sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Vähän erilainen juhannus

Tänä vuonna vietin mun toisen juhannuksen täällä USAssa ja täytyy myöntää, että melkein unohdin koko juhlan. Meidän ei alun perin pitänyt tehdä mitään erikoista, mutta perjantaina kesken työpäivän sain kutsun tulla illalla grillaamaan meidän suomalaisen kaveripariskunnan, Christinen ja Jonnen, luo. Ei oltu heidän luona ennen käytykään, joten oli kiva päästä näkemään heidän kämppäkin siinä samalla. Oli vähän erilaiset parvekemaisemat tuolla puolen kaupunkia :)
Pojat ei oo nyt ihan mukana tässä kuvassa :D


Grillattiin tietysti asiaankuuluvasti makkaraa. Lisäksi pöydästä löytyi mm. ihania uusia perunoita muistuttavia pikkuperunoita (jotka täällä on harvinaisia!) ja Ikean leipämix-paketilla leivottua "ruisleipää". Jos joku on muuten miettinyt tuon paketin ostamista, niin OSTA. Se oli superhyvää!

Oli hauska ilta ja aika meni nopeaa hyvässä seurassa:)


Lauantaina lähdettiin samaisen pariskunnan kanssa käymään Galvestonissa. Käppäiltiin ensiksi vähän aikaa vanhan kaupungin The Strand-kadulla, jossa tuli vähän turistimainen fiilis, kun ihmisiä oli aika paljon liikkeellä. Tuo katu on ihan kiva. Siitä löytyy muutamia ravintoloita ja pubeja, sekä sitten moooonta turistikauppaa!


Los turistos
Risteilijälaivat lähtee ihan tuosta Strandin tuntumasta ja sattuipa siinä olemaan "parkissa" itse Carnival Triumphkin (ei kuvassa), jolla me ollaan parin kuukauden päästä lähdössä seilaamaan!
Vähän aikaa Strandilla pyörittyämme otettiin nokka kohti rantaa. C:llä ja J:llä oli joku vakkarispotti vähän syrjemmässä tuosta päärannasta ja suunnattiin sitten sinne. Se olikin ihan hyvä idea, niin välttyi pahimmilta ryysiksiltä.Minä ja E heitettiin molemmat talviturkki ja tulipas taas sokkina tuo veden lämpötila. Miten merivesi voi edes olla noin lämmintä! Ihan kuin linnunmaidossa uisi! Vähän eri kuin pari juhannusta sitten, kun heitin talviturkin Suomessa Päijänteellä, hrr :D
Mun ja E:n rantailut loppui valitettavasti lyhyeen, koska meillä oli liput illan Jurassic World-näytökseen. (Oli muuten hyvä leffa, käykää kattomassa!) Olin ostanut liput netistä hetken mielijohteesta aiemmin viikolla E:lle yllätykseksi kun en silloin muistanut koko juhannuksen olemassaoloa hehe!

Sellainen juhannus. Vähän erilainen, vaikkakin joitan perinteisiä juttujakin sieltä löytyi. Nyt suihkuun ja valmistautumaan brunssille!:) Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Ainakin lämmin Juhannus teillä! Etsin kartalta tuon Galvestonen, hieno paikka näyttää olevan.
  Talviturkki on täällä heittämättä ja jos kelit ei tästä korjaannu niin ollaan turkki päällä. Tosin vähän oli eilen jo kesän merkkejä ilmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on ihan jees paikka ja mukavan lähellä meitä:) Säät täällä on vähän liiankin kuumat (kosteat) taas:D toivotaan, että saisitte sinne Suomeenkin vähän lämpöä jo! Onhan kesä jo tässä hyvässä vauhdissa!

   Poista
 2. Lämpimässä merivedessä lilluminen on kyllä yksi maailman ihanimmista asioista. Milloinkohan pääsis taas...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä :-) (paitsi mä oon vähän tyhmä ja saan aina kaikkia hai-ajatuksia päähäni siellä vedessä hehe)

   Poista