lauantai 10. lokakuuta 2015

Kahden humanistin päivä

Mulla oli tänään "treffit" suomalaisen Andyn kanssa, joka on töissä Rice Universityn kv-toimistossa. Mun unelmaduunissa siis! Käytiin syömässä crepesit alunperin juurikin Andyn mulle vinkkaamassa iiihanassa Sweet Paris-ravintolassa, jossa tällä kertaa maistettiin makeita nutella-mansikka-creppejä. Hyviä olivat, mutta jos multa kysytään taitaa paikan suolaiset crepit vieläkin viedä voiton! Täytyy taas kyllä pian palata Sweet Parisiin, koska listalla on vieläkin ainakin 10 eri lättyä, joita haluan maistaa:)


Lounaan jälkeen Andy tarjoutui viemään mut tutustumiskierrokselle Ricen kampukselle, koska en ollut ennen siellä käynyt. Sain oikein asiantuntevan ja mielenkiintoisen kierroksen ympäri yliopiston tiluksia. Kiitos siitä :) Toivottavasti saan itsekin joskus tehdä vastaavaa työtä. Se olisi a dream come true.


Kampuksen läpi kulkevalla kadulla oli kaikkien niiden maiden liput, joista yliopistossa on tällä hetkellä oppilaita. Tämä kuva oli pakko ottaa ;)
Pala Berliinin muuria Houstonissa. Suorastaan outoa!
Kampuskierroksen jälkeen kävimme tutustumassa Houston Museum of Natural Scienceen. Tai minä tutustuin, sillä Andy on museon vakkarivieras ja omasi ihan jopa museon jäsenyyden, jolla minäkin pääsin sisään ilmaiseksi hänen avecinaan :) Eniten Egypti-fanina pidin luonnollisesti museon Egypti-osastosta, josta löytyi mm. erittäin hyvin säilyneitä muumioita. Myös Texas Wildlife- ja dino-osastot oli ihan mielenkiintoisia. Onneksi meidän "museon läpikäyntitaktiikka" oli aivan samanlainen Andyn kanssa: kävellään läpi, pällistellään esineet jaksamatta lukea kaikkia kylttejä ja selostuksia (joka kylläkin olisi varmaan ollut ihan oikeasti kannattavaa, koska etenkin mä olin ihan täynnä kysymyksiä: miten? koska? mitä? kuka? mitähäh? :DD). Tällaisena humanistina kun ei aina tiedä kaikesta kaikkea.


Nämä on puun rungoista leikattuja viipaleita, jos joku ihmettelee.
Kaksi viimeistä kuvaa on Texas Wildlife-osastolta, jonka oisin ehkä toivonut olevan hieman kattavampi. Lähinnä se koostui vain täytetyistä eläimistä. Tosin ne kyltit ja selostukset lukemalla oisin tuostakin saanut varmaan enempi irti hehheh!

4 kommenttia:

 1. Oli tosi hauskaa, kiitos erinomaisesta seurasta. Vaikka oltiinkin kaksi humanistipäätä jotka yritti välillä miettiä liian vaikeita. ;) Pitää ottaa pian uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun ei ymmärretä jotain , niin voidaan selittää se asia vain avaruusolennoilla ;) Ja kyllä otetaan ehottomasti uusiksi!

   Poista
 2. Wow that´s a beautiful campus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah it was. I was surprised there's a place like this in Houston:) Rice Village overall is a nice neighborhood.

   Poista