lauantai 18. heinäkuuta 2015

Meidän kissat osa 1

Nyt on taas kissajuttuja luvassa, eli skippaa tämä, jos ei kisut kiinnosta!

Ronista, joka on nyt noin neljä kuukautta vanha, on lyhyessä ajassa tullut pomo. Ja Aadahan tottelee ja alistuu! Jos ruokakipossa olevat naksut esim. alkavat yhtäkkiä kiinnostaa Aadaa, tulee Roni yleensä aika nopeaa kateelliseksi. Ja siinähän käy sitten niin, että Roni tunkee naamansa kulhoon ja tönii Aadan pois apajilta. Vaikka tietenkään minuutti sitten Ronia ei naksut oisi vähempää naksut voinut kiinnostaa.

Kas näin:


Omasta vesikupista juominen ei kissojen mielestä ole kivaa, vaan vesi maistuu paljon paremmalta lavuaarissa likoamassa olevista astioista tai vaikkapa meidän vesilaseista.

"Ei kukaan huomaa jos mä tästä vähän lipasen"
Aada on nössöin kissa ikinä. Eniten pelottaa ainakin imuri, ruuanlaitosta kuuluva sihinä, ulkona kävelevät ihmiset, kaikki äkkinäiset liikkeet ja autossa oleminen. Sillä on varmaan puolet ajasta joko kauhistunut ilme naamalla tai karvat pystyssä ja häntä tuuheana :D Ei ole helppoa olla Aada, kun elämä on niin jännittävää!

Aada on nössön lisäksi myös nirso ja purkkiruuatkin pitää valikoida tarkkaa tai muuten ei kelpaa. Ronille sen sijaan maistuu kaikki "ihmisten ruoka". Pizza, peruna, jogurtti, sipsit... (Ei tietenkään niitä sille tahalleen syötetä, mutta välillä se käy varastamassa lautaselta.)

Tässä mutustetaan porkkanaa. Ja kaikki meni.
Kivoimpia leikkejä kissojen mielestä on mm:

-vessapaperin/minkä tahansa paperin repiminen ja levittäminen ympäri kämppää silloin kun me ei olla kotona tai kun me nukutaan.

Misu opetti tämän taidon Aadalle ja nyt Aada opettaa sen sitten Ronille! Jee!

-vesikupin kaataminen ylöalaisin lattialle

-paperisiin Ikean lampunvarjostimiin reikien tekeminen

-mun pampuloiden varastaminen ja niiden piilottaminen ympäri kämppää (esim. sohvan alle)

Kas näin käy projekti "pöllitään pampulat". Aada avaa laatikon ja Roni odottaa maassa. Yhteistuumin ne sitten kannetaan ympäri asuntoa.

-(Ronin mielestä) Aadan kaulapannan varastaminen. Siinä on sellainen muoviklipsu-kiinnitys ja Roni on keksinyt, että klipsu aukeaa pantaa vetämällä. Vähän väliä Roni juokseekin Aadan panta suussa ympäriinsä. Sitten kun käyn sen nappaamasta pois Ronilta ja yritän laittaa sen takaisin Aadan kaulaan niin Aada saa hirveän hepulin ja alkaa juosta mua muristen pakoon. Niinkuin se kaulapanta olisi maailman hirvein asia!

Mutta on ne vaan niin ihania<3

12 kommenttia:

 1. Kissat on kyllä huipputyyppejä! Mun kissat aikanaan varasti kaikki muoviset leipäpussinsulkijat! Jossain vaiheessa kolli oppi avaamaan jääkaapin oven, yhtenä päivänä menin keittiöön ja löysin sen jääkaapista juuston vierestä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa eikä:D Aika paha! toivottavasti täällä ei opita avaamaan jääkaappia. Onneksi näissä jenkkikaapeissa on aika raskaat ovet!

   Poista
 2. Voi että <3 Mulla on kylä ihan hirveä kissakuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä täysin ymmärrettävää <3 ne on niin suloisia otuksia!

   Poista
 3. They´re so cute!!! I need to have another photo session with them:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. They are!! and You should. I loved the pics you took. :)

   Poista
 4. Ai että he ovat suloisia <3
  Meillä on ihan samat "ongelmat" näiden kanssa. Viimeksi tänä aamuna Chiqui veti koko vessanpaperirullan lattialle. Se on muutenkin hullumpi kuin Luna: hyppiii verhoissa ja jääkaapin päälle raksupussin kimppuun. Ja nyt äsken kun tulin kotiin yllätin Chiquin juoksemasta ympäri kämppää meikäläisen tekemä helminauha suussaan (olin olevinaan jemmannut sen hyvin mutta kyllä tää pirulainen löytää aina kaiken) Ärsyttävää mut ei näille voi olla vihainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana pieni riiviö teillä:D mä todella toivon, että nää vähä tästä rauhoittuis vanhetessaan. Etenkin Roni:D Kaikenmaailman yölliset adhd-kohtaukset pistää vähän väsyttämään:D

   Poista
 5. En ole yhtään kissaihminen, mutta nämä ovat ihania ! Ja jotenkin on ihan itsestään selvää, että niitä täytyy olla kaksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena:) Juu näitä on pakko olla kaksi, kun ovat sen verran seurallista tyyppiä, ettei pärjäisi yksin!

   Poista