torstai 14. toukokuuta 2015

Eläinterapiaa a.k.a. haluan vuohen

Laitan eläinrakkaiden lukijoiden iloksi vielä muutamat kuvat sunnuntailta, jolloin olin siis viiden tunnin heppavaelluksella. Saavuin paikalle ajoissa (koska olen suomalainen) ja kerkesinkin siinä hyvin sitten kierrellä tiluksia. Ja rakastua ihanaan vuohivauvaan (no ei se vauva tainnut oikeasti olla, mutta söpö ja ihana ja ja ja...). Se alkoi heti määkimään mulle kovaan ääneen kun kävelin sen haan ohi ja eipä siinä muu auttanut kuin parkkeerata takamus sen aidan viereen sitä rapsuttelemaan ja syöttämään. Ja siitä ei sitten hetkeen muuten malttanutkaan lähteä pois kun toinen oli niiiiiin ihana.

Oon mä joskus Särkänniemen kotieläinpuistossakin vuohia silitellyt, mutten muistanut että ne noin ihania otuksia ja pussailijoita on. Tai kenties tämä oli vain harvinaisen hellyydenkipeä yksilö. Nyt tässä kuitenkin pääsi käymään niin, että haluan vuohen:D Ehkä joskus tulevaisuudessa....

"Hei olen söpö"
Kenen sydäntä tämä naama ei muka sulata, häh!?!?

Ensin kevyt nuolaisu poskelle
Sitten suukko suoraa suulle
Nenän vuoro
Poski
Slurps. IHANA!!
Oli tallilla toki muitakin ihania asukkeja (vaikka siitä ei kyllä pääse yli eikä ympäri, että tuo vuohi vei mun sydämen :D). Tässä niistä muutama:


Minun Silly-ratsuni
Mun mielestä kaikkien masentuneiden ja stressaantuneiden ihmisten pitäisi viettää aikaa eläinten kanssa. Ne saa aina hyvälle tuulelle ja huolet kaikkoaa niiden kanssa puuhastellessa:)

13 kommenttia:

 1. On kyllä söpö pikku vuohi <3 On ihan totta tuo, että eläinten seura on terapeuttista.
  Noilla eläimillä näyttää olevan hyvät oltavat, hepoillakin näyttää olleen ruokaa riittävästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin näytti:) harmi kun tuo paikka on ihan Houstonin pohjoispuolella, kun me taas asutaan täällä etelässä. Ei ihan sinne asti viitsi ajella kuitenkaan ratsastamaan.

   Poista
 2. Oi toista <3 niin soma!! Oltiin kans jossain maatilamessuilla ja siella oli vuohia ja halusin ottaa ne kaikki mukaani :D jos joskus asun maalla niin ihan varmasti otan vuohen tai kaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Se on paatetty :D Eika valttamatta oo pakko ihan maatilallakaan asua!

   Poista
 3. Oon NIIIIN samaa mieltä siitä, että eläimet saa aina hyvälle tuulelle! Ollaan vakavasti harkittu koiran ottamista, ja parin jackrussellinterrierin kasvattajan kotisivut on tallennettu kännykkään. Ja aina kun vähänkin ketuttaa tai stressaa, niin käyn katsomassa pentujen kuvia, ja maailma on taas paljon parempi! On ne vaan niin suloisia :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep eikö vaan :) tiesittekö muuten että täällä on ihan hirveesti noita löytöeläinkoteja, jotka on täynnä kotia kaipaavia eläimiä. Kaverin mäyräkoira on sellaisesta, samaten meijän kissat:) niistä löytyy vaikka minkälaisia,- ikäsiä, rotusia ja kokosia karvatteja :) Kannattaa käydä kattomas sellaisestakin. Siellä kyllä sydän sulaa:)

   Poista
  2. Joo kyllä tiedettiin. Ja oon niittenkin sivuja surffaillut ahkerasti. Meillä on vaan ongelmana se, että pitää olla just tuo rotu ja karkeakarvainen (ja pentukin pitäis vielä olla), kun V:lla on taipumusta allergiaan ja ko. rodun pitäis sopia sellaisille. Noissa löytöeläinkodeissa näyttää olevan lähes kaikki JRT:t sekarotuisia :( Enkä uskalla paikan päälle mennä katselemaan, kun muuten roudaan kaikki koirat himaan :)

   Poista
  3. Ahaa okei silla on sellanen allergia :/ harmi!! Noissa paikoissa on kylla se vaarana etta tekee mieli lahtea vahan useamman kun yhden karvalapsen kanssa kotia :D Itsekin ois tehnyt mieli pelastaa parin muunkin kissan ja koiran elama...

   Poista
 4. Meille muuttaa pygmivuohi(a) sitten joskus kun on tarpeeksi iso piha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pygmivuohiko noiden sopolaisten nimi on! Taytyi oikein tarkistaa mikas se sellainen vuohi on. Ihana. Voisin ottaa nuita myos :)

   Poista
 5. Hevosista en niin välitä, mutta ah, nuo vuohet on kyllä iki-ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää? Mitä hevosissa on vikana. Ne on ihania :) Ja vuohet. Kaikki eläimet on:)

   Poista
  2. Hah, en välitä koiristakaan :-P Kissat on mun lemppareita :-)

   Poista