keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Meidän kissat osa 2

Aadan "rapsutusikkuna" on noin puoli minuuttia. (Aamu-)unisena tai meidän juuri töistä kotiin palatessa hieman pidempi. Hyvin nopeasti menee neidillä kuitenkin hermo kaikkeen lääppimiseen (paitsi öisin, kun se nukkuu vieressä, saa sitä halia niin paljon kuin sielu sietää). Aadaa ei myöskään missään tapauksessa voi itse mennä nostamaan syliin vaikkapa sohvalle. Tai no voi, mutta ei se siinä enää sekunnin päästä ole.

Tässä Eric juuri kotiin tulleena saa rapsutella Aadaa :)
Ronin rapsutusikkuna taas on paljon pidempi. Joskus Ronia saa lääppiä ihan niin kauan kuin haluaa sen kyllästymättä siihen ollenkaan. Ronin voi nostaa syliin makaamaan ja se yleensä jääkin siihen juuri siihen asentoon, mihin sen on asetellut. Ronia saa myös rapsuttaa ihan mistä vaan, kun taas Aadaa on turvallisin koskea vain päähän/selkään. Jos Aadan mahaa koskee on vaarana että menettää yhden sormistaan:D Ronin mielestä maharapsutukset(kin) on tosi kivoja!


Molemmat kissat seuraa meitä joka paikkaan. Erona on se, että jos vaikka istutaan sohvalla, niin Roni tulee syliin/viereen, kun taas Aada jää turvallisen hajuraon päähän maahan tuijottelemaan.


Molemmat kissat on superpuheliaita tyyppejä. "Puhe" kohdistuu niin meihin ihmisiin (maukuminen) kuin leluihinkin (murina).

"MAU!!!!"
Autossa Roni on kuin kotonaan. Siellä hoituu niin nukkuminen, leikkiminen kuin syöminenkin. Aada sen sijaan on koko matkan (oli se kuinka lyhyt tai pitkä tahansa) ihan järkyttynyt ja saa stressiläähätyskohtauksia:D Autossa Aadan saa ottaa syliin ja sitä saa lääppiä niin paljon kuin haluaa. Se istuukin autossa meidän sylissä oikein mielellään ja saattaa jopa nukahtaa siihen!

Aada mökötti matkalla Austiniin noin tunnin takapenkillä Ericin repun päällä eikä suostunut liikkumaan siitä mihinkään :D Taisi olla joko mielenosoitus meneillään kun oli raukkaparka autoon joutunut!

Roni taas otti chillisti!

12 kommenttia:

 1. Aww, teidän kissat on kyllä niin suloisia (ja hauskoja!). Toi on niin hauska kuva Ronista joka istuu ihan chillisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on aika hauskoja tyyppeja. Saa paivittain naureskella niiden toilailuille :)

   Poista
 2. Teidän kissat on kyllä niin ihania! Ilolla katselee näitä kuvia aina, hauskoja veijareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut kiittaa:) Hyva jos jotain muutakin kuin aitia nama kiinnostaa. Osa 3 on nimittain viela luvassa :D

   Poista
 3. Ihania kisupostauksia!! :)

  Mun onkin pitänyt kysyä noista teidän matkoista kissojen kanssa, onko ne teillä autossa ihan vaan irrallaan? Mua kiinnostaa kovasti ajatus kissan ottamisesta reissuun mukaan, mutta koska olen, kröhöm, hieman huolehtimiseen taipuvainen mitä Mikoon tulee, olisin ihan liian hermona siitä jos joku ajaa kolarin, jos se olisi autossa irti. Ja kuljetuskopassa taas pitkät matkat ei olis kenellekään kivoja.

  Onko teillä ollut koskaan mitään ongelmia asian kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   No ne on irrallaan kyllä siellä, vaikka tiedän ettei pitäisi ja muakin pelottaa toki jos joku törmäisi meihin. Jos on lyhyt matka (mennään esim eläinlääkärille) niin sitten ovat laukussa, mutta muuten ne kyllä hermostuisivat siellä laukussa. Mua vähän jännittääkin jos joskus pitää noiden kanssa lentää, että miten se tulee menemään...

   Ei onneksi oo koskaan ollut mitään ongelmia ainakaan vielä:) paitsi silloin kun ollaan jätetty kisut muiden hoitoon ja niistä ei sitten olekaan pidetty huolta. Siksi otan mielummin ne nykyään mukaan reissuun jos mahdollista. Marras- ja joulukuussa kissoilla on kyllä edessä ekaa kertaa kissahotellissa yöpyminen meidän reissujen ajaksi.... Missäs teidän kisu on/oli nyt Suomen reissun ajan?

   Poista
  2. Hmm, pitäisköhän sitä itsekin rohkaistua kokeilemaan. Kuljetuskoppa ei tosiaan missään nimessä käy pidemmillä matkoilla, mutta mun yksi tuttu mainitsi jotkut valjaat joita ainakin koirille on, jotka saisi kiinni turvavöihin. En kyllä yhtään tiedä millaiset ne on, kun ei oo kiva jos ne liikaa rajoittaa liikettä, mutta toisaalta jos ne ei yhtään rajoita, niin sit se on kai ihan sama vaikkei sellaisia olisikaan.

   Muistan lukeneenikin tuosta teidän huonosta hoitokokemuksesta. Ihan kauheaa saada selville ettei hommat olekaan menneet sovitun mukaan! Meillä onneksi kaikki meni tosi hyvin. Miko oli kotona ja mun kaveri kävi sitä kaksi kertaa päivässä ruokkimassa ja leikittämässä. Me ollaan monesti aiemmin hoidettu heidän kissoja ja tunnetaan muutenkin hyvin, niin tiesi että pystyy luottamaan.

   Ps. Automatkailusta vielä, tämä samainen kaveri kertoi joskus että hänen ensimmäinen kissansa oli tosi tyytyväinen automatkustaja, ja irti autossa aina sekin. Ihan ensimmäisellä kerralla kisu tosin oli ryöminyt ensi töikseen jarrupolkimen alle, niin oli kuulemma ollut hetken vähän jännittävää. :D

   Poista
  3. No hyvä kun teillä on luotettava hoitaja löytynyt :) harmi, että me asutaan niin kaukana toisistamme sun kanssa, muuten voitais hoidella hyvin kissojamme puolin ja toisin!

   Heh kissa jarrupolkimen alla - ei hyvä. Misu meillä meni joskus kans jalkatilaan. Se oli tosi utelias ja halusi aina tutkia ympäristöä. Ei onneksi senkään kanssa kuitenkaan koskaan tapahtunut mitään!

   Poista
  4. Mietin ihan samaa. Tarjoutuisin muuten ottamaan teidän kisut meille hoitoon, mutta Miko ei tuu toimeen muiden kissojen kanssa. Ja vaikka viikonloppuisin voisikin hyvin ajella, on matka työpäivinä vähän turhan pitkä, kun itse ainakin tykkään just siitä että käytäis ainakin pääsääntöisesti pari kertaa päivässä. :(

   Poista
  5. No joo niinpä! Kyllä pari kertaa päivässä pitäd käydä ellei kyse oo vaikka vaan viikonlopusta. Hitsin Houston välimatkoineen ;)

   Poista
 4. Chillaava Roni on ihan huippu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö:D se on tollanen rento lötköpötkö-kissa!

   Poista