maanantai 6. huhtikuuta 2015

Viikonlopun puuhailut

Viikonloppu lähti käyntiin anopin 40-vuotissynttäreillä. Perjantai-ilta meni siis rennoissa tunnelmissa bbq:sta nauttien ilta-auringossa. Noin 30 ihmisen joukosta 9 oli suomalaisia tai puolisuomalaisia. Aika hyvin! Oli mukava ilta, mutta nyt on koivet täynnä kutiavia ötökänpuremia!!

Lähdössä synttäreille.


Tapasin muutaman uuden ihmisenkin ja sain uusia kontakteja. Rupesin nimittäin tuossa jokin aika sitten mukaan vaihtari-hommaan, jossa mun tehtävänä on etsiä isäntäperheitä vaihto-oppilaille. Tämä onkin helpommin sanottu kuin tehty kaupungissa, jossa ei tunne kovinkaan paljon ihmisiä:D Onneksi on Facebook! Mietin vielä kehtaanko asiaa työpaikalla mainostaa. Itseä kun ärsyttää se kaikkien jatkuva tuotekaupustelu ja rahan kerjääminen milloin mihinkin hyväntekeväisyys-kohteeseen.

Kaikki eivät tällaisen vaihtari-homman ideaa myöskään näytä ymmärtävän ja sainkin perjantain bbq:lla aika erikoisen vastauksen eräältä naiselta (joka oli vieläpä koulussa itse töissä jonkinlaisena kuraattorina tms.). Nainen ihmetteli, miksi kukaan haluaisi lähteä ulkomaille vuodeksi, kun siitä saatavia opintopisteitä ei saa edes hyväksilaskettua omassa kotikoulussaan (ja täten lukio kestää neljä vuotta kolmen sisään). Ehkäpä vaihtarivuodesta on muutakin iloa kuin vain ne opintopisteet? Oisi pitänyt kysyä tältä naiselta onko hän itse käynyt koskaan USAn (tai Teksasin) ulkopuolella...Maailman hirveimpiä Jelly Beanseja. Maistui ihan kukille. (Jelly Beansit nyt ylipäätänsäkään ei kuulu mun suosikkeihin).

Lauantaiaamun ihanan lenkin jälkeen lähdettiin lounaalle meidän uuteen lähiraflaan. Kannu olutta tuolla kustantaa $6, joten Ericin mielestä oli parempi idea tilata kerralla koko kannu :D pelkästään itselleen siis. Minähän en kaljaa juo!

Alkupalat; porkkanatikkuja ja mini corn dogseja

Lounaan jälkeen lähdettiin katsomaan parvekekalusteita. Tämä oli jo kolmas kerta muuton jälkeen:D Nyt luovutin sen suhteen, että löytäisin omaa silmää miellyttävät kalusteet tästä maasta! Kaikki on niin Jenkkiä! Ericille olisi tietysti kelvannut suurinpiirtein kaikki ja herra saikin sitten valita mieleisensä kun mulle oli ihan sama. Kai se on tärkein että ovat mukavat istua.


Laatikot osoittautuivat niin isoiksi, etteivät mahtuneet auton takaluukusta sisään (jäi ihan muutamasta sentistä kiinni) ja jouduttiin siinä parkkipaikalla ne sitten avaamaan, että saatiin kalusteet kotia:D

Kissoille ainakin kelpaa! 

Huomatkaa Aadan muodot. Paa on enaa ainoa, joka on pienempi kuin Misulla. Tuolle tytolle nimittain maistuu ruoka!

Eilen Eric suuntasi taas työmatkalle. Tällä kertaa Pohjois-Teksasiin Amarillon suunnille. Itse vietin rennon päivän lukien, teeveetä tuijotellen ja leipoen. Oli muuten suuri järkytys kun lähikauppaan mennessä ovelle oli lappu "Closed on Easter Sunday". Onko täällä muka joskus kaupat kiinni? Eka kerta kun tälläiseen hulluuteen törmäsin! Ei auttanut kuin körötellä seuraavaan kauppaan. Se onneksi oli auki:)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaverit!

13 kommenttia:

 1. Ainakin noi näyttää mukavilta nojatuoleilta, niissä on varmaan kiva istuskella parvekkeella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sita ne kylla on!! Mukava siina nyt istuskella iltaisin! Harmi vaan kun ei loytynyt kuitenkaan ihan oman tyylisia. Ikeaan asti ei jaksettu ajella, kun oli pakkosaadahetinyt-tilanne paalla:D Sinne on reilun tunnin matka ruuhkassa,

   Poista
 2. Anopin 40v-kemut? Onko sun mies hurjan nuori sitten? : )

  terv.Stalkkeri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aitipuoli. Siksi niin nuori. Mies on samanikainen mun kanssa :)

   Poista
  2. Mä meinasin tätä samaa kysyä :D Me kun juhlittiin just appiukon 60-vuotisjuhlia!

   Poista
  3. Jep, E:n isa on kans kuusikymppinen :D

   Poista
 3. Moikka! Tosi hyvältä vaikuttaa teidän uusi koti! Mun poikaystävä siellä Houstonissa nyt kovin etsii uutta asuinaluetta kun ei ollenkaan viihdy tuolla nykyisessä paikassa. Kerroin hänelle teistä ja miten hyvän alueen ja kämpän ootte löytäny ja hän käski kysyä missä tällainen huippu paikka sijaitsee. :) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tama on tassa Pasadenan rajalla (osoite on kuitenkin viela Houstonissa). Southeast Houston ja asuntokompleksin nimi Clearpoint Crossing, (http://www.clearpointcrossingapartments.com/) jos haluat kattoa niiden nettisivut. Tassa lahella oli muitakin samantyylisia asuntokomplekseja aika samaan hintaan. Musta tama on kiva paikka varsinkin nyt kun loytyi nuo lenkkipolutkin tuosta parin mailin paasta :)

   Poista
  2. Kiitos paljon, kerron Taylorille. :) En yhtään tiedä miten kaukana tuo on hänen työpaikasta kun en Houstonia mitenkään tunne. Mutta katsotaan mitä hän sanoo. Joo näin nuo lennkipolut, upeet! Anne

   Poista
  3. Joo täällä tosiaan nuo välimatkat on aika pitkät :D monilla on tunninkin työmatkat. Itelle puoli tuntiakin oli liikaa ja piti muuttaa tähän vajaa 10min päähän töistä:) suomalaisena en oo tottunut tuollaseen!!

   Poista
 4. Ah, mun mielestä noi kalusteet on ihanat, ois just mun makuun :D Muhkeat ja mukavat! En varmaan poistuisi parvekkeelta jos tollaiset saisin, yhyyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhkeat ja mukavat ne kylla on!! Sita ei voi kieltaa :) En vaan jotenkin tykkaa tuosta ruskeasta varista...

   Poista