tiistai 7. heinäkuuta 2015

Texas yllättää

Lauantaina meidän kello herätti 5.30. Suunnitelmissa kun tosiaan oli sitä patikointia ja kyllähän te Texasin kesän tiedätte... kuuma ja kostea! Haluttiin siis välttää pahimmat tuskanhiet ja lähteä matkaan aikaisin. Paikaksi oli valikoitu Austin Greenbelt ja sieltä "sisäänkäynti" nimeltä Barton Creek. Ihan vain googletettiin Austinin parhaat patikointireitit ja siten löytyi sitten tämä kyseinen reitti.

Maisemat oli tosi hienot. En tiennytkään Texasista löytyvän tällaisia paikkoja! Ja vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Houstonista! Pikkasen olin kuitenkin pettynyt siihen, että reitti oli kovin tasainen, ja kulki kukkuloiden juurella eikä itse rinteillä. Ei siis kovin rankasta patikoinnista todellakaan ollut kyse. Toisella puolella jokea oli jopa ihan perinteinen sorapolku, jolla monet juoksi!


Muutamaan otteeseen ylitettiin joki kahlaamalla ja olin tosi yllättynyt, miten kova veden virtaus oli. Lensin kerran jopa pyllylleni, koska kivipohja oli niin liukas. Liukkaus yhdistettynä siihen virtaukseen vei sitten tasapainon täysin :D 

Eric kastautui oikein kunnollakin. Vesi oli muuten yllättävän lämmintä ollakseen virtaavaa!
 

4 kommenttia:

 1. Olipas teillä kiva aktiiviloma! Teki heti mieli lähteä ulkoilemaan, kun näitä kuvia katseli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, niin mullekin aina käy kun katon muitten urheilu/ulkoilukuvia. Aktiivisuus on tarttuvaa :)

   Poista
 2. Ihanat lenkkeilymaisemat! Hih, ensin kuvittelin tekstiä lukiessa että menitte kengät jaloissa jokeen, mutta ihan paljain varpain kuvista päätellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joo kyllä sinne kengät jalassa mentiin, kun oli niin liukas pohja!:D noissa kuvissa vain sattuu juuri olemaan kengät pois. Ne on reissun alkupäästä kun ajateltiin vielä selviävämme kenkiä kastelematta! Sen jälkeen kun lensin persuksilleni niin päätin mäkin pitää suosiolla kengät jalassa kuten E teki

   Poista