perjantai 9. lokakuuta 2015

Perjantai-illan puuhastelut

Tulin juuri kotia lenkiltä. Nyt alkaa melkein olla jo juoksusää. Mutta vain melkein. Tai ehkä oikeasti ei edes melkein, vaan Houstonin kuuman ja kostean kesän jälkeen tällainen puolipilvinen 30'c:kin tuntuu ei-liian-kuumalta. Vaikka kuumahan tuolla tulee. Nyt taisi kadota pointti tästä ihan kokonaan haha:D
Mun pitäisi tehdä joku hyvä soittolista juoksulenkkejä ja muuta urheilua varten. Laitan nimittäin aina vain puhelimen musat shufflella soimaan ja sieltä tulee iiiihan kaikkea sekaisin mm. joululauluja:D Yleensä vaihdan biisin seuraavaan joululaulun osuessa kohdalle, mutta tänään juoksin Shake Up Christmasin tahdissa. Eihän jouluun tosiaan ole enää kuin reilu pari kuukautta (joskus on tähän vuodenaikaan aloitettu jo joululahjojen ostelu..tuntuu nyt ihan absurdilta ajatukselta). Sitä on kyllä vaikea uskoa kun ulkona on ihan kesä ja tuntuu muutenkin, että juurihan se joulu vasta oli! Tämä vuosi on mennyt ihan uskomattoman nopeaa.

Nyt meinaan leipoa tonnikalapiirakan ja katsoa ihanan Antti Tuiskun jakson Vain Elämää (Vain Elämäätä? Vain Elämäästä? Miten tuo taivutetaan:D). Eric on taas reissussa ja koska hän ei voi sietää tonnikalaa piirakoissa ja pizzoissa, otan nyt sitten ilon irti tästä ajasta kun olen yksin:) Onko muiden mielestä muuten tämä Vain Elämää-kausi ollut vähän jotenkin mitäänsanomattomampi kuin aikaisemmat? Musta kukaan ei oikein ole pystynyt ainakaan tähän mennessä tekemään alkuperäiskappaletta parempaa versiota...paitsi ehkä Anssi.

4 kommenttia:

 1. Kunpa saisikin juosta lämpimässä, aamulla jouduin pukemaan oikein kerrostamalla että tarkeni.
  Mä olen nyt jättänyt Vain elämää katsomatta, ajattelin kyllä katsoa tuon Antti Tuisku jakson myöhemmin jos saan aikaiseksi...
  Nams, tonnikalapiirakkaa, kyllä maistuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Suomessa taitaa jo olla tosi kylmä! Ihmeellinen vuosi kyllä ollut. Ei ne liian kylmätkään ilmat oikein kivoja ole.
   Mä kyllä katson Vain ELämää, mutta jotenkin on jättänyt vähän kylmäksi tämä kausi...

   Poista
 2. Joo, sama juttu tämän Vain Elämää-kauden kanssa...En jotenkin tykkää mistään niistä artisteista (ja en ollut esim. edes koskaan kuullut tästä Sannista?). Katsoin yhden jakson ja totesin että no thanks...Ja yleensä olen niin tykännyt Vain Elämäästä (no idea miten se taivutetaan!)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotekin jännä, kun itsekin olin ihan intona tuosta ohjelmasta ja nyt tämä kausi on jättänyt aivan kylmäksi... Vaikka ainakin Antti, Anssi ja Virve on musta aika hyviä ja symppis tyyppejä...Ei oo vaan nuo cover-versiot jotenkin kai sitten yltäneet alkuperäisten tasolle...
   Mä muistan, että tuo Sanni tuli juuri pinnalle ennen kuin muutin pois Suomesta. Tiedän siltä siis sen yhen ekan hittibiisin:D En tiedä sitten onko siltä tullut tässä parin vuoden aikana lisää hittejä...kai?

   Poista