torstai 7. toukokuuta 2015

Amyn kootut seikkailut

Muistattehan vielä Amyn? Jos, ette niin mainitaan kertauksen vuoksi, että Amy on meidän asuntotoimiston nuori naikkonen, jolle maistuu tupakka ja juoruilu työntekoa paremmin ja, joka unohti hoitaa meidän uuteen asuntoon sähköt.

Tänään lounastauolle kotiin tullessa meidän oveen väliin oli jätetty häätöilmoitus (!!) koska me ei olla maksettu viimeisintä vuokraa. Luojan kiitos Eric oli tullut noin puoli tuntia ennen mua kotia, koska voin kertoa että tuon sähköepisodin jälkeen oisin kyllä vetäissyt maailman isoimman herneen nenään jostakin p**keleen häätöilmoituksesta ja syytöksestä ettemme ole maksaneet vuokraa.

Eric oli marssinut suoraa toimistoon myöskin vähän verisuoni ohimolla sykkien ja kysynyt että mitä hele... Vuokrasekin ojensimme nimittäin ihan henk.koht. Amyn omiin pikku kätösiin ja vieläpä yli kaksi viikkoa etuajassa (huhtikuun puolessa välissä). No toimiston manager oli ilmoittanut E:lle että koska vuokraa emme ole maksaneet, meidän täytyy pakata kimpsumme ja kampsumme ja ulostautua asunnosta neljän päivän sisällä sekä maksaa $100 sakkoa. E kaivoi puhelimen taskustaan, kirjautui verkkopankkiin ja etsi sieltä kyseisen vuokrasekin ja näytti sitä managerille. Manager löysikin sitten aika nopeaa kopion meidän sekistä (tietysti) tiedostoistaan koska hehän sen olivat heti tallettaneet omalle tililleen (tietysti).

Kuulemma asunto on vain mun nimellä (no ei todellakaan ole, koska molempien nimi ja allekirjoitus on vuokrasopparissa) eivätkä he siksi olleet osanneet yhdistää Ericin sekkiä tähän kyseiseen asuntoon... Hmm kumma juttu kun kirjoitimme sekkiin kuitenkin asunnon numeron. Ja kun siinä vuokrasopimuksessakin kyllä on molempien nimet ja allekirjoitukset. Herääkin kysymys, että miten se ekan kuukauden vuokrasekki oli osattu yhdistää "mun asuntoon", kun silloinkin kuitenkin käytettiin E:n sekkiä maksamiseen? Lisäksi ihmettelen myös sitä, miten he menevät tallettamaan jonkun "random sekin" jos eivät edes osaa yhdistää sitä kenenkään asuntoon (onhan se tosiaan lähes ydinfysiikkaa kun sekissä lukee vuokralaisen nimi plus meidän asunnon numero, juu-u).

Taas on vähän tälläinen sanaton fiilis tästä touhusta. Mutta pääasia että asia on nyt hoidettu. Toivottavasti tämä nyt ei ainakaan kerennyt vaikuttaa mun credit scoreen negatiivisesti, kun en tosiaan tiedä miten nämä asiat täällä oikein toimii! Sepä vasta kiva olisi... Eric oli kirjoittanut muuten samantien sekin myös kesäkuun vuokraan ja tyrkännyt sen managerin käteen:D Ihan vaan pistääkseen heille luun kurkkuun!

En muista kerroinko, että Miss Amy ei koskaan ottanut minkäänlaista vastuuta siitä sähkösopimus-sekoilusta, ja managerkin oli Amyn puolella koko hommassa ja syytti sähköyhtiötä mokasta. Ja syykin taisi selvitä: E oli nähnyt managerin pöydällä valokuvan Amysta jonkun miehen kanssa. Minä taas näin tuossa viikko takaperin managerin, Amyn ja kaksi miestä altaalla yhdessä loikoilemassa. Epäilläänkin nyt siis, että manager on Amyn anoppi. Amy siis varmasti tulee tulevaisuudessakin "palvelemaan" meitä, koska ilmeisesti kaikki neidin mokat vain katsotaan läpi sormien.

Loppuun vielä asiaan liittymätön kuva paikallisten "tyylistä". Aamutossut jalassa ravintolaan.. koska why not???  Pyjamahousut ovat myös kelpo varuste vaikka ostarille.

