sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pool & BBQ

Viime viikonlopun brunssilla sain vähän noottia parilta tytöltä, kun me ei olla vieläkään pidetty tupareita, vaikka jo kolmisen kuukautta on vierähtänyt tässä uudessa paikassa. Lupasin sitten eilen pitää pienen Pool & BBQ-tyylisen illan muutamalle kaveripariskunnalle. Me saataisiin oikeasti tuoda vain kaksi vierasta per asukas uima-allasalueelle, joten oltiin vähän rikollisia hehe! Ei onneksi jouduttu pulaan, vaikka sekä itse manager, että Amykin olivat altaalla.

Lähdettiin E:n kanssa valloittamaan hyvä nurkkaus altaalta ennen vieraiden saapumista.
Oli ihan superhauska ilta! Ja arvatkaas, mitä me saatiin Christineltä ja Jonakselta tuliaisiksi! Ruispaloja ja Fazerin sinistä!! He ovat lähössä pian Suomeen lomalle ja malttoivat luopua kallisarvoisista herkuistaan. Ihan kuin joulu olisi tullut! :) Tämän päivän aamupala olikin sitten extraherkullinen.


Siinä olikin sitten taas se viikonloppu. Tai onhan tässä tätä sunnuntaita vielä jäljellä, mutta itsellä tulee vähän sellainen "se oli sitten siinä"-fiilis yleensä jo sunnuntaiaamuisin erityisesti jos mitään ihmeempiä ei ole suunnitelmissa. Pitäisi ehkä aina tehdä kunnon pläänit sunnuntaille. Aamun aloitin tänään sillä, että väsäsin kakun huomiselle työpaikan nyyttäri-lounaalle, joka on nyt ilmeisesti joku uusi perinne meidän osastolla! Perheen pojat taas ottavat rennosti tuossa sohvalla, kun niillä on vähän väsy eilisillan jälkeen :D (Älkää kertoko, että laitoin kuvan tänne hehe). Mä lupailin itse lähteä illalla tallille auttelemaan ja ratsastamaan, jos säät vaan sallii! Sadetta on nimittäin luvattu! Vähän laiskottaisi ja tekisi mieli lähteä mielummin vaikka leffaan. Mutta se on vain tuo ajomatka (n.30 min per suunta jos ei ole ruuhkia), joka siinä mättää. Tiedän, että tallilla on kuitenkin kivaa, kuten aina.


PS. Ika laittoi eilisestä vähän parempia kuvia omaan blogiinsa, kuin nämä mun surkiat kännyräpsyt, jos haluatte käydä kurkkimassa!

5 kommenttia:

 1. Ah, kuulostaa ja näyttää ihanalta että voi järjestää tollaisia pool & BBQ partyja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä ehdoton plussa täällä asumisessa :)

   Poista
 2. Oli kyllä ihan superhauskaa, kiitos vielä kerran emännälle ja isännälle :D Ja se juustokakku oli aivan taivaallista, nam! Harmi kun oli maha jo niin täynnä, ettei pystynyt syömään sitä enempää ;) Lainasin muuten pari kuvaa oma blogin puolelle, toivottavasti et pahastu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee kiitos kiitos :D Oli itellakin vahan ahky ja en oikeestaan edes muista, milta koko kakku maistui! Kuvia saa lainailla ihan vapaasti joo jos vaan kelpaavat nama mun surkeat otokset :D

   Poista
  2. Kiva juttu! Nämä kelpaavat vallan mainiosti mun iPhonella napsimieni "laatukuvien" rinnalle :D

   Poista