torstai 24. syyskuuta 2015

Paluu arkeen

Paluu arkeen pienen loman jalkeen tuntui vahan nihkealta. Loma oli kuitenkin niin lyhyt, etta melkein tuntui kuin ei pois olisi ollutkaan. Levanneelta olo ei valitettavasti oikein tuntunut, kun koko sen ajan kun meidan vieraat taalla oli, oltiin me melkein koko ajan menossa jonnekin. Luonnollisestikin. Mutta en valita, kivaa oli! Ja sitten itse lomalla, eli siella risteilylla, oli taas vahan heikko happi muutaman paivan ajan. Kylla siina onneksi vahan kerkesi rentoutumaankin :) Tosi mukavaa oli kylla saada vieraita Suomesta taas melkein vuoden paussin jalkeen! Aika meni ihan tosi nopeaa. Vierailua odotettiin kuukausia kuin kuuta nousevaa ja sitten se on ohi yhdessa hujauksessa. Vahan samalla tavalla kuin kay aina viikonloppujen kanssa :D

Valittelin tuolla lomalla vahan sita, miten kurjalta tuntuu ajatus toihinpaluusta. Ei itse tyon takia, tyotehtavat on ollut ihan ok, mutta tiettyjen ihmisten vuoksi. Joudun olemaan paivittain tekemisissa muutaman aika inhottavan vanhemman naisen kanssa. Tasta oon taalla ennemminkin avautunut. Nama naiset ovatkin juuri se paasyy siihen, miksi toihin meno on valilla tuntunut aika pakkopullalta. Toinen syy on ollut se, etta meilla kun tosiaan on ollut toimistot loppu, niin mina olen joutunut olemaan respassa. Tama tarkoittaa jatkuvaa puhelimeen vastaamista ja vieraiden tervehtimista, mika hairitsee keskittymista muihin tyotehtaviin.

Kaksi paivaa lomaltapaluun jalkeen mun esimies tuli pyytamaan mut juttusilleen (tallasissa tilanteissa aina vahan hyppaa sydan kurkkuun, kun heti tietysti luulee mokanneensa jotain hehe) ja kertoi, etta hankinnassa (purchasing) olisi paikka avoinna ja kysyi olisinko kiinnostunut tasta. Tama tarkoittaisi muuttoa toiseen rakennukseen (eli pois taalta akkalauman keskelta seka ei enaa respassa istumista, jee). Tottakai vastasin siis myontavasti tahan kysymykseen ja nyt odottelenkin sitten tata siirtoa toteutuvaksi kamalan tyomaaran kanssa painiskellessa. Opettelen omien hommieni ohella nyt uusia tyotehtavia ja tama tarkoittaa sita, etta mun aamut on alkanut noin tuntia aiemmin kuin normaalisti. Jostain syysta uuden "respatyton" loytaminen kestaa kauemmin kuin voisi kuvitella...

Lopuksi viela aiheeseen millaan lailla liittymatta kuvia viime viikonlopun ruokailuista :D Kerrankin meni kaikki valinnat ihan nappiin. Nam! (Jep, me ei kokattu viime viikonloppuna. Laiskotti.)

Perjantain illallinen - hyvin maustettua lohta ja riisia Mainly Drinks-nimisessa kivassa pikku ravintolassa La Portessa.
Lauantain illallinen - uusi lempparini perunakeitto ja uuniperuna Saltgrass Steakhousessa.
Sunnuntain lounas Chicken carbonara-crepe Sweet Parisissa, jota Andy jokin aika sitten suositteli ja, josta myos tuli uusi lempparipaikka :)

15 kommenttia:

 1. Oisivatkohan siellä sun työpaikalla aavistameet, että olet lähtökuopissa (kun sulle tais se vuosi tulla täyteen) ja päättivät että hyvästä ihmisestä pitää kiinni ja tarjosivat toisenlaisia hommia? Tosi hyvä juttu, onnea! Ja toivottavasti tykkäät ostoista, mä tein joskus niitä hommia ja tykkäsin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se voi olla että aavistivat jotain:) kyllä ne tiesi jo kun mut tähän respaan pisti, etten tässä halua olla, vaan haluan ihan "oman" toimiston!
   Ps. Koska tulee sieltä päin kuulumisia ja paluufiiliksiä?;)

   Poista
 2. Lomalta paluu on nihkeetä mut uudet haasteet piristää ja toivotaan et työkaverit on kivempiä :) Paljon onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuun jakamaan toimiston mun lempparityöntekijän kanssa, joten eiköhän tästä hyvä tuu. Kunhan uudet työtehtävät on mieluisia! Ainakin pääsee taas oppimaan uutta, mikä on aina kiva.

   Poista
 3. Haha, kiva kuulla että tykästyit Sweet Parisiin. Onnea myös uusista työkuvioista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se olo tosi hyvä ja haluan käydä läpi melkein koko listan :D Kiitos!

   Poista
  2. Mulla on sama ajatus, mutta sit oikeasti kuitenkin jumitan aina samassa. :D

   Jos sulla/teillä on joku viikonloppu aikaa niin vois ehkä mennä tuonne uudemman kerran brunssille tai lounaalle (tai johonkin muualle). :)

   Poista
  3. Joo passaa oikein hyvin. Mulle sopii melkeimpä mikä viikonloppu vaan (paitsi nyt tämä), mutta tuo mies huitelee milloin missäkin:D esim.ens tai seuraava passais hyvin?

   Poista
  4. Me luuhataan sunnuntaisin aina stadionilla kun Texanseilla on kotipeli, mutta lauantait sopii melkein aina. Ens lauantaina meillä on menoa kahdelta, mutta sitä ennen käy, ja sitä seuraavalla viikolla on ihan vapaata. Paa vaikka sähköpostia sulle parhaasta ajasta. :)

   Poista
 4. Kyllä työkavereilla on iso merkitys työssä viihtymiseen! Ihana kuulla että pääset parempiin kuvioihin työrintamalla :)
  Nam, miten herkullisen näköisiä ruoka-annoksia, nälkähän noita katsoessa tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin. Harva se päivä on sellainen olo, että tekisi mieli kuristaa joku haha..Mutta hammasta purren mennään:D onneksi pian muuttuu kuviot.

   Poista
 5. Paljon onnea uusista työtehtävistä! :) Jospa töihin lähteminenkin alkais tuntua mukavammalta. Kyllä työkavereilla on suuri merkitys, mäkin oon ollut Suomessa parissakin paikassa, missä työkaverit lopulta aiheuttivat sen, että päätin lähteä etsimään uusia juttuja. Inhottavaa miten jotkut ihmiset osaa pilata muidenkin työmotivaation!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) se on kyllä elintärkeää. Mulla ei ikinä oo ollut näin kamalia työkavereita kyllä kun nyt:D amerikkalaiset naiset voi kyllä vissiin olla ihan omaa luokkaa haha!

   Poista