keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Satunnaisia kuvia puhelimen kätköistä

Nyt seuraa joukko puhelimen muistista löytyviä satunnaisia räpsyjä, jotka eivät ole kai olleet tarpeeksi erikoisia päästäkseen mihkään "kunnon" postaukseen. Saavat sitten kelvata tällaisenaan pienen selostuksen kera!

Projektiponini, joka kulkee nykyään nimellä Brownie. Ratsastelen ponilla säännöllisen epäsäännöllisesti ja onkin ollut kiva huomata herrassa pientä kehitystä. Nykyään voin jopa loppukäynnit kävellä pitkillä ohjilla ponin lähtemättä juoksemaan tuhatta ja sataa :D
Viime viikolla liput olivat puolitangossa (Tennesseessä tapahtuneen ammuskelun vuoksi?). Täällä on muuten yleensä aina tangossa sekä USAn, että Texasin lippu. Texasilaiset ovat ylpeitä osavaltiostaan:)
Viime viikonlopun Ikean karkinhakureissulla tarttui mukaan myös tämä leipämix-paketti. Saatiin maistaa kyseistä herkkua juhannuksena kaverin luona ja oli niin hyvää, että täytyi itsekin päästä kokeilemaan sen tekemistä. Ja vitsit se olikin helppoa! Pakettiin lisätään vain vesi sisälle ja sitä ravistellaan hurjasti noin minuutin ajan. Sitten seos kaadetaan vuokaan, kohotetaan ja paistetaan. (Sori vähän äklö kuva. Unohdin ottaa kuvan ennen sotkuisia ravisteluja:D)
Valmis leipä:) mun vuoat oli niin pieniä, että sain kaksi "limppua". Itse jätin kohotusvaiheen välistä, koska tein leivät suht myöhään illalla enkä viitsinyt koko yötä valvoa odottelemassa! Hyvää tuli silti :D
Parin viime viikon aikana olen ollut superkiireinen töissä, kun meidän AP (accounts payable) on ollut lomalla ja olen saanut hoitaa hänenkin hommat. Tällaisia ihania laskupinoja ilmestyy mun työpöydälle vähän väliä! (Toivottavasti mun esimies tajuaa, kuinka laiska ja saamaton tämä mun lomalla oleva työkaveri on, kun mä olen pystynyt yksin hoitamaan sekä omat, että hänen hommansa vain pienellä ylityömäärällä koko tämän parin viikon ajan. Itsellä herää kysymys mitä tämä nainen tekee kaikki päivät, koska hän väittää aina olevansa super kiireinen ja stressaantunut!? Töihin hän ainakin raahautuu yleensä n.30-45min myöhässä ja ainakin eka puolituntinen menee vieruskaverin kanssa juoruillessa ja hänelle valittaessa kaikesta mikään tänään on päin peetä...)
Viime aikojen luetut top 3 (käänteisessä järjestyksessä). Storlek 37 oli ihan ok kirja ruotsalais-amerikkalaisesta tytöstä, joka tasapainottelee "kahden elämänsä välillä" etsien omaa juttuaan elämässä. Petite Anglaisen bongasin alunperin jostain blogista ja kuten arvelinkin pidin siitä paljon! Kirja kertoo brittiläisestä bloggaritytöstä, joka asuu Pariisissa miehensä ja vauvansa kanssa, mutta huomaa alkaneensa elää bloginsa kautta. Kotimatka-kirjan ostin jo pari vuotta sitten antikvariaatista, koska pidin Poutasen Raukkautta-sarjasta. Jostain syystä kirja on unohtunut hyllyyn ja vasta nyt sain sen luettua. Ja luinkin sitten melkein yhdeltä istumalta! Taisin pitää siitä kaikkein eniten näistä kolmesta! Tämän(kin) kirjan päähenkilö asuu Pariisissa, mutta matkustaa heti tarinan alussa Helsinkiin siskonsa häihin. Eniten pidin kirjassa ulkomailla jo kauan asuneen naisen huomioista, joita hän teki Suomesta ja suomalaisista. Nämä huomiot tuli ikään kuin "sivulauseessa" ja sai ainakin mut naureskelemaan meille suomalaisille:) Tämän syvällisempiä esittelyjä tai analyyseja ei nyt tällä kertaa valitettavasti kirjoista irtoa! Aivot on vähän tööt suuren työmäärän vuoksi :D
Mun lähestyvien synttäreiden kunniaksi saan jatkuvasti (sähkö)postissa "lahjoja", kuten ilmaiset winsgsit BWW:ssa:) Kannattaa olla kaikkien mahdollisen kauppojen ja ravintoloiden s-postilistalla ja kanta-asiakasklubeissa:)

6 kommenttia:

 1. Mulle muuten kävi samalla lailla tuon Kotimatkan kanssa! Ostin sen joskus vuosia vuosia sitten alesta ja hautasin kirjahyllyyn (luin kyllä ja pidinkin siitä). USA:ssa asuessa löysin sen hyllyn uumenista ja luin kans yhdeltä istumalta läpi, aika hyvin osui ja upposi. Nyt varmaan pitäis lukea kolmannen kerran kun taas täällä Suomessa asuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. VEikkaan ettei ois kaikki jutut osunnu ja uponnut ihan niin hyvin (tai niitä ei oisi edes tajunnut) jos ei olisi asunut ulkomailla:) Pitää ehkä itekin lukea myöhemmin tämä vielä uudestaan ja voi taas huomata kirjassa uusia puolia!

   Poista
 2. Kiva postaus, musta on kiva nähdä niitä "tylsiä" kuvia, jotka eivät oikeastaan liity mihinkään erikoiseen mutta ovat sitä tavallista elämää. Joten lisää vain tällaisia!

  - Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun pidit:) Mun kuvat ei kyllä oikeen ikinä oo edes kauheen erikoisia, vaan perus surkeita kännyräpsyjä:D mut ehkä ne on joidenkin mielestä mielenkiintoisempia kuin sellaiset täydellisen sliipatut ja ammattimaiset kuvat!

   Poista
 3. Pöllähdin blogiisi sattumalta toisen blogin kautta ja täähän on täynnä kaikkea mielenkiintoista! Ulkomaita, matkailua, heppoja... Taidan tutkia tarkemmin ja jäädä seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei kiva jos oot sit mieltä, että täältä löytyy mielenkiintoisia juttuja :) Tervetuloa vaan seuraamaan.

   Poista