maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ampumavälikohtaus

Pian eilisen tekstin julkaisemisen jälkeen tapahtui jotain hyvin mielenkiintoista ja aika kammottavaakin. Liityin pian siitä koneen äärestä sohvalle poikien seuraan kattomaan tv:tä kun jostain ulkoa kuului kova pamaus. Vilkaistiin E:n kanssa toisiamme mielessä ajatus: "Mikähän se oli?". Ei kuitenkaan vaivattu asialla päätämme sen kummemmin vaan jatkettiin tv:n katselua. Pian ulkoa alkoi kuitenkin kuulua kovaa "HELP, SOMEBODY HELP"-huutoa ja juostiin parvekkeelle katsomaan mitä siellä oikeen tapahtuu. Nähtiin, että puun takana liikkui kaksi miestä, joista toinen sanoi "there's blood everywhere". Tässä kohtaa käännyin poispäin ja sanoin E:lle, että voitko katsoa jäikö jonkun koiran auton alle, mä en halua sitä nähdä. Seuraavaksi kuultiin kuitenkin toisen miehistä huutavan "I have been shot". Alkaa taas kamala "HELP"-huuto. Toinen mies laittaa paitansa haavan ylle, ammuttu mies asettuu jalkakäytävälle makaamaan ja Eric soittaa hätänumeroon.

Pian ympärille kerääntyy iso joukko ihmisiä. Poliisi saapuu noin viiden minuutin päästä. Melkein heti perään paikalle kurvaa myös ambulanssi, paloauto ja kaksi muuta poliisiautoa. Ainut, mitä kuullaan kaiken metelin yli on "three black guys" ja "white car". Pian selviää, että mies oli meidän seinänaapuri viereisestä rapusta. Häntä oli ilmeisesti ammuttu asunnon ovella, koska sieltä veritipat johtivat tuohon meidän parvekkeen eteen.Koko tilanne oli ohi yhtä nopeaa kuin se oli alkanutkin. Varmaan valitettavasti aika rutiinihommaa tällaiset tapaukset virkavallalle täällä.

Luoti oli osunut käsivarren yläosaan, joten miehellä tuskin hengenvaaraa onneksi oli, kun apukin saatiin paikalle noin nopeaa. Kaikenlaista sitä kuitenkin voi tapahtua. Tämäkin on aidattu asuinalue, missä me asutaan...

14 kommenttia:

 1. Kamalaa :O Ihan kylmät väreet tulee kun lukee tätä..nyt kun uutisistakin on saanu lukea vaikka mitä juttua. Ihan järkyttävää! Onks siitä mitään selvyyttä että mikä tässä oli motiivina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia hulluja kyllä riittää. Ei oo selvinnyt mitään uutta. Oisko jotain (huume)velkoja?!

   Poista
 2. No HUI! Hurjaa menoa Houstonissa. Toivottavasti jää ainoaksi tapaukseksi mitä joudutte kuulemaan / näkemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan. Täällä kun noita aseita on joka toisella taskussa.... !

   Poista
 3. Hui! Pelottavaa :( Tuossahan tulis itsekin ihan vainoharhaiseksi ulkona..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..Yritän olla tulematta, tai hulluksi siinä muuten tulee! Mutta kyllä varmasti tarkistan kahteen otteeseen, että ovi on lukossa ja en varmaan availe ovia tuntemattomille muutenkaan.

   Poista
 4. Järkyttävää. Kyllähän noita uutisissa näkee, mutta se on ihan eri asia kun se osuu ns. lähelle.

  Itse ollaan kerran yövytty Alabamassa yhdessä motellissa, kun siellä oli ammuskelu, mutta näin tilanteesta (onneksi) vaan pihalla pyörivät poliisiautot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se vähä eri kun omalle kohdalle sattuu... Onneksi en oo niin herkkä kuitenkaan että en uskaltaisi tästä nyt ulos mennä tai yöuneni menettäisin..Näitä nyt voi sattua missä vain ja milloin vaan. Täällä Texasissa/USAssa tietysti varmaan ehkä yleisempää tosin kun ase löytyy varmaan joka huushollista...

   Poista
 5. No hui! Aika villiä menoa, ei voi muuta sanoa! Toivottavasti eivät tule uudestaan perimään velkoja tyypin kotiovelta (jos siitä siis oli kyse) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ala muuta sano! Aika hullua, etta juuri edellisiltana istuttiin iltaa rauhallisissa merkeissa ja sitten seuraavana paivana kay tallaista!

   Poista
 6. No huhhuh! Onneksi ei käynyt pahemmin tai enemmän ihmisiä ammuttu. Me herättiin Nairobissa konekiväärin ääneen, hotellin naapurissa ryöstettiin pankki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Huh tuokin on jo aika spookya!! Konekivääristä taitaa vielä lähteä ihan kiva ääni!

   Poista
 7. Huhhuh! Onneksi ei ole mulla osunut noin lähelle mitään vastaavaa. Iiro oli taannoin Georgiaan muuttaessa kuullut pihalla ammuskelua ensimmäisenä yönä uudessa asunnossa. Pimeä, tyhjä koti, ei ketään tuttua lähimailla, ensimmäinen kerta Yhdysvalloissa ja kaikkea stooria tietty aina kuullut ja nähnyt leffoissa, että siinä alkoi kuulema vähän mielikuvitus laukkaamaan. :D Ei kuitenkaan ikinä selvinnyt, oliko silloin ammuskeltu ihmisiä, oravia vai ilmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ihana "Tervetuloa Amerikkaan"-toivotus ollut Iirolla oli se ammuskelu ollut mitä hyvänsä :D Toivottavasti ei osu kohdalle enempää tällaisia itse kullakaan!

   Poista