sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Blogikavereita

Eilen saimme vieraita Coloradosta kun Globe Called Home-blogia kirjoittava Jenni miehineen saapui Houstoniin. Me ei oltu aiemmin Jennin kanssa tavattu, vaan oltiin nimenomaan "blogituttuja", mutta kun Jenni laittoi mulle viestiä, että he olisivat suunnittelemassa reissua Houstoniin, lupauduin tietenkin heidän "oppaakseen". Oon monesti ajatellutkin että kuinka kiva olisikaan tavata blogin kautta lähes tutuilta tuntuvia tyttöjä ja eilinen päivä vahvistikin tällaiset meetingit erittäin hyväksi ideaksi. Meillä oli ihan tosi kiva päivä. Sellaiset 13 tuntia vierähti nopeasti kun seura oli hyvää :)

Päivän agendaan kuului vieraiden toiveesta vierailu Houston Space Centeriin sekä Galvestoniin rannalle. Illalla kävimme vielä syömässä Kemah Boardwalkilla.


Tänään meinaan ottaa ihan rennosti vain, katsoa leffoja, lueskella kirjaa, ehkä käydä salilla jos siltä tuntuu. Miten huomenna voi taas olla maanantai?

12 kommenttia:

 1. On ihan huippua tavata blogikavereita! Hauskaa, että pääsitte tutustumaan Jennin kanssa siellä "teidän mantereella" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ehkäpä me tehdään vastavierailu Coloradoon tässä jossain vaiheessa!:)

   Poista
 2. Heippa Emmi! Mä tulin vain sanomaan, että mä tykkään blogistasi ihan mielettömästi :) Olin ennen tyttö, joka seurasi kaikkia OOTD-muotiblogeja, mutta kyllästyin niihin ja niiden kiiltokuvamaailmaan ihan totaalisesti (ja totta puhuen myös aloin ahdistua niistä, koska oma elämäni ei todellakaan ole sellaista juhlaa ja tuhansien eurojen laukkuja kuin jollakin muotibloggaajalla, jonka mies on miljonääri jalkapalloilija tms, enkä voinut samaistua niihin mitenkään) ja aloin etsiä enemmän elämän makuisia blogeja, joissa kuitenkin seikkaillaan muuala kuin Suomessa, ja jotenkin monen mutkan kautta eksyin tänne blogiisi. Ja onneksi eksyin! Tämä sun blogi on ihan huippu kurkkaus "oikeaan arkeen" (toki oikeaa arkea voi olla monenlaista, eipä sillä :D) siellä Houstonissa ja matkakertomuksesi vinkkeineen on ihan mahtavia. Unelmoinkin jo road tripistä halki Yhdysvaltain Etelävaltioiden. Kiitos siis blogistasi, toivottavasti et lopeta kirjoittamista vielä pitkään aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Aloin alunperin kirjoittelemaan sillä idealla kuten moni muukin ulkosuomalainen varmaan eli perheelle koti-Suomessa / jos tätä kautta löytyisi kavereita uudessa kotikaupungissa. Molempiin tarkoituksiin tämä on sopinut ja kiva kuulla, että joku muukin mun löpinöitä tykkää lueskella:) Tuskin oon lopettamassa ihan hetkeen, vaikka välillä tuntuukin ettei ole mitään järkevää kirjoiteltavaa. Jonkinlainen tapa tästä on kyllä kuitenkin jo kerennyt tulla.

   Poista
 3. How fun!! I miss you guys, come visit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Believe me I really want to :) maybe after New Years would be the best timing! Like January-February.

   Poista
  2. Sounds good! January is pretty booked already but February sound perfect:) And you said you´ll be away over Christmas? :(

   Poista
  3. Yes we'll be in Finland until New Years. But February sounds good :) Let's start planning!

   Poista
 4. Mä voisikin seuraavaksi lähteä "blogikaveri" reissuun, tapaamaan kaikkia joihin olen näiden 8 vuoden aikana, jolloin olen blogia pitänyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla sitten kyllä varmaan niitä blogikavereita riittää:D 8 vuotta on kyllä paljon! Mä ainakin oon aina valmis treffaamaan, jos vaan jotenkin liikutaan samoilla kulmilla tai matkat suuntautuu samoille hoodeille:)

   Poista
 5. Miten multa on mennyt tää postaus ohitse... Siis oli kyllä hauska viikonloppu, ja nyt kun vihdoin pääsen taas lukemaan blogeja Suomi-maratonin jälkeen niin hauska katsella näitä kuvia. :D Tervetuloa Coloradoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voipi olla että se tammikuun viikonloppu tulee liaan pian joulun Suomiloman jälkeen, mutta joku vaellusreissu vähän keväämmällä/kesällä kuulostaisi erittäin hyvältä :)

   Poista