sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kreikkafiiliksissä

Tänä lauantaina oltiin taas Kreikkafiiliksissä. Kaupungissa oli nimittäin Kreikkafestarit (muistatte ne ehkä viime vuodesta). Tällä kertaa lähdettiin paikalle Suomiporukalla. Mikään ei ollut tainnut muuttua viime vuodesta, mutta oli silti kiva päästä syömään hyvää ruokaa, kuuntelemaan Kreikkamusaa ja tietysti tapaamaan muita suomalaisia:)

Kaikenlaista kreikkalaista (tai "kreikkalaista") myynnissä.


Tämä tyyppi tunnisti suomen kielen ja kertoikin meille käyneensä mm. Paimiossa :D Kuinka random!
100% suomalaista!

Oli ihan hiton kuuma päivä ja iho oli koko ajan ihan nihkeä. Muisteltiinkin, että viime vuonna tähän aikaan ei kyllä ollut vielä näin kuuma! Tai voi olla että muisti pettää, koska varsinkaan tähän ilmankosteuteen ei vaan tunnu tottuvan millään... Mun täytyi lähteä aika aikasin paikalta valitettavasti, koska olin sopinut treffit sen rescue-tallin pitäjän kanssa. Siitä lisää sitten ensi kerralla :) Nyt on aivot niin tööt (tänään tuli vietettyä hepan selässä, eli ulkona kuumassa, vähän pitempi aika), joten jää jutut nyt lyhyeen tällä kertaa! Huomenna taas töihin. Huoh. Mihin tää viikonloppu taas meni!!??

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä mukavat festit, kuumuudesta huolimatta! Ja mekin päästiin lopulta maistelemaan souvlakia ja kreikkalaista salaattia :) Syksyllä sitten uusiksi Downtownissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Pitää itsekin päästä testailemaan nuo isommat festarit. Onhan nää Clear Laken aika säälittävät:D

      Poista