sunnuntai 30. elokuuta 2015

Lasu

Me innostuttiin hyvien uutisten innoittamana eilen illalla lähtemään pitkästä aikaa baariin. Oon useasti työautolla ajellessa ajanut yhden tyypillisen "cowboy-baarin" ohi, joka sijaitsee mun työpaikan lähellä ja miettinyt että tuolla pitäisi joskus käydä. Tämä taitaakin olla ainut kunnon baari tässä meidän lähistöllä. Baari, jonka nimi oli muuten Chuters, oli aika pieni eikä kyllä muutenkaan vetänyt vertoja meidän suosikki-cowboy-baarille Big Texasille. Siellä ei ollut kovin paljoa porukkaa, vaikka oli lauantai-ilta ja baarissa soitti livebändi. Me pelailtiin pari erää bilistä (ei muuten oo mun laji se) ja katottiin bändin esitystä jonkin aikaa kunnes päätettiin lähteä kotia. Täällä muuten baarit aukeaa tosi aikaisin (monet jo kuudelta), joten kotona sängyssä voi olla jo ihan inhimilliseen aikaan. Me taidettiin olla kotona jo ennen yhtätoista. Tälläinen järjestely sopii erittäin hyvin mulle, koska en jaksa valvoa myöhään :)

Nyt meillä oli ihan oikea syykin olla kotona aikaisin, sillä E:n täytyi lentää tänä aamuna aikaisin Washingtoniin. Kentällä täytyi olla jo viideltä ja minähän sain kunnian sitten olla kuskina. Onneksi lento lähti tuosta meidän lähikentältä Hobbylta, joten kovin kauas ei tarvinnut ajella. E:n pomo päätti olla oikeen äääshool ja buukata E:lle kaksi reissua nyt tälle ajalle, kun meidän Suomen vieraat ovat täällä! E oli jo hyvissä ajoin esittänyt toivomuksen saada olla Houstonissa nämä pari viikkoa ja asian kanssa ei pitänyt olla mitään ongelmaa. Mitään työmatkoja ei ole ollut varmaan pariin kuukauteen ja nyt sitten tietysti yllätten niitä ilmestyi kalenteriin kaksin kappalein.... E yritti kysyä, olisiko mitenkään mahdollista, ettei hänen tarvisi mennä ainakaan tuolle pidemmälle reissulle, joka menee osittain päällekkäin meidän risteilyn kanssa. Ei ole, mentävä on. Et silleen. Kissat joutuu nyt sitten menemään kissahotelliin :/

Paikalliset lehmipojat viihteellä


Texas-Budweiseria
Lisää Texas-kaljaa
Texas-tolpanjalat

Musta kaikki country-bändit kuulostaa ihan samalta, enkä huomannut tässäkään mitään eroa niihin, joita radiossa soitetaan :o
Baarissa oli aika mielenkiintoinen drinkkilista. Miltähän maistuisi esim toi ankan pieru?

Kun olin vienyt E:n kentälle, kello oli vieläkin niin vähän, että menin takaisin sänkyyn. Sain heti kaksi halikaveria kimppuuni. Vuorotellen olivat siinä molemmat kiehnäämässä ihanat :) Oli pakko ottaa kuvia kun nuo on niin mainioita ja kerrankin sai aamulla rauhassa makoilla sängyssä ilman kiirettä mihkään.Sängystä ylös kömmittyäni söin aamupalaa ja järjestelin vähän paikkoja täällä kotona. Tämän jälkeen lähdin ajelemaan downtowniin Sh`Bam-tunnille, josta on tullut oikeastaan mun ihan ykkössuosikki. Varsinkin tämänpäiväinen tunti oli ihan ylihyvä. Tunnin sijaisti supermegahuippu aika reilusti ylipainoinen homomies, joka nauroi ja kertoi hyviä juttuja koko tunnin ja oli muutenkin ihan täynnä energiaa ja lauloi mukana. Ihan parhaita tuollaiset ohjaajat. Tunti (tai siis 45min) loppui ihan liian nopeaa ja olisin voinut tehdä saman vielä vaikka putkeen uudestaan.

Loppupäivän oon vain ottanut rennosti, pessyt pyykkiä, katsonut elokuvan ja vaan nauttinut siitä, ettei tarvi tehdä mitään.

Ps. Mun kone tilttasi ihan totaalisesti kesken tämän tekstin kirjoituksen ja ilmeisesti julkaisi sen ennen aikojaan. Ihan vaan FYI jos joku sen kerkesi jo lukaista ja ihmetteli, että miksei tämä nyt tee mitään järkeä.

6 kommenttia:

 1. Voi noi kissakuvat... :) Meidän Oliver harrastaa samaa "mä olen kaulahuivikoira"-kiehnäystä.

  Miten se työreissu onnistuu, jos olette risteilyllä? Toivottavasti ei sotke teidän suunnitelmia pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulahuivikoira, karvakaulurikissa...mitä näitä nyt on ;)

   Kissat joutuu mennä nyt siis kissahoitolaan risteilyn ajaksi ja jos E tulee reissultaan aiemmin takaisin, niin saa sitten hakea ne sieltä pois...Ei se onneksi suunnitelmia sinänsä sotke, hankaloitti vaan vähän (ja tietty nostaa reissun hintaa, kun onhan tuo hoitolaan vieminen suht kallista.)

   Poista
 2. Ohh, nuo kissakuvat, ei oo mitään söpömpää <3

  Aika mielenkiintoinen drinkkilista! Mitähän tuo mexican candy pitää sisällään? :D veikkaisin että tequilaa tai chileä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö <3 niin suloisia tuollaiset halinallet:))

   Heh, mä en kyllä ihan heti lähtis sokkona tilailemaan drinkkejä tuollaiselta listalta.. :D

   Poista