perjantai 12. kesäkuuta 2015

Meidän kotikatu

Me tehtiin tänään jotain historiallista. Nimittäin KÄVELTIIN ravintolaan:D Meillä on tuossa noin 100-200 metrin päässä muutama ravintola, mutta aiemmin ollaan Amerikan malliin tietysti ajettu sinne autolla :D Eihän sinne edes mene koko matkaa kävelytietä, vaan pitää kävellä ruohikolla tien vieressä! (Nyt kun sen kirjottaa tähän niin kuulostaa kyllä oikeasti aika naurettavalta, että aiemmin ollaan menty autolla. Mutta sellaista se vaan on tässä maassa valitettavasti...) Nyt kuitenkin kun tällainen harvinaislaatuinen kävelyreissu tuli tehtyä, niin päätin samalla ottaa muutamat valokuvat, jotta näette , millaisessa paikassa me oikein täällä asutaan.

Tästä lähtee! Noiden kahden "kaistaleen" jälkeen loppuu kävelytie ja joutuu kävellä nurtsilla
Tällaista ravintolaa käytiin kokeilemassa ekaa kertaa
Kuten kuvista näkee, tämä on aika hiljattain rakennettua aluetta ja siten vielä aika autioita. Mulla oli siinä kävellessä hirveesti ideoita, mitä kivoja kauppoja ja kahviloita tuohon voisi perustaa:) Eurooppalaistyyliseen kävelykatumalliin tietysti!


Sitten leikittiin vähän turisteja palmun alla ja saatiin muutama kummaksuva katse. Aivan kuten pelkkä KÄVELY kadulla nyt ei olisi jo tarpeeksi kummallista...

Älkää kysykö mikä tuo ilme on...


Takaisin kotona!


8 kommenttia:

 1. Haha, sori mutta repesin tolle että otatte yleensä auton tolle matkalle :) mutta tietysti maassa maan tavalla! Hauska postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis saa nauraa. Naurettavaahan tuo on:D mutta totuus on, että tämä kaupunki (ja maa) on rakennettu autoille ja esim.tässä meidän uudessa naapurustossa en oo IKINÄ nähnyt kenenkään kävelevän, jos ei tuota meidän aidattua asuinkompleksin aluetta lasketa:D Ehkä me voitais tästä lähin kävellä tuohon lähiraflaan... Yksin en kyllä suostu kävelemään enää yhtään mihkään, koska kaikki tööttäilee! :|

   Poista
 2. Kivannakoista teillapain! Mies yritti yksi paiva lahtea autolla leasing officeen! Repesin ihan taysin enka saanut naurultani aluksi sanottua, etta mika meikalaista naurattaa :D Kylla miestakin huvitti kun tajusi, etta oli oikeasti lahdossa ajamaan, kun kavellen on lyhempi matka nurtsin poikki. Miehen puolustukseksi voin sanoa, etta oltiin just tultu kaupasta ja noustu autosta eli auto oli siina "syotilla" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sellaista se tässä maassa oikeasti on. Kamalaa kun itekin on muuttunut tällaiseksi laiskiaiseksi, kun aluksi vaan nauroi näille paikallisille, jotka ei voi kävellä mihkään. Mulla syynä tosin on se, että nuo miehet huutelee ja tööttäilee ja sitten ettei ole kävely/pyöräteitä. Ei se että ei JAKSAISI kävellä.. :/

   Poista
 3. Onpas teiän hoodeilla kivan näköistä! Ja noin lähellä rafloja, joihin pääsee vielä kävellenkin, aivan mahtavaa! Meiän talokompleksi on tosiaan niin onnettomassa paikassa, ettei täältä oikein uskalla lähteä kävellen mihinkään: jalkakäytäviä ei ole ja lähiteillä kulkee koko ajan paljon autoja, jotka ei himmaile vauhtia yhtään ohi ajaessaan. Pakko siis mennä aina autolla :( Sangen ärsyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan jees..Täs on toaiaan nuo muutama rafla (kolme plus yks pikaruokala) ja pari huoltsikkaa, johon voi kävellä, mutta siinäpä ne :D sitä pitemmälle en kyl lähtis käveleen noita isoja teitä pitkin! Meijän vanhan kämpän sijainti oli aika hyvä, kun pääsi salille ja kauppaankin kävellen halutessa (ja koko matkan jalkakäytävää). Se on aika harvinaista täällä!

   Poista
 4. Näyttää kyllä kivalta alueelta! :) Noi palmut on ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on tää ihan jees ja tykkään itsekin palmuista!

   Poista