta. Aada ei valitettavasti ollut kovin ihastunut tuohon vaatekappaleeseen ja se taitaakin mennä nyt sitten lahjoitukseen jollekin Aadan kokoiselle koiruudelle, eli varmaankin chihuahualle :D

Ronizi kulki Aadan perässä ihmeissään haistellen tuota kummallista vaatetta - joka aika pian täytyi ottaa pois päältä, kun toinen ei ollut oikein mielissään siitä :D Aina ei voi onnistua. Onneksi tonnikala sentään oli mieleinen lahja!

Hyvät viikonalut kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Munkin mielestä se on itseasiassa välillä ihan kiva olla yksin :) Tykkään tehdä tiettyjä asioita yksin ja silloin tulee muutenkin tehtyä erilaisia asiota kun miehen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saa ite päättää täysin mitä tekee, mitä kattoo tv:stä, mitä syö, haluaako mennä salille vai kenties laitattamaan kynnet:) pidemmän päälle yksinolo tosin alkaa vähän rassaamaan, mutta pieninä annoksina se on ihan jees=)

   Poista
 2. Mä kanssa kaipaan välillä aikaa yksin. Luxemburgissa aina välillä pidin "rötväysviikonloppuja", jolloin en poistunut kotoa muuta kuin boulangerieen hakemaan aamuisin tuoreet croissantit. Muu aika sitten siivoilua ja kerrankin niiden kaikkien TV-sarjojen katsomista, jotka olivat jääneet väliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rötväysviikonloput tulee kyllä kiireisen ihmisen elämässä välillä niin tarpeeseen! Sitten on maanantaina oikeasti ihan erilailla energiaakin taas:)

   Poista
 3. Sama täällä! Mulla ei ole mitään ongelmaa olla yksin ja saada aikaani kulumaan, kun oon yksin himassa - päinvastoin jää yleensä puolet suunnitelluista asioista tekemättä :P Ja välillä nimenomaan kaipaa sitä yksinoloa. On ihan huippua tehdä duunia kotona, kun saa viettää päivät yksin (ihan vaan jo sen takia, että saa tehtyä tehokkaammin töitä, kun joku ei ole koko ajan kyselemässä typeriä) eikä tarvii just tota palautumisaikaa ennen illan sosialisointia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kade sulle, että saat tehdä töitä kotoa! Se on kyllä huippua! Ehkä mäkin jonain päivänä jos saan tarpeekseni "normitöistä". En kyl tiedä onko mun kielitaito tarpeeksi hyvä kääntämiseen. Pitäis ostaa joku kielenhuollon käsikirja:D

   Poista
  2. Suosittelen lämmöllä :) Sulla on kuitenkin kielikoulutus pohjalla, niin etköhän sä ihan hyvin pärjäis. Ja kielenhuollon oppaasta sitä tulee itsekin aina silloin tällöin varmisteltua asioita ;)

   Poista