tiistai 28. heinäkuuta 2015

Veneilemässä

Ericin isä osti hiljattain uuden veneen naapuriltaan ja päätettiinkin lauantaina lähteä testaamaan tuota vehjettä Ericin kanssa. Mukaan liittyi myös joukko Ericin lätkäkavereita.

Olin tosi innoissani tulevasta veneilystä, koska en ole varmaan ainakaan kolmeen vuoteen ollut veneen kyydissä. Plus Suomessahan se veneily on yleensä aika viileää touhua. Nimim. "Kesäkuussa talvitakki päällä puolen tunnin venematkalla". Täällä noin neljänkymmenen asteen lämpötiloissa ei kyllä kylmä päässyt tulemaan ja vaikka kuinka levitin aurinkorasvaa (SPF 50 tietysti) onnistuin polttamaan rinnan ja olkapäät:( Se ei kyllä ole mikään ihme, koska pojat vähän innostui ja meidän venereissu kesti puoli yhdestätoista melkein iltakuuteen! (Käytiin me toki välillä syömässä - ravintolassa, jonka laituriin voi parkkeerata veneen!) Itselle olisi riittänyt ihan parin tunninkin veneily ja sellaiseen olinkin varautunut, mutta mulla ei ollut siinä paljon sanomista asiaan valitettavasti:D Taisin saada jonkun lievän auringonpistoksenkin loppuvaiheessa kun alkoi jo ihan heikottaa kun ei päässyt varjoon ollenkaan. Vedessä pulahtamassa sentään käytiin kerran! Nyt ei kyllä tee mieli veneilemään (tai ylipäätänsä tuonne aurinkoon) hetkeen:D Tuli yliannostus!

Ps. Suurin osa kuvista on otettu täydestä vauhdista (poikien ajatus kivasta veneilystä ei ole pelkästään "as long as possible" vaan myös "as fast as possible").
Tässä vielä pahaa-aavistamattomana. Yritin kovasti suojautua auringolta pitkähihaisella paidalla, mutta se liimautui aika nopeasti kiinni ihoon silleen ikävästi... Ja hattukin piti ottaa pois kun se olisi muuten lentänyt tuulen mukana :D

Kemah bridge
Tässä kohtaa tankkailtiin bensaa ja virvokkeita "venebensa-asemalta"

Ajeltiin myös Kemah Boardwalkin ohi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti