keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Minulla on huono päivä

Tänään ärsyttää

...tylsä arki.

...se, että pitäisi vaihtaa lakanat, imuroida, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä ja tyhjätä kissanhiekkalaatikko. Eikä Erickään ole kotona auttamassa. Ja kun haluaisin vain rentoutua töistä päästyäni vaikka tv:n edessä!

...että vanhat verkkopankkitunnukseni on menneet umpeen ja uudet hukkuneet postissa. Pitäisi soittaa johkin Nordean asiakaspalveluun. Miksi niitten vanhojen pitää mennä umpeen ennen kuin kerkeän edes käyttää niitä? Ja onko postin muutenkin aina hukattava kaikki?

...USAn ääliömäinen credit score-systeemi. Tavallaan ymmärrän sen idean joissain tapauksissa, mutta tavallaan en sitten ollenkaan. Varsinkaan näin tuoreena mamuna. Miksi joku typerä numero määrittää mun ihmisyyteni ja luotettavuuteni? En ole varmaan ikinä elämässäni maksanut laskua eräpäivän jälkeen ja mielestäni olen oikein hyvä ja velvollisuudentuntoinen kansalainen, mutta tänne muuttaessani ihan joku ihan tunari-luuseri-täysnolla. Ja miksi ihmeessä sitä hemmetin scorea alentaa se, että joku muu käy tsekkaamassa (pyytämättä) sun scoresi? Olin jo melkein päässyt excellent scoreen kunnes se pompsahti yhden hyödyttömän checkin takia averageen! #**@&#%@#@% prkl

...soittaminen palvelunumeroihin, joissa pääsee "juttelemaan" vaan robotin kanssa, eikä ikinä onnistu valitsemaan sitä oikeaa vaihtoehtoa ja selvittämään asiaansa, vaikka puhelu kestää ihan tuhottoman kauan.

...se, että unohdin ostaa kaupasta kananmunia ja juustoa.

...ilmeisesti ihan kaikki!

(No onneksi ei oikeasti ole isompia huolia ja elämä on oikeasti ihan hyvää. Ainakin silloin kun kisu tulee halimaan kun murjotuttaa!)

10 kommenttia:

 1. I feel you! Näitä päiviä on. Joskus vähän useamminkin. ;)

  Mistä sä tarkistat sun credit scorea ja kuinka usein uskallat tehdä sitä? Mulla ei ole mitään hajua mun omasta, koska joku juttu mun tiedoissa ei kait mätsää (nimi ja osoite on väärin tms), joten en näe mun tietoja minkään nettipalvelun kautta. Mun miehellä oli sama ongelma ja sen sai korjattua, kunhan laittaa kauhean kasan papereita erinäisiin paikkoihin. En oo jaksanut... Pitäisi kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo o, niimpä..Valitettavasti:D

   Mä otin Capital Onen luottokortin joskus ehkä puoli vuotta sitten (se on yksi niitä, joka mulle ainakin lähettelee niitä tarjouksia koko ajan postissa) ja niiden nettipankissa on ominaisuutena credit tracker,jota voi käydä tuijottelemassa vaikka joka päivä. Sieltä näkee montako luottokorttia sulla on, onko tehty credit checkejä yms ja kerran kuussa se score päivittyy. Tähän asti on päivittyny aina parilläkytä pojolla ylöspäin mutta eilen sitten meni alaspäin 60 pistettä ilmeisesti nyt vaan ton T-Mobilen checkin takia (josta mulle ei ees ilmoitettu). En keksi mitään muuta, mikä ois voinu vaikuttaa ja tuo T-Mobilen check näkyykin siellä.

   Poista
  2. Capital One on siitä ollu myös hyvä, että myöns suoraa 500 credit limitin, joka nous heti parissa kuussa 2500. Toisin kun esim. mun oma pankki Wells Fargo, joka ei suostunut antaa kun secured credit cardin, eli ite piti maksaa pantti. Nyt on sitten luottokorttti,jonka raja riittää esim.lentojenkin ostoon, eikä tarvi monelle kortille jakaa ostoja haha! Täällä kun ei voi suoralla tilisiirrolla ostaa mitään...

   Poista
  3. Mullekin tulee tota Capital Onea koko ajan! Ollaan vähän mietitty, että pitäiskö hankkia, mutta toistaiseksi ei vielä olla... Varmaan pitäisi tämäkin tehdä.

   Poista
 2. Posti tuntuu tosiaan hukkaavan postia täällä. Tosin meillä on suurimpana harmina posti, joka tulee osoitteemme edellisille (?) asukkaille - ilmeisesti postin käännyttäminen tai osoitteen muuttaminen ei ole kovin tärkeä asia. Ja tietysti tuntuu oudolta saada postia, jossa on meidän osoite, mutta ihan outo nimi. Kiikutan näitä takaisin postilaatikkoon, mutta vähän outoa ja tämä on ihan jokaviikkoinen ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma täällä - kummassakin osoitteessa ollaan saatu edellisten adukkaiden postia! Ite ollaan kyllä vaihdettu osoite erikseen joka paikkaan ja virastoon ja vielä postiinkiin ilmoitettu.
   ENiten harmittaa kun posti on hukannut Suomesta tulevaa karkkipostia! Mur!!

   Poista
 3. Toivottavasti tänään on parempi päivä! :) Toi postin hukkuminen on kyllä oikeesti tosi inhottavaa, vielä kun suht tärkeistä papereista (tai niistä Suomi-paketeista) on kyse... Yleensähän sitä ei edes tiedä, että jotain on kadonnut, ennen kuin sillä on jotain seurauksia, kuten just tuo, ettei pääse pankkiin ja "kyllä uudet tunnukset on lähetetty kaks kuukautta sitten!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja ala nyt täältä sitten selvittelemään sitten pankin kanssa asiaa, koska ei ne nyt tuosta noin vaan lähetä uusia tunnuksia ilman selvityksiä ja henkilöllisyyden todistamista. Pitää myös ottaa aikaerot ja muut huomioon sinne soittaessa, eikä sinne soittaminenkaan varmaan kovin halpaa oo..Katotaan jos jätän koko homman jouluun odottamaan (kun meen SUomeen). Ehkä selviän siihen asti ilman Nordean palveluja.

   Poista
 4. Musta on ihan typerää et pankkitunnukset ees lähetetään postissa, ja ainakin Nordea lähettää kaiken kakkosluokassa niin niiden tulossa tänne Itävaltaankin kestää aina ikuisuus. Esim.mun luottokorttilasku oli lähetetty 26.9. ja sain sen 14.10. kun eräpäivä oli 15.10. ja joskus on toimitettu vasta viikko eräpvän jälkeenkin...oon sit vaa verkkopankista laskenut paljonks oon velkaa ja siirtänyt ilman laskua. Tympeetä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kommentti oli jotenki mennyt ohi sori!

   En tiennytkään että ne lähettää ne kakkosluokassa. Onpa typerää. Siinähän menee ikuisuus. Ja tänne Jenkkeihin ne ei edes pääse perille;p

   Poista