tiistai 5. toukokuuta 2015

Suomalaiset Houstonissa

Saatiin vapuksi kokoon aika kiva jengi Houstoninsuomalaisia. Päätettiin kokoontua kaupungin pohjoispuolelle yhden pariskunnan luo, sillä lähes kaikki mua ja Ericiä lukuunottamatta asuvat tuolla puolen kaupunkia. Houstonin Ikeaan on tullut irtokarkit myyntiin!
Munkkeja ja lettuja


Grillimestarit
Oli ihan huisin hauska ilta ja meidän joukko laajeni taas parilla uudella tuttavuudella. Tosi kiva, että täältä löytyy näin paljon huippuja suomalaisia. On niin kiva päästä juttelemaan suomeksi samanhenkisten tyyppien kanssa. Töissä kun saa ihan tarpeeksi seurustella noiden amerikkalaisten kanssa. Tiedän, että toiset ulkomailla asuvat viettävät mielummin aikaa paikallisten kanssa, mutta itselle nämä suomalaiset ovat ainakin sellainen henkireikä täällä:) Suomalaisten seurassa voi kuitenkin enemmän olla oma itsensä. Puheenvuoro on helpompi saada ja sellainen tietynlainen pinnallisuus uupuu siitä meiningistä. Sitä fiilistä on vaikea selittää.. Monilla meistä on kuitenkin amerikkalainen se toinen puolisko, joten saadaan kyllä sellainen ihan mukava tasapaino aikaiseksi ja voidaan väitellä vaikkapa siitä onko salmiakki tai ruisleipä maailman paras vai hirvein asia:D

6 kommenttia:

 1. Äh oon niin kade! Meilläpäin ei suomalaisista ole kuultukaan. Olisipa kiva kun olisi samanhenkistä seuraa, mutta ehkäpä vielä joskus. :-) teidän vappu näytti herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, ettei sielta loydy suomalaisia. Onko siella FB-ryhmaa? Meilla alkoi sinne ilmestya paljon lisaa naamoja perustamisen jalkeen. Ei edes tiedetty toistemme olemassaolosta :)

   Poista
  2. Ei löydy, mutta etelämmästä kyllä useampiakin. Muutto on edessä vielä tänä vuonna, eli ehkä uudelta paikkakunnalta löytyy muitakin :-) fingers crossed!

   Poista
  3. Uu jännää!! Toivotaan että uudesta paikasta löytyy sitten enemmän suomalaisia :)

   Poista
 2. Oli kyllä tosi hauska ilta ja oli mahtava päästä tutustuun kaikkiin! Ja hienoja kuvia olit napsinut illan aikana :) Oon samaa mieltä tosta tietynlaisesta pinnallisuudesta: täällä voidaan jauhaa small talkia vaikka tuntikausia eikä koskaan päästä keskustelussa pintaa syvemmälle. Samasta syystä suomalaisten kanssa pääsee helpommin ja nopeammin kaverustumaankin, kun voi skipata liipalaapat ja hypätä ns. suoraan asiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin keretä räpsiä mahd paljon, vaikka pääs vähä unohtumaankin siinä juttelun lomassa:) Tuo meidän yhteiskuva taitaa olla sun puhelimesta!

   Joo se on aika vaikeaa täällä päästä pintää syvemmälle paikallisten kanssa ja luoda siten oikeita kaverisuhteita.Tai ainakin näin suomalaisena tuntuu siltä!

   Poista