sunnuntai 23. elokuuta 2015

RPM:ää, karkkia ja pizzaa

Me ei oltu 24 Hour Fitnessiin tottuneena tajuttu, että Ymcan salithan eivät olekaan auki aina, vaan esim. näin sunnuntaina aukeavat vasta klo 10 aamulla! Ja me ei todellakaan oltu ainoita, jotka olivat tulleet ovien taakse odottelemaan liian aikaisin. Me oltiin paikalla noin puoli tuntia ennen ovien aukeamista ja päätettiin sitten siinä vähän katsella ympärillemme, kun sen verran harvoin tulee tuolla downtownissa käytyä.

Ihmeteltiin ihan samaa kuin varmaan sinäkin: miksei tuolla yhdellä ole paitaa päällä?
Löydettiin vähän matkan päästä salista kansainvälisiä ruokia myyvä kauppa, Phoenicia, josta mukaan tarttui tietysti karkkia, mitäs muutakaan (ja no yksi paketti saksalaista pumpernickeliä (vitsi mikä sana:D)). Oisin voinut muutakin kyllä ostaa, mutta mitään kylmässä säilytettävää ei viitsinyt ottaa laukkuun lämpenemään, kun kerta sinne salille oltiin vasta menossa. Pitää ehkä joku kerta käydä tuolla kaupassa uudestaan kotimatkalla vähän tutkiskelemassa valikoimaa...

Mulla tuli yksi päivä jostain kummasta hirveä Snöre-himo, joten kiva kun löytyi noita naruja. Toivottavasti maistuu Snöreille :)

Päästyämme takaisin salille, oli oven takana jo ihan hirveä lössi porukkaa ja me kerettiin jo säikähtää, että kaikki muutkin on tulossa RPM-tunnille. Kyynärpäätaktiikalla sisään siis. Onneksi oltiin väärässä ja pyöriä riitti hyvin. Yksi vakkarispinnaaja meille osasikin kertoa, ettei spinningtunnit ole täynnä muuten kuin tammikuussa, heh!


Mikä oli meidän tuomio RPM:lle? Eric tykkäsi enemmän kuin mä. Musa oli ihan ok. Parempaa ainakin kuin paikallisissa perusspinningeissä. Ei musta silti suurta fania kyllä tullut. Spinning kuin spinning se kai on. Plus mä olen melankolisena suomalaisena hämyisten jumppasalien fani, eikä spinningsalin isot ikkunat siten saaneet mun ääniä. Vaikka maisemat ihan kivat olikin...


RPM:n jälkeen mä menin vielä Sh´Bam-tunnille ja Eric salille ja meidän vihdoin kotiuduttuessa nälkä olikin ihan hirmuinen. Päätin pitkästä aikaa pyöräyttää meille vähän pizzaa :) Tein neljä erilaista versiota, koska meidän maut pikkasen eroaa. Mun pizzasta pitää mielellään löytyä tonnikalaa, kun taas E ei voi ymmärtää kuka sitä voi laittaa pizzaan ja hänen versiostaan sitä ei saa löytyä missään tapauksessa (vaikka muuten sitä kyllä syökin). 

Urheilu on kyllä ihan parasta lääkettä kaikkiin huoliin ja murheisiin. En voisi kuvitellakaan eläväni ilman sitä. Varsinkaan täällä, missä elämäntyyli muuten on niin passiivinen.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)

Ps. Ronilla on keskiviikkona uusi aika eläinlääkärille ja silloin saadaan lisää tietoa tästä sen tilanteesta. Eläinlääkäri soitti torstaina ja antoi meille pienen toivonkipinän. Peukut, tassut ja varpaat pystyssä siis!

19 kommenttia:

 1. Toi Phoenecia oli meidän vakkarikauppa. Ihana paikka! ;) Toi YMCA on myös kiva punttis, niillä on hyvä tarjonta. Nauttikaa pitsoista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiiätkö mä aattelin, että tää on varmaan se kauppa, josta Inna kertoi...Mutten muistanut paikan nimeä. EN kyllä nähny suomalaista voita tällä kerralla:D Downtownin Ymca on kyllä huippu. Clear Laken on ihan surkea ja pieni siihen verrattuna!

