tiistai 13. lokakuuta 2015

Houstonin Les Mills-kato

Ekassa kuvassa näkyy Houstonin alueella sijaitsevat salit, joilta löytyy mun kahta suosikki-Les Mills-tunteja Body Stepiä ja Sh'Bamia. Tokassa kuvassa taas on mun entisen kotikaupungin, Vaasan, alue.Mikä tässä kuviossa oikein mättää:D? Houstonista, Usan neljänneksi suurimmasta kaupungista, miljoonien ihmisten metropolista löytyy tasan yhtä monta kuntosalia, joilla Step/Sh'Bam-tunteja pidetään kuin Vaasasta, jossa populaa on vajaa 70 tuhatta ja pinta-alakin aika lailla pienempi.

Kysäistessäni asiasta yhdeltä Body Step-ohjaajalta, selitti hän ainakin suoranaisen Body Step-kadon sillä, että monet täällä tuntuvat yhdistävän sanan "step" sellaiseen kasi/ysikytluvun koreografiseen aerobic-steppiin ja siten eivät viitsi tulla edes kokeilemaan. Ekakertalaiset kuulemma tulevat positiivisesti yllättyneenä antamaan palautetta tunnin jälkeen siitä, kuinka Body Step olikin "a real workout". Ainoa Les Mills, joka täällä tuntuu olevan oikeasti suosittu ja yleinen saleilla on Body Pump. Myös Combatia löytyy jonkin verran.

Niin ja kaiken lisäksihän me asutaan tuolla oikeassa alakulmassa (taitaa juuri ja juuri kartta loppua kesken siinä main), joten ajella tosiaan saa hyvän tovin päästäkseen lempparitunneilleen!

4 kommenttia:

 1. Voi ei :( Onpa tylsää! Meidän salilla just lopetettiin toi Sh'Bam ennenkuin edes ehdin kokeilemaan sitä, Body Step kuuluu nykyään vakkaritunteihin vaikka täytyy myöntää että mullakin oli siitä hieman ennakkoluuloja alkuun...Tosi tylsää että noita tunteja löytyy noin vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai lopetettiin Sh'Bam? Tyhmää..Ei vissiin käynyt tarpeeksi sitten porukkaa. Täällä kyllä yleensä riittää ihan hyvin porukkaa ja varsinkin la aamutunneilla on ihan tungosta, (salit on pienet ruikut) joten en ymmärrä miks ei noita vois olla enemmän/useammilla saleilla... Kiva kun oot löytänyt Body Stepin ja muita tunteja:) itse oon käyny stepissä jo ainakin 10v!

   Poista
 2. Mä sain just viime viikolla tietää, että Kremsissä on yks sali, jolla on Les Mills Grit! Onkin sit niiden ainut Les Mills-tunti, mutta hei, jotain ees :D Tääl on nyt "muotia" vähän vastaavat saksalaisohjelmat esim HotIron ja Kamibo (pumppi ja combatti), et saanpa ees vähän samantyylisiä tunteja harrastella vaikken sit niitä aitoja ja oikeita... Suomen lomalla meinasin taas käydä parilla tunnilla, pakko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii edes jotain:) TÄällä noi Grit-tunnit on jostain syystä lisämaksullisia (5dollaria per tunti). Eikä niitä ookaan kuin tosi huonosti. Vielä en ainakaan oo päässyt kokeilemaan. Haluaisin kyllä!
   Hyvä että saatte edes kopiotunteja:D parempi kun ei mitään!

   Poista