maanantai 15. kesäkuuta 2015

Trooppinen myrsky Bill

Tv:ssä uutisoitiin juuri, että trooppinen myrsky Bill on nyt muodostunut tuossa Meksikonlahdella ja se on suuntaamassa tänne maihin. Vielä ei tiedetä mihin kohtaan se iskee. Taivas on tumma ja ilma tukalan kuuma. Muutama sadekuuro ollaan jo saatu... Jännityksellä jäädään odottelemaan mitä tuleman pitää.


Tältä näytti pihalla muutama tunti sitten:


Käytiin varmuuden vuoksi kaupassa täyttämässä ruoka- ja vesivarastot matkalla salilta kotia. Moni muukin näytti olleen samalla asialla. En nimittäin ole KOSKAAN nähnyt meidän lähikauppaa tuollaisen ryysiksen vallassa. Kassajonossakin meni hyvä tovi! 99% shoppailijoista näytti varautuneen myrskyyn sipsipussein ja mac and cheese-valmispaketein!? Ei kai tässä huolestumaan tarvi ruveta, kun nämä paikallisetkin evakkoon lähtemisen sijasta kantavat vain roskaruokaa kotia kasseittain... Eiköhän nämä texasilaiset ole kuitenkin aika kokeneita mitä tulee trooppisiin myrskyihin! 

Lupaan raportoida huomenna, onko meidän kämpän katto vielä tallella. Tulvat taidetaan saada riesaksi ainakin. Just kun niistä edellisistä päästiin.

4 kommenttia:

 1. Täälläkin myrskysi eilen kuin viimeistä päivää! Taivas paukkui ja vesi alkoi jo nousta kouluun sisään. Jouduin jättämään pyöränkin kotiin ja pummimaan duunikaverilta kotimatkan kun koko katu muuttui joeksi. Tänäänkin taivas on tumma, katsotaan miten tää kehittyy... miten siellä kävi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yolla satoi vaan hiljalleen (oltiin siina uskossa, etta se oisi iskenyt maihin yon aikana), mutta aamulla kun katsoin uutiset, niin sanottiin,etta myrsky rantautuu luultavasti aamukymmeneen mennessa. Kello on nyt 9.20. Viela ei olla saatu taalla meidan nurkilla ainakaan muuta kuin kunnon kaatosateita. Kartasta katsomalla nayttaisi, etta se osuu tuohon 50-100m etelaan. Me siis saadaan varmaan "vaan" tulvat tanne alueelle.

   Poista
 2. Meilläkin on toistaiseksi vaan satanut ja ukkosetkin on menneet ohi. Ollaan vissiin just sopivasti siinä reuna-alueella. Saa nähdä, mitä (tulvia) yö ja huominen tuo tullessaan. Toivottavasti teilläkin siellä kaikki hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipa taallakaan paljon sateita ja kovia tuulia kummempaa oo nakynyt :D aika saalittava tyyppi tama Bill. Oltiin jo vahan innoissaan E:n kanssa, etta nyt nahaan meidan eka myrsky :D

   Poista