   Poista
 2. Tällä on sormet, varpaat, tassut ja peukut pystyssä, että Ronille löytyisi hoito sairauteen!
  Liikunta on kyllä hyvä lääke murheisiin mutta mulla on aina vähän ongelmana se, että murheen aallossa ei yksinään saa kyllä lähdettyä mihinkään liikkeelle ja jos mies yritää houkutella liikkeelle, syntyy siitä aina silloin kolmas maailmansota... mutta sitten kun itsensä saa liikkeelle niin kyllä se kummasti helpotttaa oloa ja eloa. Ja palkitseva herkku on sitten hyvällä omallatunnolla ansaittu aina lenkin jälkeen.
  Teidän pitsat näyttää tosi hyviltä, kelpais mulle (ja sillä tonnikalatäytteellä please!)! :-)

  - Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista:) mä raportoin täällä sitten, mitä uutisia eläinlääkärillä oli.
   Mä oon aika hyvä raahaamaan itteni salille/jumppaan. Se on niin hyvä tapa "nollata" aivot. Tai no en tietenkään pahimmilla surun hetkillä, mutta sitten kun asiaa on kerennyt jo vähän käsittelemään, niin paras tapa unohtaa ne murheet hetkeksi on lähteä hikoilemaan.

   Poista
 3. mä just haaveillu pitsan teosta, pakko tehä tän jälkeen perjantaina pitsaa töiden jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, mulle kävi kuule itelle kans just niin, että näin yhdessä toisessa blogissa kotitekoisen pizzan kuvia niin tuli itellekin mieleen etttä vois pitkästä aikaa tehä:)

   Poista
 4. Alkoipa tekemään mieli pitsaa, niin herkullisen näköisiä ovat kuvassa,nams :)
  Liikunta on stressin poistoon hyvää lääkettä, just tulin aamulenkiltä.
  Peukut pystyssä täälläkin Ronin terveyden puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii sori kun aiheuttelen himotuksia. Ei kun pitsaa leipomaan ;) itsetehty on hyvää ja siitä saa tehtyä vähän terveellisempääkin!
   Täällä odotellaan vähän viileämpiä kelejä, ettei lenkkeilykin olisi taas siedettävää touhua:)

   Poista
 5. Tonnikalapitsa on parasta! Täällä on kahdet peukut ja kahdet tassut pystyssä ja ristissä Ronille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Tällä puolen rapakkoa ei ymmärretä tonnikalapizzan päälle !;/
   Kiitos:)

   Poista
 6. Täälläkin peukut pystyssä Ronille!

  VastaaPoista
 7. Kiva kauppalöytö ja noi pizzat näyttää tosi hyviltä. Kelpais mikä vaan niistä. :)
  Oon keskiviikkona ajatuksissa mukana ja pidän peukut pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna:)
   Mä en muuten pysty (ainakaan kännykällä) kommentoimaan sun blogia:/ Pitääkö tehdä joku erillinen tili, jotta kommentointi on mahdollista?:o

   Poista
  2. Tosi kiva että olet käynyt. :) Siellä on kommentointialustana Disqus, jota on jossain blogeissa käytössä. Ja sinne Disqusiin tarvii tehdä tunnarit kommentointia varten.

   Poista
  3. Joo no niin aattelinkin, kun ei mun blogger-tunnukset kelvanneet.. Käväsin lukemassa koko sun blogin läpi ja pari kertaa oisin meinannu kommentoida, mutten onnistunut:/

   Poista
  4. Se on juu harmi, kun sinne kommentoidakseen tarvii ne tunnukset. Miehen työblogi on siellä samassa paikassa, niin ei sitten lähdetty sieltä kuitenkaan mitään muuttelemaan. Tosi kiva kuitenkin kun kävit. Kiitos! Ja tervetuloa uudelleen. :)

   Poista
 8. Meillä on kuntosali viikonloppuna auki vain klo 9-13, aika harvoin sitä herää niin aikaisin että kerkeis vetää kunnon treenin (varsinkaan kun nukun viikonloppuisin noin 10h yössä)! Vähän kyl kadehdin noita LesMills-tunteja kun täällä ei oo :P
  Tsempit Ronille, täällä peukut pystyssä myöskin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas teidän sali surkeasti auki sunnuntaina. Su on just paras jumppapäivä musta:/ Meidän lähisaleillakaan kuule ei noita Les Millesejä oo(ihan paria tuntia lukuunottamatta). AJellaan viikonloppusin tuonne 30-40min päähän kunnon saleille että pääsen steppiin ja sh'bamiin:D
   Ja kiitos peukuista:)

   Poista