10 kommenttia:

 1. Voi ei, mä huokaisin jo syvään otsikon nähdessä... Onneksi kaikki kuitenkin järjestyi. Meilläkin oli ongelmia vikan vuokran maksun kanssa, koska ei mennyt samalla systeemillä kuin aiemmat (vain puolen kuun vuokra), mutta onneksi kaikki selvisi, kun tarpeeksi monta kertaa kävi leasing officessa kysymässä. On kyllä kumma, etteivät osaa shekkiä yhdistää tiettyyn kämppään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Vaikka Ericin nimi ei heille sanois mitään (vaikka pitäis kyllä sanoa), niin luulis että edes tän asunnon nron perusteella osaisivat yhdistää...Mutta näköjään liikaa vaadittu:D tai sitten kyse on taas perus saamattomuudesta tai välinpitämättömyydestä!

   Poista
 2. Voi Amy minka taas teit! Olisi muuten meikalainenkin vetanyt kunnon kilarit tosta hyvasta!
  Kannattaa katsastella credit reportia aina valilla, ettei sinne tuu merkintaa tasta niiden virheesta.

  Meidan "Amy" asuu meidan naapurissa ja se akka vuoroin tappelee (rahasta) miehensa (joka ilmeisesti kayttaa ne rahat) kanssa ja vuoroin "sopivat" makuuhuoneessa kova-aanisesti. Ja siina valissa niiden lapsi/lapset itkevat :( Ei tata onneksi tapahdu kauhean usein, mutta uskomaton f-pommitus sen naisen suusta tulee valilla. Tekisi valilla officessa asioidessa mieli mainita asiasta, mutta varmaan olisi "vahingossa" haatolappu meidankin ovella jos siita jotain sanoisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oispa tosi kiva saada merkintä tälläsestä sekoilusta omaan luottohistoriaan!! Mitähän siinäkin sit ois tehtävissä!

   No huh ei teilläkään mukava oo teidän "Amy". Onneks meijän oma ei asu ihan naapurissa, vaan ihan eri unitissa luojan kiitos. Tuolla altaalla se kyllä vissiin viihtyy hyvin valitettavasti.

   Poista
 3. No huhhuh! Onnetonta toimintaa. Samalla herättää kaksi muutakin ajatusta Jenkeistä: siellä maksetaan vielä sekeillä?! Ja yhden vuokran maksamattomuudesta saisi jo häätää pihalle?! Suomessa, kun et pääse maksamattomista vuokralaisista millään eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sekillä täällä mennään. Ihan takapajulameininkiä. Senhän voi vaikka hukata!? Pitää seurata tarkkana kyllä, että sekit on aina talletettu varmasti meidän ne tuonne toimistoon vietyä, koska sekin varmaan ois taas häädön paikka jos Amy menis ja hukkais meidän sekin:D
   Mä sanoin kans E:lle, että nopeaa ollaan heittääs pihalle. Eikö edes yhtä varoitusta saa ensiksi!? Outo maa. Saahan täällä potkut töistäkin vaikka sormia napauttamalla. Ei oo kuten Suomessa...

   Poista
 4. Apua, mikä painajainen! Tapaus edustaa hyvin sitä täkäläistä tyyliä hoitaa asiat. Mutta kun suurin osa kansasta tuntuu olevan keskivertoa typerämpiä, niin ei kai muutakaan voi odottaa :/

  Hahaa, ihan huiput noi aamutossut! Mä en olekaan vielä bongannut sellaisia missään, mutta paljon muita mielenkiintoisia julkisten paikkojen vaatevalintoja on tullut vastaan :) Urheilukuteet (siis sellaiset, joita ei itsellä tulis mieleen vetää päälle muulloin kuin salille mennessä) vaikuttaa olevan ihan normivarustus shoppailuun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Taa oli musta ihan pohjanoteeraus, etta laitetaan haato ilman, etta selvitetaan asioita kunnolla. Ansaittais kylla mun mielesta jo tassa vaiheessa jotain hyvitysta :D Mitenhan taakin paikka voi pyoria kun tuollasia idiootteja toissa!?

   Jep jumppavaatteet on hyvin yleinen naky. Mietinkin aina kun naan vaikka ruokakaupassa jonkun jumppatrikoissa, etta onkohan tuo oikeesti tulossa salilta vai muutenko vaan vetassy urheilukamat paalle :D

   Poista
 5. Mä niin toivoin,että tuo kuva olisi ollut "Amazing Amy" !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha pitäis ehkä käydä ottaas itse Amystakin kuva, kun oon siitä niin täällä vauhkonnu :D

   Poista